- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.181
Ms için yoga videosu gördüm bugün söylemeden edemiyorum böyle şeyleri belki rahatlatır ki tibete bile başlarsa çok rahatlar.diyete devam iyi gidiyor gibi. cumaya göreceğiz sonuçları. ama alıştım artık. sorun yaşamıyorum. geçen hafta çok iyi değildim kardeşimin durumundan dolayı knsantre olamamıştım. bu hafta iyiyim. senin nasıl?
bakacağım canım teşekkür ederim. kabızlık tartıda kilo olarak görünüyor. moral bozucu oluyor. lifli gıdalara ağırlık vermek gerekMs için yoga videosu gördüm bugün söylemeden edemiyorum böyle şeyleri belki rahatlatır ki tibete bile başlarsa çok rahatlar.
Ben saldım iyice zaten kabızlık çekiyorum onun sıkıntısı var düzene koyamıyorum tartiya kilo olarak yansıyor
Bekim ki farklı bağırsak sendromu olduğu için bana herşey uymuyor. Stresle orantılı çünkübakacağım canım teşekkür ederim. kabızlık tartıda kilo olarak görünüyor. moral bozucu oluyor. lifli gıdalara ağırlık vermek gerek
Günaydın merhabalar:) ya evet ağrıların biri bitiyor başka bi sorun başlıyor ama tibete devam 19 tekrara geçtim dün akşam. Hani bu hareketlerin özelliği ya vücuttaki problemleri açığa çıkarmak ben kesin onu yaşıyorumgünaydın kızlar nasılsınız
Kova hatunu nerelerdesin
@ha_mim sesin çıkmıyor kaç gündür
T Tip-toe sen nasıl oldun en son ağrın vardı devam mı tibete
gucci bugün uğrar muhtemelen
Alakasız olacak ama siz aşk falan yazınca aklıma geldi bir ünlüye aşık olmuştunuz ne oldu o durum ?Keşke böyle olmasam bazen bişeylere inanabilmek rahatlatıcı olurdu doğrusu :) 3 yıl önce kötü bir ayrılık yaşadım babam öldü filan zor zamanlardı biraz iç huzuru bulmak için reikiden ,telki cd leri yok çekirdek inanç vs. dualar esmalar falan filan en son doktora gittim ama ilaçları alıp kullanmadım zaman tek ilaçmış şimdi çok çok iyiyim yine aşığım sağlıklıyım kendime yetecek istediklerimi yapacak kadar paramı kazanıyorum bu süreçte tek sporu bırakmadım ne kadar üzgün olsamda he bu arada yoga uykumu getiriyor yav bildiğin recep ivedik mod
Alakasız olacak ama siz aşk falan yazınca aklıma geldi bir ünlüye aşık olmuştunuz ne oldu o durum ?
Neden ne olmuştu aranızda...
Bende nişandan 2 ay sonra bir kazık yedim ş..... benden sonra evlendi 2 çocuğu var ama halen bir gözü bende sevgi ilgi olarak değil de çocuğu oldu mu müşavirliği kazandı mı diye. Çünkü onlara göre beni ona yamadılar iç organlarım yerleri değişik diye . Dilim demese bile kalbim belasını bulsun diyor aynı şeyi yaşasın diyor ama evlatlarinin ne suçu var dimi . Bende kinleniyorum normalde bu kadar kinci değilim ama affedemiyorum mesela sende de geçmeyen birşey vardır. Birde savcılığa şikayet etsen adamı nasıl olur
bakmak mı yaptırdım kendime hatta şuan telimde var bir sürü bi işe yaramadı 2 senedir dinliyorum bide şimdi sadece müziği hoşuma gitiği için dinliyorum :)Yok artık. 1 haftada nasıl gördünüz bu etkileri. Ben neyi yanlış yapıyorum ki?
Özellikle dikkat ettiğiniz konular var mı?
Hayatimdegisti sitesindeki telkinlere bir göz atsan. Yorumları baya iyi gucci. Ben ondan da daha etki görmedim ama Tibet de fazla etkilemedi. Bir anda her şey mükemmelleşecek galiba.
hm anımsadım bahsetmiştin asalak canlısı işte. sen ondan kullanmıyorsun fazla sanırım neti .zaten pek faydası yok.Cnm kendisi Türk değil yabancı din meselesi ve kendisinin embesil olması dolayısıyla düğüne 1 ay kala terketti beni kendisi baya tehlikeli bi hacker çok uğraştım ama onu tesbit etmek mümkün değil sadece bankadan nete giriorum zaten burası güvenli o yüzden haftasonları nete pek takılmıyorum zaten sevgilimin de hoşuna gitmiyor biz birlikeyken neti kapatıyoruz kökten hem terketti hem de peşimi bırakmıyor çok ağır şeler yaşadım hayalkırıklığı kalbime öküz gibi oturmuştu neyse geçti çok şükür iç organların yeri değişik mi anlamadım ben
istanbulda olmadığım için yardım edemiyorum kuzumKızlar ya benim siyah rugan bir pantolon almam lazım bulamıyorum ya nette var ama 34 beden yok hiç olsa ancak 34 ama ondan da emin değilim neten pantolon almam pek ben o yüzden nerden bulabilirim beyoğlun da filan varmıdır a da kadıköy de şöle bişe istiorum modeli de aynı parlaklığı da
Allah kolaylık versin canım..
Tibet yetiyor aslında tibeti bırakma yeter
Tabi sabır biraz kaç tekrardasın?
Günaydın merhabalar:) ya evet ağrıların biri bitiyor başka bi sorun başlıyor ama tibete devam 19 tekrara geçtim dün akşam. Hani bu hareketlerin özelliği ya vücuttaki problemleri açığa çıkarmak ben kesin onu yaşıyorum
O yüzden de bırakmıyorum ve anladım ki bütün sorunlarım kadinsal bölgelerdeymiş
Bir haftadır da anormal ötesi akıntı başladı ama saçlarım da eskisinden hızlı uzuyor. selamlar sevgiler
Fazla uğrayamıyorum buraya
Herkese selamlar sevgiler
1 buçuk yıldır sevgilim oluyor kendisi :)
bakmak mı yaptırdım kendime hatta şuan telimde var bir sürü bi işe yaramadı 2 senedir dinliyorum bide şimdi sadece müziği hoşuma gitiği için dinliyorum :)
Bugün 5. tekrara geçeceğim ama daha yapmadım.
Vav, 19 tekrar. Çok iyiymiş.
Önce buraya konu açtın sonra mı gelişti olaylar :) Sanki kitapmış da spoiler almışım gibi oldu. :)
Hmm, bilinç altın fena yerleşmiş desene. Belki de zaman her şeyin ilacıdır.
Bugün 5. tekrara geçeceğim ama daha yapmadım.
Vav, 19 tekrar. Çok iyiymiş.
Önce buraya konu açtın sonra mı gelişti olaylar :) Sanki kitapmış da spoiler almışım gibi oldu. :)
Hmm, bilinç altın fena yerleşmiş desene. Belki de zaman her şeyin ilacıdır.
Yok cnm bi ara ayrılmıştık hatta başka biriyle başlıcak gibi oldu sonra yine barıştık :) buraya yazmıştım ayrıca konu açmadım bi burcuyla alakalı açmıştım ama orda ünlü filan diye bi mevzu geçmemişti :) 21 yaş var aramız da 50 yaşın da o eh tabi bi kuşak çatışması oluyor ama iyiyiz çok şükür bayadır :)
bilinçaltı temizliği diyolar pek güvenemiyorum da kimseye doğrumu işe yarıyormu onu da bilmiyorum
sağlığına olumsuz bir etkisi var mı ? yani rahatsızlığın oluyormu bu yüzdenhm anımsadım bahsetmiştin asalak canlısı işte. sen ondan kullanmıyorsun fazla sanırım neti .zaten pek faydası yok.
evet solda olan sağda , sağda olan organlar solda
Gittikçe dizi senaryosu çıkıyor işin içinden diyorsun :)
Hakkında en güzeli olsun Guccicim.
Evet, kontrol elde olmayınca neler yapılıyor insanın aklına ister istemez şüphe düşüyor.[/QUOTE
yok ya bizden anca kısa film çıkar :) hafta da bir rakı içeriz dışar da :) (o içer genel de ben tıkınırım ) havalar güzel se deniz orman ikimiz de doğa ot böcek hastasıyız kışın evde pinek pinek bi maceramız yaşlılık huysuzluğu var bazen çoşuyor ben de kapıyı vurup çıkıyorum evden o kadar yani 1 ay ayrı kaldık o ara bi çocukla tanıştım konsere filan gittik o kadar sonra kapım da güller benim ki belirdi hemen :)
Para tuzağı çoğu bu işleri doğru düzgün yapan biri yok bence Türkiye deGittikçe dizi senaryosu çıkıyor işin içinden diyorsun :)
Hakkında en güzeli olsun Guccicim.
Evet, kontrol elde olmayınca neler yapılıyor insanın aklına ister istemez şüphe düşüyor.
istanbulda olmadığım için yardım edemiyorum kuzum
yooo birsağlık sorunum yok yarım rahimliyim o da bunla ilgili değil organları normal yönde olanlarda oluyor busağlığına olumsuz bir etkisi var mı ? yani rahatsızlığın oluyormu bu yüzden
niye geçilsin ki giyim başlığı illa vardır aç içinde niye kalsınYa almam lazımmmm bir haftadır derdim bu pantolon manyakmıyım neyim ? konu açsam millet dalga geçer ya