- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.161
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tibete devam ediyorum ama callen A başlamak istiyordum. ama dün hastalıktan başlayamadım :/ artık bir dahaki döneme kaldı callen teyze Tibet de 13 tekrarla devamnihaaal bugün tibete başlayacak senmiydin :)
Benim ergenlikte çıkmayan sivilcelerim tibetle çıktı. Tam olarak sivilce gibi değil. Kırmızı kabarcıklar. Hala varlar. Bir de vücut ısım çok arttı. Okulda ince bir gömlek üzerine önlük giyiyorum deli gibi terliyorum. Önlüğü fırlatıp atmak geliyor.Saf protein dukanın atak dönemi oluyor.
Dukan uzun süreli olduğu için cesaret etmesi zor oluyor.
Saf proteinde sadece peynir, yumurta, et, tavuk, balık, jambon, kıyma gibi proteinler tüketebiliyorsun. 1 haftada 4-5 kiloya kadar gidebiliyor. Çok etkili.
Sadece yaptıktan sonra bir süreliğine vücut ısısının çok arttığını (aslında normal egzersizde de buna yakın bir şey oluyor ama bunun hissi farklı gibi.) hissediyorum. Bir de yüzümde sivilceler çıktı. Şimdilik olumlu bir etki hissedemedim.
Yaşadığın etkilerin tümünü ben de yaşıyorum. Geçen gün eşime kardeşinin bebeği olacak dedim, öğleden sonra eşimi aradı kardeşi eşim hamile diyeHmmm
Akşam yaptığım için uyku sorunu vardı enerji patlaması oluyordu.
Cinsel istek artıyordu ciddi anlamda artıyordu
Rüyalarım hd kalitesinde idi.
Altıncı hissim güçlendi daha çok kendime karşı
Öfke ve sinirim arttı
Bu ay anladım regli öncesi o pskolojik durumlar azalmıştı.
Ve değişmek istiyordum ama zorlaniyordum o değişim başladı öz güven de arttı valla bana çok yaramış tibet
Hmmm
Öfke ve sinirim arttı
Ve değişmek istiyordum ama zorlaniyordum o değişim başladı öz güven de arttı valla bana çok yaramış tibet
benim ondan oluyor bırakınca etkisi azaldı ordan biliyorumCinsel istek artması da ondanmıymış anaa rüyalarımı zaten biliyosunuz benim öfke ve sinir artık aldı başını gidiyor yani birde ben bu ay 2 kere regl oldum 12 gün arayla
benim ondan oluyor bırakınca etkisi azaldı ordan biliyorum
öfke kontrol deniyor musun ya da geçmişle ilgili birşeyler var affetmen gerekli.
adetin düzelecektir bu düzensizliği yaşayanlar olduğunu duymuştum. beni de hep öne çekiyor 28 günden az bir döngüm var mesela
Hmmm
Öfke ve sinirim arttı
Tibete devam ediyorum ama callen A başlamak istiyordum. ama dün hastalıktan başlayamadım :/ artık bir dahaki döneme kaldı callen teyze Tibet de 13 tekrarla devam
Benim ergenlikte çıkmayan sivilcelerim tibetle çıktı. Tam olarak sivilce gibi değil. Kırmızı kabarcıklar. Hala varlar. Bir de vücut ısım çok arttı. Okulda ince bir gömlek üzerine önlük giyiyorum deli gibi terliyorum. Önlüğü fırlatıp atmak geliyor.
Canım şu evlilikten döndüğüm eski sevgilime karşı olan öfkem geçmiyor hiç aklıma gelmiyor ama o öfke bilinçaltım da biliyorum tedavi gördüm reiki uyumlaması falan filan bir sürü şey yaptım geçmiyor bu öfke başka ne yapabilirim bilmiyorum o kadar nefret ediyorum ki öldüğünü duysam içim ferahlıycakmış gibi hissediyorum gördüğümde saçını başını yolmak istiyorum dün yine instagram hesabımı haclemiş ya kullanmıyordum orayı boştu mail geldi giriş yapıldı diye öfkemi katladıkça katlıyor bu yaptıkları
Demek ki sende fazla hasar yok...ne guzelYok artık. 1 haftada nasıl gördünüz bu etkileri. Ben neyi yanlış yapıyorum ki?
Özellikle dikkat ettiğiniz konular var mı?
Hayatimdegisti sitesindeki telkinlere bir göz atsan. Yorumları baya iyi gucci. Ben ondan da daha etki görmedim ama Tibet de fazla etkilemedi. Bir anda her şey mükemmelleşecek galiba.
Ben 6. Haftadayım. İlk hafta huzur ve sakinlik vardı bende. Bir de uykularım daha dinlendiriciydi.Yok artık. 1 haftada nasıl gördünüz bu etkileri. Ben neyi yanlış yapıyorum ki?
Hayatimdegisti sitesindeki telkinlere bir göz atsan. Yorumları baya iyi gucci. Ben ondan da daha etki görmedim ama Tibet de fazla etkilemedi. Bir anda her şey mükemmelleşecek galiba.
Demek ki sende fazla hasar yok...ne guzel
Ben 6. Haftadayım. İlk hafta huzur ve sakinlik vardı bende. Bir de uykularım daha dinlendiriciydi.
yok azalmadı azaltmak istesem azalırdı belki. ama çalar saatten önce uyanıyorum. gözlerimi açınca saat çalmaya başlıyor.Aslında var istediğim değişimler ama zaten başladığım gün yavaş yavaş etki gösterecek bir gündü. O yüzden gözlemlemeye devam :)
Baya olmuş 6 hafta. Uyku konusunda etkiyi çok merak ediyorum. Uyku saatlerin azaldı mı?
Neden ne olmuştu aranızda...Canım şu evlilikten döndüğüm eski sevgilime karşı olan öfkem geçmiyor hiç aklıma gelmiyor ama o öfke bilinçaltım da biliyorum tedavi gördüm reiki uyumlaması falan filan bir sürü şey yaptım geçmiyor bu öfke başka ne yapabilirim bilmiyorum o kadar nefret ediyorum ki öldüğünü duysam içim ferahlıycakmış gibi hissediyorum gördüğümde saçını başını yolmak istiyorum dün yine instagram hesabımı haclemiş ya kullanmıyordum orayı boştu mail geldi giriş yapıldı diye öfkemi katladıkça katlıyor bu yaptıkları
Yok.kuzu bir haftada değil 13 e kadar geldiğim dönemde oldu bunlar yoksa ben dün başladımYok artık. 1 haftada nasıl gördünüz bu etkileri. Ben neyi yanlış yapıyorum ki?
Bak bende alarmdan önce uyanıyorum sekmiyor uyku saatim de azaldı 12den sonra uyuyup 6.20 gibi 29 gibi uyanıyorumyok azalmadı azaltmak istesem azalırdı belki. ama çalar saatten önce uyanıyorum. gözlerimi açınca saat çalmaya başlıyor.
benim de uyku saat aralığım seninki gibi ama azaltmak istesem daha da azaltırım gibi geliyor. uyku biraz alışkanlıkla ilgili. önceden yataktan kazıyarak kalkardım şimdi sanki saatler önce uyanmışım gibi oluyorumBak bende alarmdan önce uyanıyorum sekmiyor uyku saatim de azaldı 12den sonra uyuyup 6.20 gibi 29 gibi uyanıyorum
Mevsimden zor kalkıyorum yataktan ama uyanma saatimi 6ya çekmek istiyorum 6.30 a kadar spor yapma isteğim var şuan için çok zor geliyor bana. Diyet nasıl gidiyorbenim de uyku saat aralığım seninki gibi ama azaltmak istesem daha da azaltırım gibi geliyor. uyku biraz alışkanlıkla ilgili. önceden yataktan kazıyarak kalkardım şimdi sanki saatler önce uyanmışım gibi oluyorum
diyete devam iyi gidiyor gibi. cumaya göreceğiz sonuçları. ama alıştım artık. sorun yaşamıyorum. geçen hafta çok iyi değildim kardeşimin durumundan dolayı knsantre olamamıştım. bu hafta iyiyim. senin nasıl?Mevsimden zor kalkıyorum yataktan ama uyanma saatimi 6ya çekmek istiyorum 6.30 a kadar spor yapma isteğim var şuan için çok zor geliyor bana. Diyet nasıl gidiyor
Yorgunum geç geliyorum uyuya kalıyorum yemekten sonra, sabah ta erken prova oluyor. Şu dönem bi bitse rahatliycaz. Tibete devam 16 sinda Callan a başlayamadım ben de
yok azalmadı azaltmak istesem azalırdı belki. ama çalar saatten önce uyanıyorum. gözlerimi açınca saat çalmaya başlıyor.
Yok.kuzu bir haftada değil 13 e kadar geldiğim dönemde oldu bunlar yoksa ben dün başladım
Allah kolaylık versin canım..Yorgunum geç geliyorum uyuya kalıyorum yemekten sonra, sabah ta erken prova oluyor. Şu dönem bi bitse rahatliycaz. Tibete devam 16 sinda Callan a başlayamadım ben de
Tabi sabır biraz kaç tekrardasın?Ya ben çok istiyorum 5-6 saat uyku ile ayakta durmayı ama başaramıyorum.
O zaman sabırsızlık yapmıyorum ben de.