● Tibet Kızları ●

nihaaal bugün tibete başlayacak senmiydin :)
Tibete devam ediyorum ama callen A başlamak istiyordum. ama dün hastalıktan başlayamadım :/ artık bir dahaki döneme kaldı callen teyze Tibet de 13 tekrarla devam
Benim ergenlikte çıkmayan sivilcelerim tibetle çıktı. Tam olarak sivilce gibi değil. Kırmızı kabarcıklar. Hala varlar. Bir de vücut ısım çok arttı. Okulda ince bir gömlek üzerine önlük giyiyorum deli gibi terliyorum. Önlüğü fırlatıp atmak geliyor.

Yaşadığın etkilerin tümünü ben de yaşıyorum. Geçen gün eşime kardeşinin bebeği olacak dedim, öğleden sonra eşimi aradı kardeşi eşim hamile diye

Cinsel istek artması da ondanmıymış anaa rüyalarımı zaten biliyosunuz benim öfke ve sinir artık aldı başını gidiyor yani birde ben bu ay 2 kere regl oldum 12 gün arayla

Cinsel istek artması da ondanmıymış anaa rüyalarımı zaten biliyosunuz benim öfke ve sinir artık aldı başını gidiyor yani birde ben bu ay 2 kere regl oldum 12 gün arayla
benim ondan oluyor bırakınca etkisi azaldı ordan biliyorum
öfke kontrol deniyor musun ya da geçmişle ilgili birşeyler var affetmen gerekli.
adetin düzelecektir bu düzensizliği yaşayanlar olduğunu duymuştum. beni de hep öne çekiyor 28 günden az bir döngüm var mesela

Canım şu evlilikten döndüğüm eski sevgilime karşı olan öfkem geçmiyor hiç aklıma gelmiyor ama o öfke bilinçaltım da biliyorum tedavi gördüm reiki uyumlaması falan filan bir sürü şey yaptım geçmiyor bu öfke başka ne yapabilirim bilmiyorum o kadar nefret ediyorum ki öldüğünü duysam içim ferahlıycakmış gibi hissediyorum gördüğümde saçını başını yolmak istiyorum dün yine instagram hesabımı haclemiş ya kullanmıyordum orayı boştu mail geldi giriş yapıldı diye öfkemi katladıkça katlıyor bu yaptıkları

Yok artık. 1 haftada nasıl gördünüz bu etkileri. Ben neyi yanlış yapıyorum ki?
Özellikle dikkat ettiğiniz konular var mı?

Hayatimdegisti sitesindeki telkinlere bir göz atsan. Yorumları baya iyi gucci. Ben ondan da daha etki görmedim ama Tibet de fazla etkilemedi. Bir anda her şey mükemmelleşecek galiba.

Demek ki sende fazla hasar yok...ne guzel

Ben 6. Haftadayım. İlk hafta huzur ve sakinlik vardı bende. Bir de uykularım daha dinlendiriciydi.

Demek ki sende fazla hasar yok...ne guzel

Aslında var istediğim değişimler ama zaten başladığım gün yavaş yavaş etki gösterecek bir gündü. O yüzden gözlemlemeye devam :)

Ben 6. Haftadayım. İlk hafta huzur ve sakinlik vardı bende. Bir de uykularım daha dinlendiriciydi.

Baya olmuş 6 hafta. Uyku konusunda etkiyi çok merak ediyorum. Uyku saatlerin azaldı mı?

yok azalmadı azaltmak istesem azalırdı belki. ama çalar saatten önce uyanıyorum. gözlerimi açınca saat çalmaya başlıyor.

Neden ne olmuştu aranızda...
Bende nişandan 2 ay sonra bir kazık yedim ş..... benden sonra evlendi 2 çocuğu var ama halen bir gözü bende sevgi ilgi olarak değil de çocuğu oldu mu müşavirliği kazandı mı diye. Çünkü onlara göre beni ona yamadılar iç organlarım yerleri değişik diye . Dilim demese bile kalbim belasını bulsun diyor aynı şeyi yaşasın diyor ama evlatlarinin ne suçu var dimi . Bende kinleniyorum normalde bu kadar kinci değilim ama affedemiyorum mesela sende de geçmeyen birşey vardır. Birde savcılığa şikayet etsen adamı nasıl olur

Yok.kuzu bir haftada değil 13 e kadar geldiğim dönemde oldu bunlar yoksa ben dün başladım

Bak bende alarmdan önce uyanıyorum sekmiyor uyku saatim de azaldı 12den sonra uyuyup 6.20 gibi 29 gibi uyanıyorum
benim de uyku saat aralığım seninki gibi ama azaltmak istesem daha da azaltırım gibi geliyor. uyku biraz alışkanlıkla ilgili. önceden yataktan kazıyarak kalkardım şimdi sanki saatler önce uyanmışım gibi oluyorum

Mevsimden zor kalkıyorum yataktan ama uyanma saatimi 6ya çekmek istiyorum 6.30 a kadar spor yapma isteğim var şuan için çok zor geliyor bana. Diyet nasıl gidiyor

Mevsimden zor kalkıyorum yataktan ama uyanma saatimi 6ya çekmek istiyorum 6.30 a kadar spor yapma isteğim var şuan için çok zor geliyor bana. Diyet nasıl gidiyor
diyete devam iyi gidiyor gibi. cumaya göreceğiz sonuçları. ama alıştım artık. sorun yaşamıyorum. geçen hafta çok iyi değildim kardeşimin durumundan dolayı knsantre olamamıştım. bu hafta iyiyim. senin nasıl?

yok azalmadı azaltmak istesem azalırdı belki. ama çalar saatten önce uyanıyorum. gözlerimi açınca saat çalmaya başlıyor.

Ya ben çok istiyorum 5-6 saat uyku ile ayakta durmayı ama başaramıyorum.

Yok.kuzu bir haftada değil 13 e kadar geldiğim dönemde oldu bunlar yoksa ben dün başladım

O zaman sabırsızlık yapmıyorum ben de.

Yorgunum geç geliyorum uyuya kalıyorum yemekten sonra, sabah ta erken prova oluyor. Şu dönem bi bitse rahatliycaz. Tibete devam 16 sinda Callan a başlayamadım ben de
Allah kolaylık versin canım..
Tibet yetiyor aslında tibeti bırakma yeter
Ya ben çok istiyorum 5-6 saat uyku ile ayakta durmayı ama başaramıyorum.

O zaman sabırsızlık yapmıyorum ben de.
Tabi sabır biraz kaç tekrardasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…