● Tibet Kızları ●

he bi o iyi zaten ayı gibi yiyorum insanlar tipimi görünce bu nasıl yedi bunları lan bakışı oluyor gözlerinde

Dünyadaki 5 kadından 4'ü tek dilek hakkın olsa ne olurdu sorusuna "Yiyip yiyip kilo almamak." diyormuş. Kalan 1'i de senin gibiler demek. :KK53::KK53:

arı poleni tüketmiyorum alerji yaptı bende . bal arı sütü kullandım tüp bebek tedavileri için. onlarda işe yaradımı bilmiyorum. birde kefir işe yarıyor diyetide destekliyor .
ben bayağı bayağı hastanelik oldum çözüm yok zaten .
saf protein yapmıyorum kabızlığımı arttırıyor bende
kabak çok işe yaradı. hafta sonu yapacaktım ama gözüm kesmedi :KK70:
protein yaparken dikkatli olmak lazım

Kefir çok faydalı gerçekten. Dönem dönem içiyorum ama işte yine aynı şey, ben de istikrar yok. :KK53:

Kabak ilk seferde bodoslama yapılıyor ama sonrasında cesaret azalıyor. :KK71:

Dünyadaki 5 kadından 4'ü tek dilek hakkın olsa ne olurdu sorusuna "Yiyip yiyip kilo almamak." diyormuş. Kalan 1'i de senin gibiler demek. :KK53::KK53:

Kefir çok faydalı gerçekten. Dönem dönem içiyorum ama işte yine aynı şey, ben de istikrar yok. :KK53:

Ya ben kabağı çok sevdiğim için sürekli yaptım şimdi onu pişirmeye paketleyip iş yerine götürmeye üşeniyorum yoksa dayanmakta sorun yok :KK70: .
1 ltlik aldım geçen her gün 2 çay bardağı içiyorum bayağı iyi geldi bana sende öyle yapabilirsin

Canlar naber:KK53:
Ben karma kuruşuk esyalarin bir kismi orda bir kısmi burda sozde az esyam vardi :KK45:
Elektrik suyu actirmak da ayri bir meseleydi ne zormus ya :)
ne zaman taşıcaksın eşyaları .
evet çok saçma sapan işler ordan orya gönderiyorlar bende geçenlerde terk için uğraştım 1 hafta uğraştık birde tanıdık vardı sözde :KK70:

zayıf olmak tabi iyi ama sağlıklı olmak şartıyla benim kemiklerim ortapedik yatak da bile batıyor lise zamanın da göğüs kafesim ileri doğru çıkmıştı anem doktora götürmüştü tavuk göğsü gibiydi zayıflıktan demişti doktor böle bi süre sonra kemikler birbirine giriyor bi tuhaf bişe oluyorum ya tövbe

Ya ben kabağı çok sevdiğim için sürekli yaptım şimdi onu pişirmeye paketleyip iş yerine götürmeye üşeniyorum yoksa dayanmakta sorun yok :KK70: .
1 ltlik aldım geçen her gün 2 çay bardağı içiyorum bayağı iyi geldi bana sende öyle yapabilirsin

Normalde de kabağı ya kızartma ya mücver olarak seviyorum. O yüzden zorlama gitmişti benim. Seninkisi keyifliymiş o zaman. :kahve:
Bugün saf proteine başladım bakalım.
16'sı acaba bu konuda da hızlı sonuç verir mi? Bir karıştırayım birazdan kozmik bakımı.

Canlar naber:KK53:
Ben karma kuruşuk esyalarin bir kismi orda bir kısmi burda sozde az esyam vardi :KK45:
Elektrik suyu actirmak da ayri bir meseleydi ne zormus ya :)

Taşınmak cidden zor iş. Eşya toplamak eziyet. Yerleştirme güzel oluyor ama bence.

Normalde de kabağı ya kızartma ya mücver olarak seviyorum. O yüzden zorlama gitmişti benim. Seninkisi keyifliymiş o zaman. :kahve:
16'sı acaba bu konuda da hızlı sonuç verir mi? Bir karıştırayım birazdan kozmik bakımı.

Taşınmak cidden zor iş. Eşya toplamak eziyet. Yerleştirme güzel oluyor ama bence.
Karıştır bakalım .
tibeti yaptın mı ?
sabah 7 de yaptım ben biraz zor oldu ama yaptım bitti :)
evet kabak bana lezzetli geldi

Karıştır bakalım .
tibeti yaptın mı ?
sabah 7 de yaptım ben biraz zor oldu ama yaptım bitti :)
evet kabak bana lezzetli geldi

Evet yaptım. 6. günüm fire vermeden. Sanırım ayın 11'inde başlamam etkiledi :)

İlk yapışımda 2. hareket çok zorlamıştı beni. Sonra alıştım. Seni zorlayan özel bir hareket var mı?

Saf protein nasıl oluyor?

Evet yaptım. 6. günüm fire vermeden. Sanırım ayın 11'inde başlamam etkiledi :)

İlk yapışımda 2. hareket çok zorlamıştı beni. Sonra alıştım. Seni zorlayan özel bir hareket var mı?
bugün o zaman nihal mi başlayacaktı .
bugün 3 ve 4 te zorlandım. ara ara zorlanıyorum en çok 2 de oluyor birde loş ışık ya da karanlıkta yaptığımda rahat yapıyorum.
burya takılınca bırakamazsın zaten :) değişimler gözlemliyor musun

Saf protein nasıl oluyor?

Saf protein dukanın atak dönemi oluyor.
Dukan uzun süreli olduğu için cesaret etmesi zor oluyor.

Saf proteinde sadece peynir, yumurta, et, tavuk, balık, jambon, kıyma gibi proteinler tüketebiliyorsun. 1 haftada 4-5 kiloya kadar gidebiliyor. Çok etkili.

bugün o zaman nihal mi başlayacaktı .
bugün 3 ve 4 te zorlandım. ara ara zorlanıyorum en çok 2 de oluyor birde loş ışık ya da karanlıkta yaptığımda rahat yapıyorum.
burya takılınca bırakamazsın zaten :) değişimler gözlemliyor musun

Sadece yaptıktan sonra bir süreliğine vücut ısısının çok arttığını (aslında normal egzersizde de buna yakın bir şey oluyor ama bunun hissi farklı gibi.) hissediyorum. Bir de yüzümde sivilceler çıktı. Şimdilik olumlu bir etki hissedemedim.

Saf protein dukanın atak dönemi oluyor.
Dukan uzun süreli olduğu için cesaret etmesi zor oluyor.

Saf proteinde sadece peynir, yumurta, et, tavuk, balık, jambon, kıyma gibi proteinler tüketebiliyorsun. 1 haftada 4-5 kiloya kadar gidebiliyor. Çok etkili.

Sadece yaptıktan sonra bir süreliğine vücut ısısının çok arttığını (aslında normal egzersizde de buna yakın bir şey oluyor ama bunun hissi farklı gibi.) hissediyorum. Bir de yüzümde sivilceler çıktı. Şimdilik olumlu bir etki hissedemedim.
uykun sinirlilik öfken sakinlik hiçbirşey yok mu ? ısının artması çakraların açılmasıdır diye tahmin ediyorum

uykun sinirlilik öfken sakinlik hiçbirşey yok mu ? ısının artması çakraların açılmasıdır diye tahmin ediyorum

I-ıh :oops: Hiç etki hissetmiyorum. Uyku düzenim aynı, ekstra bir sakin yok, sinir durumum da yok.
Dün eşim bugün ekstra bir güzel enerjin var dedi az çalışıp keyif yaptım. Bence ondan oldu.
Sizlerde ilk hafta nasıl etkiler olmuştu?

I-ıh :oops: Hiç etki hissetmiyorum. Uyku düzenim aynı, ekstra bir sakin yok, sinir durumum da yok.
Dün eşim bugün ekstra bir güzel enerjin var dedi az çalışıp keyif yaptım. Bence ondan oldu.
Sizlerde ilk hafta nasıl etkiler olmuştu?
Hmmm
Akşam yaptığım için uyku sorunu vardı enerji patlaması oluyordu.
Cinsel istek artıyordu ciddi anlamda artıyordu
Rüyalarım hd kalitesinde idi.
Altıncı hissim güçlendi daha çok kendime karşı
Öfke ve sinirim arttı
Bu ay anladım regli öncesi o pskolojik durumlar azalmıştı.
Ve değişmek istiyordum ama zorlaniyordum o değişim başladı öz güven de arttı valla bana çok yaramış tibet

X