● Tibet Kızları ●

Evet bir surec ama mesela her gun baş agrisi çekmiyoruz dimi? Hani tibetin en yaygın belirtisi diye bu ornegi verdim...belli dongulerde sadece ...ama bu her gun olmaya baslarsa 2 hafta 3 hafta vs demek ki arinirken oksijensiz birakiyoruz ruhu ve bu ne kadar gercek bir arinma oluyor o zaman tartışılır...

Sen böyle ruhu oksijensiz bırakıyoruz deyince aklıma acaba tibeti bişeyle desteklemeli miyiz sorusu geldi.enerji kanalları açılıyorsa biz artık eski biz olmamalıyız belki.hayatımızda düşüncelerimizde değişikliğe mi gitmeliyiz.tibeti nasıl beslemeli nasıl desteklemeliyiz.kafamda deli sorular.benim aklıma sadece dualar geldi.acaba ne okumalıyım gibi.inşallah bulurum.
dün yapmadım bugün mutlaka yapmam lazııııııım

Yeni gelen arkadaşlar tibetiniz daim olsun şifa olsun...

Sen böyle ruhu oksijensiz bırakıyoruz deyince aklıma acaba tibeti bişeyle desteklemeli miyiz sorusu geldi.enerji kanalları açılıyorsa biz artık biz eski olmamalıyız belki.hayatımızda düşüncelerimizde değişikliğe mi gitmeliyiz.tibeti nasıl beslemeli nasıl desteklemeliyiz.kafamda deli sorular.benim aklıma sadece dualar geldi.acaba ne okumalıyım gibi.inşallah bulurum.

KUZUM oksijensiz dediğin de gerçek anlamda düşündüm doğru nefes lamıyor olabilirmiyiz tibeti yaparken . ve gün de 1 2 dk olsa da nefes egzersizi yapabiliriz diye düşündüm yeme içme konusunda kitaptan resim atayım daha çok sebze ağırlıklı beslenilmesini öneriyordu kitap

KUZUM oksijensiz dediğin de gerçek anlamda düşündüm doğru nefes lamıyor olabilirmiyiz tibeti yaparken . ve gün de 1 2 dk olsa da nefes egzersizi yapabiliriz diye düşündüm yeme içme konusunda kitaptan resim atayım daha çok sebze ağırlıklı beslenilmesini öneriyordu kitap

Hee bak ben bu aralar et ağırlıklı besleniyorum:KK43:(yanında yiyorum yeşillik ama yemeklerde oluyor illa.
Çok iyi olur canım çok teşekkürler...

Sen böyle ruhu oksijensiz bırakıyoruz deyince aklıma acaba tibeti bişeyle desteklemeli miyiz sorusu geldi.enerji kanalları açılıyorsa biz artık eski biz olmamalıyız belki.hayatımızda düşüncelerimizde değişikliğe mi gitmeliyiz.tibeti nasıl beslemeli nasıl desteklemeliyiz.kafamda deli sorular.benim aklıma sadece dualar geldi.acaba ne okumalıyım gibi.inşallah bulurum.

Cok dogru yere değindin bak...
Belki de o yuzden başa sarıyoruzdur...
Farkındalığımızı gormezden gelince bu sefer tibet bize yukleniyor olabilir görmemiz için..

Bu da cok doğru :) eminim mesela kokorec yememi hoş gormezdi gençlik pınarı :KK70:
:KK70:

Gunaydın kizlar...oglumun gribiyle ugrastım 2 gun pek bakamadım buralara
Emzirmeyi biraktiktan sonra ki ilk gribi hatta adam akilli ilk gribi diyebiliriz
Böyle halsiz ilk defa görďum onu...karşı olduğum antibiyotiği bile verdim ve cabuk toparladi şükür

X