- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.001
Geçmiş olsun buarada oğlun için yeni okudumSubat 7 ben :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun buarada oğlun için yeni okudumSubat 7 ben :)
Tesekkurler...28 buçuk oldumGeçmiş olsun buarada oğlun için yeni okudum
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl toparladı miGunaydın kizlar...oglumun gribiyle ugrastım 2 gun pek bakamadım buralara
Emzirmeyi biraktiktan sonra ki ilk gribi hatta adam akilli ilk gribi diyebiliriz
Böyle halsiz ilk defa görďum onu...karşı olduğum antibiyotiği bile verdim ve cabuk toparladi şükür
Evet canım iyileştiGeçmiş olsun canım. Şimdi nasıl toparladı mi
senin nasıl gidiyor .. var mı değişiklerSelamlar kizlar niye kimse yok burada
Ben geldim kovahatunu gitti DDDkovayıda kaybettik
HOŞ GELDİNBen geldim kovahatunu gitti DDD
HOŞ GELDİN
Belki de hissettin ms olduğunu bilinç altında....11 tekrarla devam ediyorum. Yanlız psikolojik durumum hiç iyi değil. Bu hafta sonu kardeşimin ms hastası olduğunu öğrendik. O günden beri gözlerim çok ağır, açamıyorum. Sürekli uyumak istiyorum. Geçen gün düşünmüştüm ms hastalığını, çağırdım mı acaba demekten alamıyorum kendimi
nbr kuzum nasıl gidiyorGünaydınlar
Valla tibet 11 tekrarla devam yine bir süre kardeşim yine tozuttu akşam anneme gittim sabaha kadar bekledik eve gelmedi mecbur işe geldim arıyor annem yarım saat sonra gelcem diye diye sabahı ettirdi bize kardeşimin babam evden gittiğinden beri pskolojisi düzelmedi ne yapsak olmuyor bu çocuk delirtcek beninbr kuzum nasıl gidiyor
kardeşine üzüldüm kaç yaşında ...Valla tibet 11 tekrarla devam yine bir süre kardeşim yine tozuttu akşam anneme gittim sabaha kadar bekledik eve gelmedi mecbur işe geldim arıyor annem yarım saat sonra gelcem diye diye sabahı ettirdi bize kardeşimin babam evden gittiğinden beri pskolojisi düzelmedi ne yapsak olmuyor bu çocuk delirtcek beni
25 yaşın da cnm vakit geçirmek ne demek doğduğu günden beri hayatımızı ona adadık şımarıklıktan her istediği olsun olmazsa bunalıma girer bizi de bunalıma sokar amaç tamamen dikkat çekmek askere de gitti hala aynı napolyonun reenkarnasyonu olduğunu düşünüyorum hayat amacı para para parakardeşine üzüldüm kaç yaşında ...
biraz rahat bıraksanız ters mi teper acaba ya da onunla dışarıda vakit geçirseniz abla kardeş ..
2 gündür yoga başlangıç seviyesini yapıyorum biraz toparlayım sabah tibete başlıcam
şımarıklık varsa işiniz çok zor bir destek almalı ya da onu umursamamalı ki buda olmaz25 yaşın da cnm vakit geçirmek ne demek doğduğu günden beri hayatımızı ona adadık şımarıklıktan her istediği olsun olmazsa bunalıma girer bizi de bunalıma sokar amaç tamamen dikkat çekmek askere de gitti hala aynı napolyonun reenkarnasyonu olduğunu düşünüyorum hayat amacı para para para
şımarıklık varsa işiniz çok zor bir destek almalı ya da onu umursamamalı ki buda olmaz