- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.941
olursun bırakmak zorunda kaldım cuma günü bıraktığımdan beri enerjim düştü bugün başlarım seninle :)ay hadi inşallah, sabahları dinç uyanıyım oda yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olursun bırakmak zorunda kaldım cuma günü bıraktığımdan beri enerjim düştü bugün başlarım seninle :)ay hadi inşallah, sabahları dinç uyanıyım oda yeter
Evet ilk defa sayılır daha önce başladım bikac kez ama devamını getiremedimRica ederim :))
Ilk defa mi yapıyorsun tibeti?
Anladım...o zaman basla ben listeye alirim seni hem gelismeleri beraber takip ederizDaha önce denedim ama iki haftayı
Evet ilk defa sayılır daha önce başladım bikac kez ama devamını getiremedim
tamam:) haftada bir yazarım gelişmeleriAnladım...o zaman basla ben listeye alirim seni hem gelismeleri beraber takip ederiz
Ok :) muhabbet sohbet de istersen burdayiz :)tamam:) haftada bir yazarım gelişmeleri
teşekkürler.Ok :) muhabbet sohbet de istersen burdayiz :)
Venüs geriliyor da ondan :) sen yine diyetini yap tabi yoksa daha fena carpar :)
Ciks bastan basliycam ben
olursun bırakmak zorunda kaldım cuma günü bıraktığımdan beri enerjim düştü bugün başlarım seninle :)
OlabilüğğğüüAcaba diyet yapamama gibi bir etkiside var mı.mesela yemeye eğilim gibiii
Sen bilirsin canımm
Benim enerjim uzun zamandır düşük
Eniştem yaparsa yerim yoksa yemem o bana özel yalancı kokoreç yapar ama bumbara bayılırımSu an ayiptir soylemesi kokorec bekliyorum
Seven varmı ?
Benimde bir baş ağrısı musallat oldu geçmiyorAcaba diyet yapamama gibi bir etkiside var mı.mesela yemeye eğilim gibiii
Sen bilirsin canımm
Benim enerjim uzun zamandır düşük
Su an ayiptir soylemesi kokorec bekliyorum
Seven varmı ?
Aha bulmus gene birlerini :))
Grubum kokoreç sevmiyi
Ay huyum kurusun dicem de kurumasın güzel bir şey varsa paylaşmayı severim ....Aha bulmus gene birlerini :))
Grubum kokoreç sevmiyi
Grubum kokoreç sevmiyi
Teşekkürler
Ama gerisi yokBence sen SchonerDuft a maaş bağla çok çalışıyor kızcağız:)sadece anlatmıyor ikna etmeyide başarıyor.
Kizin yapiyor mu halaBende bikaç kişiyi başlattım bıraktılar tembeller.