● Tibet Kızları ●

Sen iyiceymişsin:KK48:
Duygusal anlamda çok tembelim ben uğraşmam hiç kimse için benim için uğraşsınlar yeaaa modundayım sürekli tabi bunun bir geçmişsel tramvası var özellikle erkeklere karşı çok sert ve katı bir tavrım var elimde değil malesef o kadar terapi tedavi gördüm bir işe yaramadı napim kafayı sıyırmışım azıcık :KK70:

Duygusal anlamda çok tembelim ben uğraşmam hiç kimse için benim için uğraşsınlar yeaaa modundayım sürekli tabi bunun bir geçmişsel tramvası var özellikle erkeklere karşı çok sert ve katı bir tavrım var elimde değil malesef o kadar terapi tedavi gördüm bir işe yaramadı napim kafayı sıyırmışım azıcık :KK70:

Ben bi travma neyimde yaşamadım ama yinede aynı hisleri besliyorum benimki neden acaba:)erkeklerin yoğun olduğu bi ailede büyüdüm ondan galiba.teeee çocukken bile bi kaşık suda boğasım gelirdi bu cinsi:))feminist bi damarım var.ailede baya genç kız var.hepside dertliler.geçen diyorum ki hani filmde hükümet kadın köyün tüm kızlarını kaçırıp saklıyorduya hepinizi kaçırıp himaye edesim var.sülaledeki erkekleride dövesim var:))gülüyorlar ahh keşke yapsan diye:))sonrada vayy bu kızlar niye evlenmiyor.acaba niyee???

Hellouuu hatunlar ev taşima askiya kalkti son anda bir puruz cikti...ama yeni bir ev bulana kadar tabi
Birde tibete yeniden basliycam sanırım...:KK43:
Gecen ara verdigimi unutup dun yapmadim...bugun da hic yapasim yok :/
Reglim de gelcek zaten bitsin baslarim yeniden o_O

Hellouuu hatunlar ev taşima askiya kalkti son anda bir puruz cikti...ama yeni bir ev bulana kadar tabi
Birde tibete yeniden basliycam sanırım...:KK43:
Gecen ara verdigimi unutup dun yapmadim...bugun da hic yapasim yok :/
Reglim de gelcek zaten bitsin baslarim yeniden o_O

Aaaaa nolacak ki yap yinede 3 gün yapmazsan başa dönüyorsun diye biliyorum.o kadar emek verdin geldi buraya kadar bendr sayılardan dolayı başlamak istemiyorum ama başlayınca arkası geliyor.hadi hopp de kalk

Bence sayıları gözmüzde büyütüyoruz.ama normal egzersiz gibi düşününce çok kısa sürüyor aslında.beynimiz bize oyun yapıyor.bi plates videosunda bile bir hareket en az 20 defa yapılıyor.ki callanda 100 er defa yapılıyor:))

Aaaaa nolacak ki yap yinede 3 gün yapmazsan başa dönüyorsun diye biliyorum.o kadar emek verdin geldi buraya kadar bendr sayılardan dolayı başlamak istemiyorum ama başlayınca arkası geliyor.hadi hopp de kalk
Ben 1 gün diye biliyorum...nolcak ya gelirim 21 gene :) hem bu sefer herseyi not ederek takip edicem çünkü zaten unutkandım son 1 haftadir iyice artmışti :)))
Hem de bu gobek sıkma işine bastan yapmış olucam

Ben 1 gün diye biliyorum...nolcak ya gelirim 21 gene :) hem bu sefer herseyi not ederek takip edicem çünkü zaten unutkandım son 1 haftadir iyice artmışti :)))
Hem de bu gobek sıkma işine bastan yapmış olucam

Bence bu suçu sadece tibete atmayalım:)bende gaz sorunuda var bu günlerde.sende kilo aldın o etkilemiştir

Tabi canim mesela 15 tekrar mi yapiyorum 5 er 5 er sayıyorum sanki o zaman dah kisa suruyormus gibi geliyo ...:KK48:

Bence bu suçu sadece tibete atmayalım:)bende gaz sorunuda var bu günlerde.sende kilo aldın o etkilemiştir
GAZ DEPOSU OLDUN DEĞİL Mİ :KK70: bende 1 haftadır bu durumdayım kimyon kaynatıp içeyim aklıma şimdi geldi sende yapabilirsin am daha pırtlarız :KK70: birde fazlaca geğirme ve hazımsızlık var bende ayrıca tibeti bırakalı da kaç gün olduğu halde etkisi devam ediyor

GAZ DEPOSU OLDUN DEĞİL Mİ :KK70: bende 1 haftadır bu durumdayım kimyon kaynatıp içeyim aklıma şimdi geldi sende yapabilirsin am daha pırtlarız :KK70: birde fazlaca geğirme ve hazımsızlık var bende ayrıca tibeti bırakalı da kaç gün olduğu halde etkisi devam ediyor

Ayy söylemesi ayıp oldum valla:KK23::KK70:kimyonunda çayını sevmiyim amaa:kusmuk:yinede içerim.bugünde kuru fasulye yedim iyice mum diktim:))
şimdi tibetide günah keçisi yapmayalım iyice:KK48:benimki aşure kaynaklı galiba.kv sağolsun yapmış bi tencere gönderdi.bende çok severim dolaptan soğuk soğuk gelip gidip yedim:oha:sonuç:confused::KK64:

Ayy söylemesi ayıp oldum valla:KK23::KK70:kimyonunda çayını sevmiyim amaa:kusmuk:yinede içerim.bugünde kuru fasulye yedim iyice mum diktim:))
şimdi tibetide günah keçisi yapmayalım iyice:KK48:benimki aşure kaynaklı galiba.kv sağolsun yapmış bi tencere gönderdi.bende çok severim dolaptan soğuk soğuk gelip gidip yedim:oha:sonuç:confused::KK64:
Aşure mi mmmmm canım çekti bende yapacam nasip ise bu hafta yaparım

Napiyonus kızlar :)) ben bir avm yapip geldim oğlana kışlık falan iste...
Bi iskender gömmüşum yok boyle bisey:-) eşimle ayni anda tabak bitirdim ilk defa :)
Bu arada 18 kasıma kadar aldığiniz nefes dahi kilo yapar ona gore dikkat :KK66:

Napiyonus kızlar :)) ben bir avm yapip geldim oğlana kışlık falan iste...
Bi iskender gömmüşum yok boyle bisey:-) eşimle ayni anda tabak bitirdim ilk defa :)
Bu arada 18 kasıma kadar aldığiniz nefes dahi kilo yapar ona gore dikkat :KK66:
Offff yanına ayran acı biber yiceksin benim de iştah çok açık bu ara kilo almıyorum ama veremiyorum da gıdım gıdım giderse demek ki astrolojik sebeblerden...
Sana tibet yaradı desene 21e gelince....
3 tekrar ile başlayacaksın? Ne zaman başlama planın var beraber başlayalım denk düşerse eğer

Offff yanına ayran acı biber yiceksin benim de iştah çok açık bu ara kilo almıyorum ama veremiyorum da gıdım gıdım giderse demek ki astrolojik sebeblerden...
Sana tibet yaradı desene 21e gelince....
3 tekrar ile başlayacaksın? Ne zaman başlama planın var beraber başlayalım denk düşerse eğer
2 haftayi bulur benim ya...

X