● Tibet Kızları ●

21 den en büyük beklentim saçlarimdaki beyazların kendi rengine dönmesi, şu boyama işinden kimyasaldan kurtulacağım anı dört gözle bekliyorum. Allahım 6 ay aralıksız yapmayı nasip et. AMİNNNNN :dua:

Canim Tibetin yan etkilerinden bir taneside karın şişmesi daha önce başkalarıda yazmıştı hatırlıyorum bende de oluyor. Miğde bulantısı ve ateş basması yüz yanması da var bende. Hepsi son bulur inşallah

Uyyyyhhhh ben dümdüz yapmaya çalışırken bu adalet mi:sinirli:bence 2.hareket sebep oluyor buna:110:
İnşallah canım ya.galiba beslenme düzeni oluşturmak şart.kesin şeker ve tansiyonla alakalı bi durum ya da hormonal.inşallah geçici bi şeydir

Bende yarın başlıcam tibete ama hiç kolum kalkmıyor sanki kaslarım yok olmuş sadece yağ deposu olmuş gibi hissediyorum kol sırt ağrılarım berbat tabii bunları görmezden gelecem yarın başlıcam nasipse ama kactan başlasam diyorum 7den mi yok 3 ten başlayıp 5. Günler mi arttirsam 11e gelince haftaya dönerim
Senin ağrıların neden oluyor bi arkadaşımın hastalığı vardı ankilozan spondilit ben reiki 1.seviye eğitimi almıştım ona yapıyordum ağrılarına iyi geldiğini söylüyordu senin ki nasıl bir rahatsızlık onun teşhis konulana kadar bel fıtığı dedilerdi

Senin ağrıların neden oluyor bi arkadaşımın hastalığı vardı ankilozan spondilit ben reiki 1.seviye eğitimi almıştım ona yapıyordum ağrılarına iyi geldiğini söylüyordu senin ki nasıl bir rahatsızlık onun teşhis konulana kadar bel fıtığı dedilerdi
yumuşak doku romatizması kaslarım kemiklere yapışıyor tedavisi geçici tibete de öyle başlamıştım zaten. kemik ağrıları tutulmalar vücudun sık ödem tutuyor . bende direk teşhis kondu başka 2 doktora daha gitmişti ağrı noktalarını çıkarmıştım netten

yumuşak doku romatizması kaslarım kemiklere yapışıyor tedavisi geçici tibete de öyle başlamıştım zaten. kemik ağrıları tutulmalar vücudun sık ödem tutuyor . bende direk teşhis kondu başka 2 doktora daha gitmişti ağrı noktalarını çıkarmıştım netten
kesin bir tedavisi yokmu benim arkadaşın yok kobay gibi acayip ilaçlar verdiler iğne verdiler karnından her hafta saat yönünde yapıyordu eve hemşire gönderiorlar nasıl yapılacağını göstermesi için aldığı ilaçlar kanser yapabiliyor diye imzayla veriyorlardı nihayetin de sedef hastalığına da yakalandı şuan ispanya da ve bi tedavisi yok o yüzden bu hafta buraya gelicek yine

kesin bir tedavisi yokmu benim arkadaşın yok kobay gibi acayip ilaçlar verdiler iğne verdiler karnından her hafta saat yönünde yapıyordu eve hemşire gönderiorlar nasıl yapılacağını göstermesi için aldığı ilaçlar kanser yapabiliyor diye imzayla veriyorlardı nihayetin de sedef hastalığına da yakalandı şuan ispanya da ve bi tedavisi yok o yüzden bu hafta buraya gelicek yine
yokmuş canım zaten büyük kısmıda stresten kaynaklıymış antidepresan veriyorlar uyuşuyorsun ağrılar geçiyor.
arkadaşına da üzüldüm ya sedef hastalığının bir tedavi yöntemi vardı fb ta ilahi şifa diye bir grup vardı orda yıldıray bey vardı birkaç kişi tedavi olmuştu ama reklamda olabilir iyice araştırmak gerekli kefiri öneriyordu gümüş suyu ile tedavi yöntemi var duymuşsundur belki de ..
yani o çok büyük bir hayal hani biri çıkıp ben yaptım evet beyazlarım gitti dese anca öle inanabilirim
ben kendimi takip ediyorum eğer azalırsa resim atacam sana öncesi sonrası diye

Merhaba bu ara çok sık gelemiyorum. Ama tibete devam 9 tekrar dün başladı. Şu göbek çıkarma etkisi üzdü beni de. Callen ile nötrleriz belki.
Saçmak beyazların kaybolması da benim beklentilerim arasında. Daha yeni beyazlsmaya başladı tek tük var. Daha önce beyazları kaybeden yöntemler duymuştum mesela vitamin tedavileri, reshi mantarı, doğal sabunlarla falan bembeyaz saçın tekrar renklendiğine şahit olmuştum o yüzden inanıyorum ve bekliyorum

yaa bende onun hayalini kuruyorum çok beyazım var benim
Ben çok okudum saç için yorumlar, gerçekten dipten siyah çıkmaya başlayan çok olmuş, aynen devam kızlar daha çok yolumuz var 4 ya da 6 ay 21 de kalmak ve sabırlı olmak gerekiyor belki şans bizden yana güler bizimde 4 ayda dönüşür kendi rengine belli mi olur :nazar::halay::KK50:

Uyyyyhhhh ben dümdüz yapmaya çalışırken bu adalet mi:sinirli:bence 2.hareket sebep oluyor buna:110:
İnşallah canım ya.galiba beslenme düzeni oluşturmak şart.kesin şeker ve tansiyonla alakalı bi durum ya da hormonal.inşallah geçici bi şeydir
İnşallah çok sıkıntı veriyor en son oryantasyon eğitiminde oldu en önde oturuyordum bir de ders biter bitmez dışarı zor attım kendimi. Inşallah bir daha olmaz

O karın olayı bende de ayni kizlar dışa dogru olmasi artik gerekmezdi sanki ya...
Birsey mi var acaba bilmeyip yapmadiğimiz 2.egzersiz sirasinda

Bi ara kaburgayi kapatarak ve karın daima sıkı olcak sekilde yapmistim ya 2.egzersizi o yaramaisti ama sonra yapayi biraktim cunku acayip zorluyordu tekrarlar arttıkca...

O karın olayı bende de ayni kizlar dışa dogru olmasi artik gerekmezdi sanki ya...
Birsey mi var acaba bilmeyip yapmadiğimiz 2.egzersiz sirasinda

Bi ara kaburgayi kapatarak ve karın daima sıkı olcak sekilde yapmistim ya 2.egzersizi o yaramaisti ama sonra yapayi biraktim cunku acayip zorluyordu tekrarlar arttıkca...

Bende öyle yapmaya çalışıyorum ama zorluyor gerçekten.bide karnı içeri çekmeye çalışıyorum ama ayakları indirirken şişiyor yine:))))
Tekrar callana başlamam lazım acilen.o zaman yoktu böyle bi sorun
Ha bide 5.hareketi yaparkende karnı içeri çekerek yapmaya çalışıyorum

Bende öyle yapmaya çalışıyorum ama zorluyor gerçekten.bide karnı içeri çekmeye çalışıyorum ama ayakları indirirken şişiyor yine:))))
Tekrar callana başlamam lazım acilen.o zaman yoktu böyle bi sorun
Ha bide 5.hareketi yaparkende karnı içeri çekerek yapmaya çalışıyorum
Ben bi saatten sonra karnimi cekemiyordum artık o kadar hissetmiyordum karın kaslarımi :KK70:
5 te bende olye yapiyorum

Bugün çalıştığım yerle 1 kasım da çıkacağımı konuştum ok dedi sonra iş mi buldun diye sordu..içim yine de burkuldu....
Tibetin benim hayatımdaki en büyük dönüşümü bu olacak sanırım tibet ile fikirlerim netleşmişti ve biliyorum ki evren bana çalıştı ve bana bir süpriz hazırladı. Bütünün hayrına olsun bu değişim bana ve evime olumlu yansıyacak

Benim six packlerim var :) karın şişme olayı olmadı ben de ama rüyalar çok gerçekçi ya dün gece o kadar etkilendim ki sabah telime baktım arkadaşıma yazmışmıyım diye whatsapta çok detaylı sohbet ettik de rüyam da :)

Bugün çalıştığım yerle 1 kasım da çıkacağımı konuştum ok dedi sonra iş mi buldun diye sordu..içim yine de burkuldu....
Tibetin benim hayatımdaki en büyük dönüşümü bu olacak sanırım tibet ile fikirlerim netleşmişti ve biliyorum ki evren bana çalıştı ve bana bir süpriz hazırladı. Bütünün hayrına olsun bu değişim bana ve evime olumlu yansıyacak
Hayırlı olur inşallah cnm senin için

Benim six packlerim var :) karın şişme olayı olmadı ben de ama rüyalar çok gerçekçi ya dün gece o kadar etkilendim ki sabah telime baktım arkadaşıma yazmışmıyım diye whatsapta çok detaylı sohbet ettik de rüyam da :)
Sen mi rüya görmüyordun .. ilk dönemde benim kabuslarım oluyordu senin günlük sohbetlerin oluyor :KK70: neler konuştunuz :KK70:

X