● Tibet Kızları ●

Kova hatunu Kova hatunu yeni profil yapmışsın yakışmış.yeni yazın renginde çok hoş.kırmızı çok itici geliyordu nedense.yeşil ayrı bi enerji vermiş sanki.bende mi renkli yazsam neee

Sinir değil gırgır yaptım :KK53:
gırgırsa iyi ben okudukça sinir küpü oluyorum artık okumamaya karar verdim :deli:
Nefesi agzindan alma
Burundan al ver
bugün öyle yapayım
İnşallah:KK36:

Bende daha geçen 11 deydim:)günler su gibi akıyor bi bakmışsın 21 olmuşsun.önemli olan sindirerek ilerlemek.bıkmadan yılmadan

Bilmiyorumki canım fark var mı yok mu.bazen sizler bişey yazınca bende aaa evet bendede olmuştu diyorum.kendime pek odaklanmıyorum galiba.ya da tibete yormuyorum.

sadece geçen hafta göz pınarının hemen yanından yağ bezesi çıktıydı.çok kötü görünüyordu.dün sonunda çıkardım.öylede kötü bi yerki sıksan sıkılmıyorda.

alerjim atakta geçen haftadan beri.onuda havaların serinlemesine bağlıyorum.

çooook halsizim hiç enerjim yok.oturduğum yerde uyuyasım var.özellikle ayran yoğurt yediğim gün sersem tavuğa dönüyorum.umarım bu tibettendir.şekerle filan alakası yoktur.

Ayyy çok güzel görünüyor çooook mutlu oldum:KK71::KK71:çok teşekkürler canım herşey için:KK68:listedeki herkesin o kupayı kaldırması dileğiyle:sampiyon::KK15:

Tamam canım bide böyle denerim.dün önceki güne göre biraz daha iyiydi

İnşallah canım yalnız bırakmayın beni çabıh gelin:KK73:

Belki yediğin bişey dokunmuştur çok kötüysen ihmal etme canım.benimde ağrıyor ama sebebi son günlerde yediğim acı turşu:sinirli:bile bile yiyorum müstehak bana:duduk:

Kızlar tibetin sonunda yapılan dinlenme pozisyonu varya ben onda rahat nefes alamıyordum.sonra secde pozisyonunu denedim.inanın o kadar iyi geliyorki hareket sonrası böyle bi rahatlama yok.denerseniz anlarsınız ne demek istediğimi.tibeti artık öyle bitiriyorum.zaten secde pozisyonununda tıbbi birçok faydası var vücuda...
ve tabiki kıbleye dönüp yapıyorum.

Birde saat 15 ile 19 saatleri arasında yapmaya başladım.kozmik bedenin bu saatlerde arındığını söylemişti.şimdi tam ısırganla arınma kürü zamanı. aslında hep beraber yapsak ne güzel olurdu. tibetle beraber kaymaklı baklava olurdu.ben başlıcaktım ama ısırganım yoktu:KK34:

Dip not:mesajları alelacele yazdığım için cümlelerim bozuk olabilir kızlar kusura bakmayın
bende bu ara etki hissetmiyorum gibi ya da vucüt ve ruh kısmende olsa alıştı yenliğe .
uyku hali bende de var gün içinde halsiz ve uykuluyum . midem genelde akşam saati vuruyor çok güçlü bir kramp seklinde tibette olabilir kendi rahatsızlığımın parçasıda .. bu ara çok mutsuzum gerginim eşimle haftalardır kaliteli zaman geçiremiyoruz gece çalışıyor genelde etkisi olabilir herşeyde bunun .
hareketler bitince bende öyle 15 20 sn kdar durup kalkıyorum iyi geliyor bana sırtımda esniyor .
ısırganı yapacaktım ama şuan yumurta geliştirici bitki çayı ve hayıt otu içiyorum karıştırmak istemedim.

gırgırsa iyi ben okudukça sinir küpü oluyorum artık okumamaya karar verdim :deli:

bugün öyle yapayım

bende bu ara etki hissetmiyorum gibi ya da vucüt ve ruh kısmende olsa alıştı yenliğe .
uyku hali bende de var gün içinde halsiz ve uykuluyum . midem genelde akşam saati vuruyor çok güçlü bir kramp seklinde tibette olabilir kendi rahatsızlığımın parçasıda .. bu ara çok mutsuzum gerginim eşimle haftalardır kaliteli zaman geçiremiyoruz gece çalışıyor genelde etkisi olabilir herşeyde bunun .
hareketler bitince bende öyle 15 20 sn kdar durup kalkıyorum iyi geliyor bana sırtımda esniyor .
ısırganı yapacaktım ama şuan yumurta geliştirici bitki çayı ve hayıt otu içiyorum karıştırmak istemedim.

Mide strese sıkıntıya hiç gelmiyor.ruh halinden kaynaklı bi ağrıda olabilir.benim hemen mideme vurur çünkü.

Aynen çok karıştırmamak lazım.şifa olsunlar vesile olsunlar inşallah canım

Mide strese sıkıntıya hiç gelmiyor.ruh halinden kaynaklı bi ağrıda olabilir.benim hemen mideme vurur çünkü.

Aynen çok karıştırmamak lazım.şifa olsunlar vesile olsunlar inşallah canım
benimde genelde strese bağlı her şeyim :KK43: .
Dün büyük kızımda başladı tibete yarıda bırakmaz umarım.diye diye başlattım sonunda:deli:
ya ne güzel kaç yaşında kızın

Yazı rengi de boyutuda galiba kalıcı olmuyor.her yazdığında ayarlamak mı lazım normal üyelere:lülülü:
Galiba ...bu yaş meselesini de eski topikte okudum ama yinede sen bilirsin...bir deneyimleyin istersen...
Onlarin enerji dengesi henuz hirpalanmadigi icin ve daha dayanikli bir auraya sahip olduklari icin tibet pek tavsiye edilmiyor... kaldı ki fiziksel gelisim de devam ediyor...insanin yuzu bile 20 21 de oturuyor
gozlelmleyerek yapsin devam ederse de

Son düzenleme:
Kızlar mutlaka hislerimizi dinlememiz gerektiğini bir kez daha deneyimleyerek yaşadım bugün. Prova sonrası oryantasyon a giderken bugün minibüste kulaklığımı çıkardım müzik dinliycem sonra bi anda vazgeçtim kulaklığı çantama geri koyup Ayetel Kürsi okumaya başladım 5 dakika geçti geçmedi hızla önümüze yandan bi otomobil geçti şoför atak davranmasa tüm hizimizla vuruyorduk yol açık diye minibüs hızlı da gidiyordu, Ayetel Kürsinin kaza ve beladan koruyucu bir dua olduğunu biliyordum ama müzikten vazgeçip bi anda okumaya başlamam ardından böyle büyük bi tehlike atlatmamiz çok etkiledi beni, sadece arınmıyoruz; ayrışıyoruz da sanırım :dua:

X