- 15 Ekim 2014
- 1.498
- 3.174
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.761
Kova hatunu yeni profil yapmışsın yakışmış.yeni yazın renginde çok hoş.kırmızı çok itici geliyordu nedense.yeşil ayrı bi enerji vermiş sanki.bende mi renkli yazsam neee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gırgırsa iyi ben okudukça sinir küpü oluyorum artık okumamaya karar verdimSinir değil gırgır yaptım
bugün öyle yapayımNefesi agzindan alma
Burundan al ver
bende bu ara etki hissetmiyorum gibi ya da vucüt ve ruh kısmende olsa alıştı yenliğe .İnşallah
Bende daha geçen 11 deydim:)günler su gibi akıyor bi bakmışsın 21 olmuşsun.önemli olan sindirerek ilerlemek.bıkmadan yılmadan
Bilmiyorumki canım fark var mı yok mu.bazen sizler bişey yazınca bende aaa evet bendede olmuştu diyorum.kendime pek odaklanmıyorum galiba.ya da tibete yormuyorum.
sadece geçen hafta göz pınarının hemen yanından yağ bezesi çıktıydı.çok kötü görünüyordu.dün sonunda çıkardım.öylede kötü bi yerki sıksan sıkılmıyorda.
alerjim atakta geçen haftadan beri.onuda havaların serinlemesine bağlıyorum.
çooook halsizim hiç enerjim yok.oturduğum yerde uyuyasım var.özellikle ayran yoğurt yediğim gün sersem tavuğa dönüyorum.umarım bu tibettendir.şekerle filan alakası yoktur.
Ayyy çok güzel görünüyor çooook mutlu oldumçok teşekkürler canım herşey içinlistedeki herkesin o kupayı kaldırması dileğiyle
Tamam canım bide böyle denerim.dün önceki güne göre biraz daha iyiydi
İnşallah canım yalnız bırakmayın beni çabıh gelin
Belki yediğin bişey dokunmuştur çok kötüysen ihmal etme canım.benimde ağrıyor ama sebebi son günlerde yediğim acı turşubile bile yiyorum müstehak bana
Kızlar tibetin sonunda yapılan dinlenme pozisyonu varya ben onda rahat nefes alamıyordum.sonra secde pozisyonunu denedim.inanın o kadar iyi geliyorki hareket sonrası böyle bi rahatlama yok.denerseniz anlarsınız ne demek istediğimi.tibeti artık öyle bitiriyorum.zaten secde pozisyonununda tıbbi birçok faydası var vücuda...
ve tabiki kıbleye dönüp yapıyorum.
Birde saat 15 ile 19 saatleri arasında yapmaya başladım.kozmik bedenin bu saatlerde arındığını söylemişti.şimdi tam ısırganla arınma kürü zamanı. aslında hep beraber yapsak ne güzel olurdu. tibetle beraber kaymaklı baklava olurdu.ben başlıcaktım ama ısırganım yoktu
Dip not:mesajları alelacele yazdığım için cümlelerim bozuk olabilir kızlar kusura bakmayın
sabah yapınca daha rahat yapıyorsun dimi ....Günaydın
Tibeti hiç zorlanmadan yaptım ve bolca zamanım kaldı bu sabah, sanırım tibet bana korkuların yersiz dedi
gırgırsa iyi ben okudukça sinir küpü oluyorum artık okumamaya karar verdim
bugün öyle yapayım
bende bu ara etki hissetmiyorum gibi ya da vucüt ve ruh kısmende olsa alıştı yenliğe .
uyku hali bende de var gün içinde halsiz ve uykuluyum . midem genelde akşam saati vuruyor çok güçlü bir kramp seklinde tibette olabilir kendi rahatsızlığımın parçasıda .. bu ara çok mutsuzum gerginim eşimle haftalardır kaliteli zaman geçiremiyoruz gece çalışıyor genelde etkisi olabilir herşeyde bunun .
hareketler bitince bende öyle 15 20 sn kdar durup kalkıyorum iyi geliyor bana sırtımda esniyor .
ısırganı yapacaktım ama şuan yumurta geliştirici bitki çayı ve hayıt otu içiyorum karıştırmak istemedim.
benimde genelde strese bağlı her şeyim .Mide strese sıkıntıya hiç gelmiyor.ruh halinden kaynaklı bi ağrıda olabilir.benim hemen mideme vurur çünkü.
Aynen çok karıştırmamak lazım.şifa olsunlar vesile olsunlar inşallah canım
ya ne güzel kaç yaşında kızınDün büyük kızımda başladı tibete yarıda bırakmaz umarım.diye diye başlattım sonunda
ya ne güzel kaç yaşında kızın
Tunaydin millet :)16 yaşında.Allah sanada nasip eder bu güzellikten inşallah canımmm
NASIL DEĞİŞİYOR KLICI OLARAK DEĞİŞTİREMEMİŞTİM PRO ÜYELİK GEREKLİ SANIRIMTunaydin millet :)
Mor falan yap sende yazını hamim :)
Ben yanlış bilmoyorsam 18 alti kişilere tibet önerilmiyor
Forum seceneklerinden degisiyor ama bu prollukla ilgisi var mi unuttum su an ....NASIL DEĞİŞİYOR KLICI OLARAK DEĞİŞTİREMEMİŞTİM PRO ÜYELİK GEREKLİ SANIRIM
ilgis var sanırım birkaç ayar yapmışım değişiklik yokForum seceneklerinden degisiyor ama bu prollukla ilgisi var mi unuttum su an ....
Tunaydin millet :)
Mor falan yap sende yazını hamim :)
Ben yanlış bilmoyorsam 18 alti kişilere tibet önerilmiyor
Galiba ...bu yaş meselesini de eski topikte okudum ama yinede sen bilirsin...bir deneyimleyin istersen...Yazı rengi de boyutuda galiba kalıcı olmuyor.her yazdığında ayarlamak mı lazım normal üyelere
Koştur koştur geliyoruz canım hicccccç merak etme ensendeyizİnşallah canım yalnız bırakmayın beni çabıh gelin
Ben tibeti hep sabah yaptım, callanetics e başlayınca mecburiyetten onu akşama aldım tibet arkası başka hareket önerilmediği içinsabah yapınca daha rahat yapıyorsun dim
Esim de bana 2 gundu sen yaniyorsun diyor ama ben farkinda degilim...kan akışı hızlandı galiba bizdeKızlar yüz yanması olan var mı ? Bende bu ara çok oluyor ve baya rahatsız ediyor olduğum yerde duramıyorum biran önce dışarı atmak istiyorum kendimi acayip sıkıntı veriyor