- 24 Aralık 2012
- 1.840
- 237
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.801
Evet gümledim. 2 gün yapamamışfm 3. Gün adet oldm.Ozeci bıraktın mı kız? Sesin cikmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gümledim. 2 gün yapamamışfm 3. Gün adet oldm.Ozeci bıraktın mı kız? Sesin cikmiyor
Sağol canım hafifledi bayağı birazdan temizlik yapacam. 2 3 saat buzlu suda tuttum iyi geldi ilaç falan sürmedim ilacım yok çünküçok çok geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir umarım.yanık acısını iyi bilirim.çaydan 3 defa yandım 1 defada elime sıcak ağda döküldü en fenası buydu.sana tavsiyem hemen silverdin krem al sür yanığa birebir.elimi çok çabuk iyileştirdi
Yaaa tebrik ederim çok heves ettim bende 21 olmak istiyorumKendime simdiden kupamı verebilirim...(amma sabırsiz çıktim)
ilk 21 im
Topikte ki tüm arkadaslara teşekkur etmek istiyorum azmimin sebebisiniz hele Kulis tiyatro sana inat geldim ben bugünlere...cok thenks bebişim
Evt ya benim aklıma nasıl gelmedi, arkadaşımın yüzüne kaynar süt dökülmüştü çok kısa zamanda iyileştirmisti silverdinçok çok geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir umarım.yanık acısını iyi bilirim.çaydan 3 defa yandım 1 defada elime sıcak ağda döküldü en fenası buydu.sana tavsiyem hemen silverdin krem al sür yanığa birebir.elimi çok çabuk iyileştirdi
Benim bu topiğe gelişimin sebebi de senin yıllar sonra 21 olabilmen içinmiş demekkiKendime simdiden kupamı verebilirim...(amma sabırsiz çıktim)
ilk 21 im
Topikte ki tüm arkadaslara teşekkur etmek istiyorum azmimin sebebisiniz hele Kulis tiyatro sana inat geldim ben bugünlere...cok thenks bebişim
Olucaksın ışık var sendeYaaa tebrik ederim çok heves ettim bende 21 olmak istiyorum
Tebrik ederim
Olsun...yine başlarsin bi araEvet gümledim. 2 gün yapamamışfm 3. Gün adet oldm.
çok geçmiş olsun. ben çok yakarım kendimi çözümü şöyle buldum için için yanması geçene kadar buz tutuyorum aralıksız. en son yandığımda 4 5 saat tutmuştum buzu. sonra da zeytinyağ sürüyorum. kabuk bile bağlamıyor. nescfeyi dökmüştüm yeni koyduğum bardağı falan ısıtmıştım yani kaynar kaynar. bacağıma dizimden yukarısı komple yanmıştı. izler için de kozmik bakım yumurtayı öneriyor. yandığında yumurta sürünce iz kalmıyormuş. daha denemedim. ama kendi yöntemimde hangi aşamadan sonra yumurta sürmeliyim bilmiyorum.Elime çaydanlığın üstünü döktüm yandı elim tibeti yapamicam sanırım nasıl olcak
silverdin krem 2. ve 3. derce yanıklar için kullanılmaz. yanığı sulandırır ve iyileşmesini geçiktirir. daha yüzeysel yanıklar için kullanılır.Evt ya benim aklıma nasıl gelmedi, arkadaşımın yüzüne kaynar süt dökülmüştü çok kısa zamanda iyileştirmisti silverdin
Inşallah bugün yapamszsam 7 tekrar ile başlarım ya da 9 tekrar ile.Olucaksın ışık var sende
Elinin acısı nasıl? Hafifledi mi?
33 yaşındayım ilk kez döktüm sıcak suyu elime falan tibetin işi korkumu yaşattı banaçok geçmiş olsun. ben çok yakarım kendimi çözümü şöyle buldum için için yanması geçene kadar buz tutuyorum aralıksız. en son yandığımda 4 5 saat tutmuştum buzu. sonra da zeytinyağ sürüyorum. kabuk bile bağlamıyor. nescfeyi dökmüştüm yeni koyduğum bardağı falan ısıtmıştım yani kaynar kaynar. bacağıma dizimden yukarısı komple yanmıştı. izler için de kozmik bakım yumurtayı öneriyor. yandığında yumurta sürünce iz kalmıyormuş. daha denemedim. ama kendi yöntemimde hangi aşamadan sonra yumurta sürmeliyim bilmiyorum.
silverdin krem 2. ve 3. derce yanıklar için kullanılmaz. yanığı sulandırır ve iyileşmesini geçiktirir. daha yüzeysel yanıklar için kullanılır.
Hadi ya...en korktugum seymiydi buInşallah bugün yapamszsam 7 tekrar ile başlarım ya da 9 tekrar ile.
Hafifledi bayağı sabah 7de uyandım temizlik yaptım öyle biraz azdı.
33 yaşındayım ilk kez döktüm sıcak suyu elime falan tibetin işi korkumu yaşattı bana
Uzun süre buzlu suya tuttum başka bir şey yapmadım.
1 tane daha var o da kırık.... bilincime şunu kodladim x ve y nin olmasindan çok korkuyordum x oldu x olduğu için y yok oldu olmayacak.Hadi ya...en korktugum seymiydi bu
Iste tibet yaparken yaydığımiz frekanslar netlesiyor1 tane daha var o da kırık.... bilincime şunu kodladim x ve y nin olmasindan çok korkuyordum x oldu x olduğu için y yok oldu olmayacak.
Ne istersem ayağıma serilecek desene o zaman olumlama yapayım o zaman hiç 21 e tamamlayamadım belki bu sefer olur .Iste tibet yaparken yaydığımiz frekanslar netlesiyor
Güzel düşün kız bundan sonra
Yaptin mi tibeti yoksa silbaştan mi yapcanNe istersem ayağıma serilecek desene o zaman olumlama yapayım o zaman hiç 21 e tamamlayamadım belki bu sefer olur .
Yaa ben 11den devam ederim 3 gün sonra artırırım elimin oynak yerinde olunca yapmadım ayaklarım da kötü ağrıyor bugün . Sence olur mu böyle.Yaptin mi tibeti yoksa silbaştan mi yapcan
Ben 21 yaptim demin...bir huzur geldi anlatamam...
Bence olmaz ama sence olursa olsun yaniYaa ben 11den devam ederim 3 gün sonra artırırım elimin oynak yerinde olunca yapmadım ayaklarım da kötü ağrıyor bugün . Sence olur mu böyle.
Zirveye ulaşmanın huzurudur o
Ok 7 den başlarım o zaman doğrusu ne ise o olsunBence olmaz ama sence olursa olsun yani
Bari 7 den başla 3 gun sonra
Var sanırım geçende banlanmisti ceza puanı yüksek demek kiOoo gucci hala banlı..o kadar gunu varmiydi onun ya