- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.741
aynen halasanaHalasana pozu mu
Yaaaa ne demistim sana ilk baslarken....
ya bir deneyim dedim sadece tibet sonrasına onu da eklesem nasıl olurki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen halasanaHalasana pozu mu
Yaaaa ne demistim sana ilk baslarken....
Olur ben ekliyordum eskiden...aynen halasana
ya bir deneyim dedim sadece tibet sonrasına onu da eklesem nasıl olurki
onu söylememişim de mi hem de ne ağrı? enseden enseden çaktı resmen. geçen de ağrımıştı tibete bağlamamıştım. arada nadir de olsa ağrırdı o günlerden biri diye düşünmüştümAynen...şanslisin ki başin agrimiyor...cok pis ağrıtıyor meret
Agrıtır daha cok :) benim yanılmiyorsam 2 haftadir problem yok...her arrtirdığimda ya o gun yada ertesi...fenalardaydimonu söylememişim de mi hem de ne ağrı? enseden enseden çaktı resmen. geçen de ağrımıştı tibete bağlamamıştım. arada nadir de olsa ağrırdı o günlerden biri diye düşünmüştüm
aaa evet pazartesi arttırmıştım hemen ağrıdı. çok ilginiç gerçektenAgrıtır daha cok :) benim yanılmiyorsam 2 haftadir problem yok...her arrtirdığimda ya o gun yada ertesi...fenalardaydim
gelir belkiBende şaşırdim...üzüldüm de...kafa kızdı ve doğruya doğru yanlışa yanlış diyebilen güzel insandı...umarım bir gün geri gelir
1 ay mı dedin! bugün daha iyiyim. hemen geçecek diye düşünmüştüm oysakicanım 1 aydır aynı durumdayım, hareket edecek halim yok ama bırakmadım sen de bırakma, yakında gececek inşallah
ben de kozmik bakımın tavsiye ettiği tarihde başladım. bırakmam diye düşünüyorum artık. bu arada eşim de halen devam ediyor. ona daha çok şaşırıyorum.bugün düne göre kendimi daha iyi hissediyorum ,kendime şaşıyorum tibete devam edebilmem konusunda. tibete başlarken kozmikbakımın önerdiği tarihte başlamıştım sanırım onun etkisi büyük.
bu linkte bir keşiş östermiş egzersizleri sıralama farklı hareketlerde de biraz farklılık var. eşim buradaki sırayı takip ediyor. 5 yapması gereken haftada 9 a çıkmış. videoda 9 veya 21 yazdığı için. benim ısrarlarımla 5 e döndü. şimdi o da 7 de
bu linkte bir keşiş östermiş egzersizleri sıralama farklı hareketlerde de biraz farklılık var. eşim buradaki sırayı takip ediyor. 5 yapması gereken haftada 9 a çıkmış. videoda 9 veya 21 yazdığı için. benim ısrarlarımla 5 e döndü. şimdi o da 7 de
Hayırlı olsun, çokkkkkkkkk uzun yıllar sürsün inşallah, maşallah süphanallahVeeeee 21 yapıldıııışifa olsun ruhuma bedenime inşallah
Darısı sizlere kızlar
Tesekkur ederim canim bu aksam inceleyecegim :)Verano_porteno topik burası 1. sayfada video var 148. sayfada da kitaptan alıntılar var
Ban yedi oGucci de ni uyelik iptali yapti ? yoksa ban mi yedi
He baktim sonradan durmamis gene benim ufukta da ban var gibi hayirlisi diyelim belki gormezden gelinirimBan yedi o
Tibet yapyonuz sinirinizin alınmış olması lazımHe baktim sonradan durmamis gene benim ufukta da ban var gibi hayirlisi diyelim belki gormezden gelinirim
Sinir değil gırgır yaptımTibet yapyonuz sinirinizin alınmış olması lazım
Nefesi agzindan alma11 tekrara geçtiğimden beri şiddetli mide ağrısı çekiyorum bugün zorlamicam kendimi
maşallahhh, darısı başımıza
şuan çok imrendim ben daha 11 deyim
nasıl hissettin fark varmıydı geçen haftaya göre
Allah allah yiyoz mu biz insanları ama tabi bulmuş aşkını ohhh
ha_mim ilk birincimiz kupanı da verdim listeye bak
3 hareket bitince hangi bacağa ağırlık versem kalkarken benim de o taraf sizliyordu...ondan sonra ellerimden yerden destek alarak iki bacagimla ayni anda kalkişa gectim ve sorun cozuldu
Hayırlı olsun, çokkkkkkkkk uzun yıllar sürsün inşallah, maşallah süphanallah
11 tekrara geçtiğimden beri şiddetli mide ağrısı çekiyorum bugün zorlamicam kendimi