- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.641
yazmamak daha iyi deşifre olmaya gerek yok sonra izi kaybedemiyorsun . ancak yeni üyelik alman lazımbu benim ikinci ünlü sevgili olayım da burda bazı arkadaşlarım bildiği için pek bişe yazamıyorum :) denk geliyor ya napayım
Valla kova burcuyum en beterinden hem de napayım değişikim benha_mim hoşgeldin canım...hala bu denli agriların olmasi ilginç ya hani olur da bu kadarı....bedenin epey direniyor...
SchonerDuft bedavadan cakır oliyon ha
gucci sen varya sennn sag gosterip sol vuran sen ama mutluluğunu burdan hissettim hoşuma gitti bu
Sen onu unutmamışsın ki burnunun bandını unutasinValla kova burcuyum en beterinden hem de napayım değişikim benDDDDDDDD şimdilik öleyim bakalım ama ben sizi uyardım eşyaları almaya gitmemek için direndim niyee ? işte bu yüzden adamı görünce dayanamıyom arabada deniz dolunay derken kendimi evde buldum hatta horlamasın diye burnuna bant takmayı bile unutmamışım :)))))))))
Sen onu unutmamışsın ki burnunun bandını unutasinallahtan digerine pek şey etmemişsin kalirdin nal gibi nspcam ben şimdi diye seni kova kılıklı seni evlenmeden once ki hallerim
Ben karar verdim kovlara cok flörtoz kac kovada gordum bunu
Kimmiş bu kalp hırkızı bana da soyle ozeldenEvet çocukla arkadaş kıvamındaydık daha yani bitmiyor bitmeince bazı şeyler ben vazgeçsem o vazgeçmiyor haftasonu bi arkadaşımda kaldım onla tanışmama vesile olan arkadaşım herşey yine onun evindeyken başlamıştı ilginç bir tesadüf oldu ordayken bana yazdı bide aramızda bi resim esprisi var onu atmış ben de istemsizce kıkırdadım arkadaşım yine suratın da o aptal sırıtış var o yazıyor dimi dedieve gittim kapıya çekmiş arabayı bekliyordu işte napim dayanamadım
Tabi ki katil sorunu bilgini ne varsa paylaş...ayrica tesekkur ederim :)Günaydın 7/1 yaptım sabah
Yazdıklarınızı okuyarak sizi tanımaya çalışıyorum. Burası güzel bir topik.Kova hatunu gerçekten eğlenceli bir kişiliksin. Sizi Tanımak için okuyorum ama okumaktan zevk alıyorum. Sessiz takipçiyim yani ama sohbetlerinize katılmak isterim
Her zaman katıl :) bizde seni tanıyalım :)Günaydın 7/1 yaptım sabah
Yazdıklarınızı okuyarak sizi tanımaya çalışıyorum. Burası güzel bir topik.Kova hatunu gerçekten eğlenceli bir kişiliksin. Sizi Tanımak için okuyorum ama okumaktan zevk alıyorum. Sessiz takipçiyim yani ama sohbetlerinize katılmak isterim
Ne oldu ki yinedudak kısmı hangi cakraya bağlı ? 5 mi 6 mi
Gece yine bir ruya gordum dudağimla ilgili ve dolayli yoldan da olsa simdi o vaziyetteyim ...belli ki o cakram ateş ediyor
Ya sorma ruyamda adamin biri bana dudak dolgusu yapiyor son anda fark ediyorum ve itraz ediyorumHer zaman katıl :) bizde seni tanıyalım :)
Ne oldu ki yine
AhahaahahYa sorma ruyamda adamin biri bana dudak dolgusu yapiyor son anda fark ediyorum ve itraz ediyorum(bulmusum beles dolguyu neyine itraz ediyorsam ) iste alt dudagimin yarisi dolgulu yarisi normal kizip gitmisim....oğlen oglumun bana kafa atmasiyla dişimle dudagimi yardim epey sisti yani yarisi dolgulu dudağim su an hem de ayni taraf
Amin deyin hepinizAhahaahah
Rüyalar rüyalar
Bari loto toto sonuçlarını görsen
Çok aminnnnnAmin deyin hepiniz
Onun ağrıları mevsimden dolayı artmış yapamıyor. Bence yaparsa ağrıları azalacak .hatırlarsan bende çok şikayet ettim ağrılarımdan şuan çok çok azaldıfresa ne yapiyor acaba :)
Selam kızlar. Tibete ara vermek zorunda kaldım. Mevsim değişikliğinde ben her yıl hastanelik oluyorum. Yine öyle olmaktan korkuyorum. Bide bu lanet hastalık mideme vuruyor. Mide şikayetlerim çok çok fazla. Kas gevşetici ilaç içiyorum dünden beri. Kedimi iyi hissetmeye başlayınca Tibete devam etcem.Onun ağrıları mevsimden dolayı artmış yapamıyor. Bence yaparsa ağrıları azalacak .hatırlarsan bende çok şikayet ettim ağrılarımdan şuan çok çok azaldı
Mide ye de mi vuruyor . Şiddetli kramplar oluyor sanırım senin bayağı ilerlemiş rahatsızlığın. Psikoloğa gitmeyi düşündün muSelam kızlar. Tibete ara vermek zorunda kaldım. Mevsim değişikliğinde ben her yıl hastanelik oluyorum. Yine öyle olmaktan korkuyorum. Bide bu lanet hastalık mideme vuruyor. Mide şikayetlerim çok çok fazla. Kas gevşetici ilaç içiyorum dünden beri. Kedimi iyi hissetmeye başlayınca Tibete devam etcem.
midem çok rahatsız. Zamana zaman çok şiddetlenip ara verip tekrar başlıyor. Bendeki kramp tarzı değil. Yanma şişlik ağrı şeklinde. Zaten reflü de var. Bide ne zaman ağrılarım çok olsa, mutlaka mide ağrım da çok oluyor. İkisi birbiriyle bağlantılı. Fizik tedavi doktorum 2yıl antidepresan verdi. Kullanıp azaltarak bıraktırmıştı. Spor yapmamı önermişti. Özellikle plates.Mide ye de mi vuruyor . Şiddetli kramplar oluyor sanırım senin bayağı ilerlemiş rahatsızlığın. Psikoloğa gitmeyi düşündün mu