● Tibet Kızları ●

ha_mim hoşgeldin canım...hala bu denli agriların olmasi ilginç yahani olur da bu kadarı....bedenin epey direniyor...
SchonerDuft bedavadan cakır oliyon ha
gucci sen varya sennn sag gosterip sol vuran sen ama mutluluğunu burdan hissettim hoşuma gitti bu

Valla kova burcuyum en beterinden hem de napayım değişikim ben DDDDDDDD şimdilik öleyim bakalım ama ben sizi uyardım eşyaları almaya gitmemek için direndim niyee ? işte bu yüzden adamı görünce dayanamıyom arabada deniz dolunay derken kendimi evde buldum hatta horlamasın diye burnuna bant takmayı bile unutmamışım :)))))))))

Sen onu unutmamışsın ki burnunun bandını unutasin allahtan digerine pek şey etmemişsin kalirdin nal gibi nspcam ben şimdi diye seni kova kılıklı seni evlenmeden once ki hallerim
Ben karar verdim kovlara cok flörtoz kac kovada gordum bunu

Evet çocukla arkadaş kıvamındaydık daha yani bitmiyor bitmeince bazı şeyler ben vazgeçsem o vazgeçmiyor haftasonu bi arkadaşımda kaldım onla tanışmama vesile olan arkadaşım herşey yine onun evindeyken başlamıştı ilginç bir tesadüf oldu ordayken bana yazdı bide aramızda bi resim esprisi var onu atmış ben de istemsizce kıkırdadım arkadaşım yine suratın da o aptal sırıtış var o yazıyor dimi dedi eve gittim kapıya çekmiş arabayı bekliyordu işte napim dayanamadım

Kimmiş bu kalp hırkızı bana da soyle ozelden

Günaydın 7/1 yaptım sabah
Yazdıklarınızı okuyarak sizi tanımaya çalışıyorum. Burası güzel bir topik. Kova hatunu gerçekten eğlenceli bir kişiliksin. Sizi Tanımak için okuyorum ama okumaktan zevk alıyorum. Sessiz takipçiyim yani ama sohbetlerinize katılmak isterim

Tabi ki katil sorunu bilgini ne varsa paylaş...ayrica tesekkur ederim :)

dudak kısmı hangi cakraya bağlı ? 5 mi 6 mi
Gece yine bir ruya gordum dudağimla ilgili ve dolayli yoldan da olsa simdi o vaziyetteyim ...belli ki o cakram ateş ediyor

Her zaman katıl :) bizde seni tanıyalım :)
dudak kısmı hangi cakraya bağlı ? 5 mi 6 mi
Gece yine bir ruya gordum dudağimla ilgili ve dolayli yoldan da olsa simdi o vaziyetteyim ...belli ki o cakram ateş ediyor
Ne oldu ki yine

Her zaman katıl :) bizde seni tanıyalım :)

Ne oldu ki yine
Ya sorma ruyamda adamin biri bana dudak dolgusu yapiyor son anda fark ediyorum ve itraz ediyorum (bulmusum beles dolguyu neyine itraz ediyorsam ) iste alt dudagimin yarisi dolgulu yarisi normal kizip gitmisim....oğlen oglumun bana kafa atmasiyla dişimle dudagimi yardim epey sisti yani yarisi dolgulu dudağim su an hem de ayni taraf

Son düzenleme:
Ahahaahah
Rüyalar rüyalar
Bari loto toto sonuçlarını görsen

Onun ağrıları mevsimden dolayı artmış yapamıyor. Bence yaparsa ağrıları azalacak .hatırlarsan bende çok şikayet ettim ağrılarımdan şuan çok çok azaldı
Selam kızlar. Tibete ara vermek zorunda kaldım. Mevsim değişikliğinde ben her yıl hastanelik oluyorum. Yine öyle olmaktan korkuyorum. Bide bu lanet hastalık mideme vuruyor. Mide şikayetlerim çok çok fazla. Kas gevşetici ilaç içiyorum dünden beri. Kedimi iyi hissetmeye başlayınca Tibete devam etcem.

Mide ye de mi vuruyor . Şiddetli kramplar oluyor sanırım senin bayağı ilerlemiş rahatsızlığın. Psikoloğa gitmeyi düşündün mu

Mide ye de mi vuruyor . Şiddetli kramplar oluyor sanırım senin bayağı ilerlemiş rahatsızlığın. Psikoloğa gitmeyi düşündün mu
midem çok rahatsız. Zamana zaman çok şiddetlenip ara verip tekrar başlıyor. Bendeki kramp tarzı değil. Yanma şişlik ağrı şeklinde. Zaten reflü de var. Bide ne zaman ağrılarım çok olsa, mutlaka mide ağrım da çok oluyor. İkisi birbiriyle bağlantılı. Fizik tedavi doktorum 2yıl antidepresan verdi. Kullanıp azaltarak bıraktırmıştı. Spor yapmamı önermişti. Özellikle plates.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…