- 12 Aralık 2017
- 886
- 1.090
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.601
Ayaklarını açmadan dön, dönmen bitince ellerini göğsünde birleştir ve ayaklarına bak baş dönmen kısa sürede geçer7tekrar yaptım demin dönerken basım dönüyor ona bir çözüm bulmalıyım bir de tuhaf bir durgunluk var üzerimde
Birde ben mesela gozlerimi tam acmam kapatmam da yarı acık olur ve karşı tarafa bir nokta belirliyorum hayali oraya bakmaya calisirim hepAyaklarını açmadan dön, dönmen bitince ellerini göğsünde birleştir ve ayaklarına bak baş dönmen kısa sürede geçer
Hareketi tamamladığın yerde karşında bi nokta belirleyip her dönmede o noktayı görünce sayacaksin, seninki de bunun benzeri bir şey.. Başkan farkıBirde ben mesela gozlerimi tam acmam kapatmam da yarı acık olur ve karşı tarafa bir nokta belirliyorum hayali oraya bakmaya calisirim hep
Yavaş dönmeye çalış karşıya bak hareket bitince yere bak geçiyor. 7de böyle ise 11 de nasıl olcan :) 11 de çakır keyif oluyorum hoşuma gidiyor o hal7tekrar yaptım demin dönerken basım dönüyor ona bir çözüm bulmalıyım bir de tuhaf bir durgunluk var üzerimde
Günaydın 2 gündür bende ordayım :)Günaydın kızlar
Anca sabahın bu saatinden fırsat buldum geldim:))
Son günlerde çok halsizim.oturduğum yerde uyuyasım var.dizlerim çok ağrıyor.3.hareket zorluyor baya.yaparken dizlerimin altına yumuşak bişeyde koyuyorum ama arkaya doğru gerilince dizlere baskı oluyor.geçer ümidiyle yapıyorum yinede.geçen gün ne oldu.kolumu oynatırken omzumdan acaip sesler geldi.sürtünme sesi gibi.yağsız kalan kapı gıcırtısı gibiydi:) baya uzun sürdü.çok tuhaftı.zaten o tarafta kulunç benzeri ağrılar oluyor.son olarak alerjik rinit başladı mevsimle de alakalı galibayaz boyu yoktu ne güzel.
Bu arada kızlar kusuruma bakmayın sık sık giremem artık.ne zaman fırsat bulabilirsem.günler çok yoğun geçiyor.derin temizlik yapmam lazım.yavaştan temizlik topiğine kayabilirim:)
Beni anca orası derleyip toplar.gelirseniz sizide beklerim:))
Yavaş dönmeye çalış karşıya bak hareket bitince yere bak geçiyor. 7de böyle ise 11 de nasıl olcan :) 11 de çakır keyif oluyorum hoşuma gidiyor o hal
Günaydın 2 gündür bende ordayım :)
Tibete devam ama dimi 21e varacaksın
19 da çocuklar gibi oyun oynayarak dönecemYa 19 da
Gördüm gördüm maşallah evin tozunu attırmışsın
Bi aksilik olmazsa tibete devam tabiki.21 i görebiliyorum el sallıyorayıp olur gitmezsem
ÖNCEDEN ZORLANIYOR MUYDUN.Günaydın, ben de 4 ve 5 de zorlanıyorum
çok sevdiğim bir arkadaşım vardı çocuk oyunları sahneliyordu tiyarocu ama son zamanlar çocuk oyunları yönetiordu londraya yerleşti orda yine çocuk oyunları sahneliyor peter pan filan müzikal tarzın da yapıyordu izlerdim çok hoşuma giderdi :)Evet canim, şu an çocuk oyunlarını hazırlıyoruz, sonra gençlik oyunu arkasından da büyük oyununa geçeceğiz. Oyunlar hazır olunca tabi ki sizlere de haber vereceğim. Tabi kalırsam, benim gözüm el mahkum halkegitim de 5 günümü doldurup sadece egitmenlik yapmakta (sigorta yüzünden) ama arkadaşım bırakmıyor haftasonu oynarsin haftaiçi senin rollerini ben oynarım diyip oyalıyo beni bi yere kacmiyim diye, bilmiyorum gelecek günler ne gösterecek...keşke tiyatroda 5 gün ve sigortalı olsa
nasıl yaniGünaydın ben dün arkadaşımdan eve geldim 9 gibi evin önünde arabada benim eski sevgili beni bekliyordu sonra sahile konuşmaya gittik eşyalarımı alcaktım eve uğrayıp barıştık ya biz valla ben iyi değilim iyice delirdim
Hayır hiç zorlanmıyordum ve cok hizli yapıyordumÖNCEDEN ZORLANIYOR MUYDUN.
onla henüz o aşamaya geçmemiştik arkadaş kıvamında görüşüyorduk zaten hemen bodoslama başka ilişkiye girmiyim diyordum işte eşya sorunsalı vardı ben zaten onu görünce böle olcanı biliyordum o üzden eşya olayını sürümcemede bıraktım görünce dayanamadım çok yakışıklı yanasıl yani
görüştüğün biri vardı o ne oldu
onla henüz o aşamaya geçmemiştik arkadaş kıvamında görüşüyorduk zaen hemen bodoslama başka ilişkiye girmiyim diyordum işte eşya sorunsalı vardı ben zaten onu görünce böle olcanı biliyordum o üzden eşya olayını sürümcemede bıraktım görünce dayanamadım çok yakışıklı ya
çakralar zorluyor olabilir mi bu işinde yabancısıyım dahaHayır hiç zorlanmıyordum ve cok hizli yapıyordum
Dün gece ben yapınca o da bana eşlik etti önceden de ben de yapıcam demişti zaten bu yeni görüştüğüm kişiye tibet dedim suratıma boş boş baktı benim x eşlik etmek ister filan kulis sen tanıyorsun kesin :)Hayır hiç zorlanmıyordum ve cok hizli yapıyordum
He onu yaptım merak etme sabah alabildiğim herşei çantama tıktım ama şarjlı diş fırçamı unuttum busefer de yaa amannnnn
bu sefer eşyaların önemli olanlarını annene taşı yakışıklılık gelip geçici huy önemli kuzum . hakkında hayırlısı