● Tibet Kızları ●

Cok gecmis olsun

Anti depresan çok işe yarıyor 1 hafta kullandım gastroloji bölümüne gittim burda en iyi proflardan 1 yerden yapArken diğer yerlerden bozuyor demişti. Bende huzursuz bagirsak sendromu da var . Hepsi aynı noktada birleşiyor. Bari platese başlasan ya da yüzmeye gitsen eminim bir süre sonra azalacak ağrıların

Amin deyin hepiniz
amin amin

gluten ile alakalı olabilir mi?

Ben ilacı bırakınca ağrılar aynen geri geldi. Bağırsaklarımda özellikle kışın sorun yaşıyorum mutlaka bende. Hiç plates yapmadım doktor kasları güçlendirici spor plates veya yüzme şiddetle tavsiye etti.En kısa zaman da Platese başlamayı düşünüyorum. İşe yarar mı ki

Nasıl anlaşılıyor
uzun süre tüketmeyinmce tedavisi olmayan rahatsızlıklarımın gerilemeye başladığını hissettim. daha önceleri de hamur işi pilav veya ekmek türü besin tükettiğimde midem rahatsızlanıyordu.
pityriasis rosea denen bir rahatsızlığım vardı yüzümdeki kılcallar yüzeye çok yakın o yüzden hassastı. şimdi yok denecek kadar azaldı. yine kollarımda ve bacaklarımda Keratosis Pilaris denilen tavuk derisi görünümü vardı genetik ve tedavisi yok denildi yine gluteni bırakınca çok hafifledi.

Bence yarar ilk başta ağrın artacaktır bende öyle oldu sonra rahatladım. Birde kafanda olumsuz düşünceye yer olmasın. O da tedavinin bir parçası bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…