- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.621
bugün gidersen yarın evden çıkarken alırsınHe onu yaptım merak etme sabah alabildiğim herşei çantama tıktım ama şarjlı diş fırçamı unuttum busefer de yaa amannnnn
Ben tanıyorsam herkes tanıyordur, ünlü dediydin ya zatenDün gece ben yapınca o da bana eşlik etti önceden de ben de yapıcam demişti zaten bu yeni görüştüğüm kişiye tibet dedim suratıma boş boş baktı benim x eşlik etmek ister filan kulis sen tanıyorsun kesin :)
Bu akşam kendi evime gitmem lazım oda şehir dışına çıktı beni işe bırakıp havalimanına gitti iş için festival neyin varmış sinema dalında sanırım perşembe burda olcak yarın giderim ama evi özlemişim o yokken biraz keyif çatarım bahçede zaten bakmamış çiçeklerim solmuşbugün gidersen yarın evden çıkarken alırsın
ya ünlüymüş eskiden ama tiyatro kökenli ondan tanırsın dedim valla biz sokakta filanken kimse yanımıza gelmiyor çok nadir olur o kadar ünlünün takıldığı mekanlara gittik bi kere bilem paparazzi görmedim :) eskiden çok ünlüymüş onun nesil tanır tabi hala ama yeni nesil tanımıyor zateb tv de iş yapmıyor uzun zamandır seslendirme yapıyor sadeceBen tanıyorsam herkes tanıyordur, ünlü dediydin ya zaten
kim olduğunu iyice merak ettimya ünlüymüş eskiden ama tiyatro kökenli ondan tanırsın dedim valla biz sokakta filanken kimse yanımıza gelmiyor çok nadir olur o kadar ünlünün takıldığı mekanlara gittik bi kere bilem paparazzi görmedim :) eskiden çok ünlüymüş onun nesil tanır tabi hala ama yeni nesil tanımıyor zateb tv de iş yapmıyor uzun zamandır seslendirme yapıyor sadece
Allah allah bak merak ettim şimdiya ünlüymüş eskiden ama tiyatro kökenli ondan tanırsın dedim valla biz sokakta filanken kimse yanımıza gelmiyor çok nadir olur o kadar ünlünün takıldığı mekanlara gittik bi kere bilem paparazzi görmedim :) eskiden çok ünlüymüş onun nesil tanır tabi hala ama yeni nesil tanımıyor zateb tv de iş yapmıyor uzun zamandır seslendirme yapıyor sadece
cnm özelden yazarımkim olduğunu iyice merak ettim
Seni meraklı senikim olduğunu iyice merak ettim
nasıl mesaj atılıyrdu ya beceremdimSeni meraklı seni
Zarfa tıkla özel meseja tıkla beni etiketle msj a isim vernasıl mesaj atılıyrdu ya beceremdim
işte fırsat git keyif yap eşyalarını al çiçeklerini sula özlemişsin madem fırsatı değerlendirmek gerekliBu akşam kendi evime gitmem lazım oda şehir dışına çıktı beni işe bırakıp havalimanına gitti iş için festival neyin varmış sinema dalında sanırım perşembe burda olcak yarın giderim ama evi özlemişim o yokken biraz keyif çatarım bahçede zaten bakmamış çiçeklerim solmuş
aynen ne olur ne olmaz eşyalarımı taşıyayım da ben bunun ne zaman delireceği belli olmaz yaniişte fırsat git keyif yap eşyalarını al çiçeklerini sula özlemişsin madem fırsatı değerlendirmek gerekli
ay meraklıyım napimSeni meraklı seni
bencede kuzum :)aynen ne olur ne olmaz eşyalarımı taşıyayım da ben bunun ne zaman delireceği belli olmaz yani
Sorma bende bende ikimizde aynı anda sormuşuzay meraklıyım napim
Bende 19/1 oldum bu sabahgünaydın , günününüz güzel geçsin bugün 11 tekrara başlayacağım hadi hayırlısı
ya ben çok sevindirik olduğum için sabah sabah ondandır enerjim size yansıdı :)Sorma bende bende ikimizde aynı anda sormuşuz