- 29 Mart 2010
- 2.447
- 948
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.361
köprücük kemiğinde ağrı oluyor mu ? benimde şiş bizde ödem çok olur zor kilo veririz . bende bağırsak iritbalide varÖlçülerimi bu akşam alıcam. Benim de ayak bileğim fibromiyalji den dolayı yaz kış hep şiş. Sırtım da öyle.
Niye 9 da takilip kalasınız ki...
Sonra benim gibi yillarca 21 i zor gorursunuz :)
bende isteksizlik olmya başladı sanırım akşama kaldığı için işten çıkınca gündüze çekecemNiye 9 da takilip kalasınız ki...
Niye 9 da takilip kalasınız ki...
Niyet ettim 21 e çıkmaya inşallah :))9 da uzun süre kalmayı düşünmüyorum.dün o kadar yorgun ve uykusuzdum ki yine de yaptım.sadece akşama çektim sabah çocuk kreşe başladığından yetişemiyorum henüz.
senListede bir yanlislik var mi tekrarlar konusunda ? Bana oyle geldi de..
A azbulutlu 9 da mı?senha_mim ve Kulis tiyatro bu hafta 19 tekrara geçeceksiniz .
benim de doğru . yanlşık olduğunu düşündüğün kim ? direk ona bakayım bende
Aldim listeye artirinca sey edersinYapıyorum ben 9 tekrarda kaldım bi cumartesi yapamadım boya badana işleri yüzünden bir süre 9 tekrar da gidicem sanırım vaktim yok bu aralar tekrar artarsa savsakalrım çünkü biliyorum
Sen 5 tekrarla mi baslamistin?senha_mim ve Kulis tiyatro bu hafta 19 tekrara geçeceksiniz .
Tamam canimevet canım benim 9 , 9 tekrarı 10 gün yapayım diyorum çünkü daha önce söylediğim gibi 4.hareketi tam yapamıyorum ,11 geçince bildiririm tekrar
11 tekrarda olması gerek
Ne zaman olcan emekli . 2018 martta asgari brüt ücret üstünde sigortası yatan bayan 950 tl alıyor düşün artık
8 sene sonra inşallah
Ben 17 oldum pazartesisenha_mim ve Kulis tiyatro bu hafta 19 tekrara geçeceksiniz .
Köprücük kemiği de dahil vücudumda ağrı sızı olmayan yer yok ki! Zaman zaman çok şiddetlenip,azalıyor. Fakat ağrı her daim sabit.köprücük kemiğinde ağrı oluyor mu ? benimde şiş bizde ödem çok olur zor kilo veririz . bende bağırsak iritbalide var
3 tekrar ile başlaım canım benSen 5 tekrarla mi baslamistin?
ilaç ?Köprücük kemiği de dahil vücudumda ağrı sızı olmayan yer yok ki! Zaman zaman çok şiddetlenip,azalıyor. Fakat ağrı her daim sabit.