● Tibet Kızları ●

Çok mu çabuk oldu ya. Bilemedim şimdi. Son harekette artık gücüm kalmadı. Bayılma anı yaşar ya bi insan. Birden öyle oldum.
hmmm zorlamış biraz seni...olsun zamanla bedenin entegre olur...ilk sanirim bu dimi?
Nefesine iyi odaklan her egzersizin baslangicinda burundan al baslangic pozisiyonuna dönerken ver nefesini...

hmmm zorlamış biraz seni...olsun zamanla bedenin entegre olur...ilk sanirim bu dimi?
Nefesine iyi odaklan her egzersizin baslangicinda burundan al baslangic pozisiyonuna dönerken ver nefesini...
Evet ilk. Nefese çok dikkat ettim zaten. Burundan alıp verdim. Pes etmeye niyetim yok. Her akşam yapma gayreti göstericem.

günaydın kızlarrr 5 tekrar bile zorluyor 21'i napcaz ilk hareketi yaparken çocuk gibi hissediyorum 21'e geçince nolcak acaba :KK8: bir de ciddi ciddi kilo veriyorm 5e geçtiğimden beri üstelik kaçamak yaptım 2 gün saka gibi :KK49:

günaydın kızlarrr 5 tekrar bile zorluyor 21'i napcaz ilk hareketi yaparken çocuk gibi hissediyorum 21'e geçince nolcak acaba :KK8: bir de ciddi ciddi kilo veriyorm 5e geçtiğimden beri üstelik kaçamak yaptım 2 gün saka gibi :KK49:
Kaça düştün.
Bende kilo aldım 69 oldum :KK43: .
9 tekrardayım isteksizlik var ve şüpheye düştüm ve öfkem içimde patlıyor resmen .

kilo vermek için mi 9 da kalıyorlarmış canım anlamadım
Zorlamıyormuş 9 yaparken onun için 9da kalmayı dene dedim :) iştahı acıyor ama kontrol edince veriyor 2 haftadır oynamayan kilom 2 gündür azalıyor 5e de 2 gun oldu geçeli zaten beklentilerine yanıt veriyormuş tibet ben kilo vermek istiyordum bir de bence en önemli hareket 1.si bütün cakralari açan o diye düşünüyorum:)

50.3 üm bugün itibariyle
bi süre 9da kalmayı dene herkes öyle yapıyomuss
olmazsa 2 hafta 9 da kalırım . 70e çıkmayım da tekrar başka birşey istemiyorum
3 tekrar yaptım:KK64:
3 tekrarda bu kadar etki . 5. tekrarını merakla beklicem . uyku durumun rüyaların en önemlisi ağrıların oldu mu . birde ölçülreini almanı öneririm . benim fibromiyaljiden sol bacak 2 cm inceydi tibet ile eşitlendi

dinlicem telden girince :KK200:

olmazsa 2 hafta 9 da kalırım . 70e çıkmayım da tekrar başka birşey istemiyorum

3 tekrarda bu kadar etki . 5. tekrarını merakla beklicem . uyku durumun rüyaların en önemlisi ağrıların oldu mu . birde ölçülreini almanı öneririm . benim fibromiyaljiden sol bacak 2 cm inceydi tibet ile eşitlendi

dinlicem telden girince :KK200:
Ölçülerimi bu akşam alıcam. Benim de ayak bileğim fibromiyalji den dolayı yaz kış hep şiş. Sırtım da öyle.

X