- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.341
Migros diye bir sarkiya denk geldim nerden denk geldim niye denk geldim neden kafamda dönuyor sabahtan beri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok mu çabuk oldu ya. Bilemedim şimdi. Son harekette artık gücüm kalmadı. Bayılma anı yaşar ya bi insan. Birden öyle oldum.Ne cabuk carpti seni
Su ve yemekten 2 saat sonra olcak sekilde yapilmali yoksa ekstradan bulandirir mideni...
hmmm zorlamış biraz seni...olsun zamanla bedenin entegre olur...ilk sanirim bu dimi?Çok mu çabuk oldu ya. Bilemedim şimdi. Son harekette artık gücüm kalmadı. Bayılma anı yaşar ya bi insan. Birden öyle oldum.
Evet ilk. Nefese çok dikkat ettim zaten. Burundan alıp verdim. Pes etmeye niyetim yok. Her akşam yapma gayreti göstericem.hmmm zorlamış biraz seni...olsun zamanla bedenin entegre olur...ilk sanirim bu dimi?
Nefesine iyi odaklan her egzersizin baslangicinda burundan al baslangic pozisiyonuna dönerken ver nefesini...
Kaç tekrar yaptınEvet ilk. Nefese çok dikkat ettim zaten. Burundan alıp verdim. Pes etmeye niyetim yok. Her akşam yapma gayreti göstericem.
Öyle şarkı mı varmış kiMigros diye bir sarkiya denk geldim nerden denk geldim niye denk geldim neden kafamda dönuyor sabahtan beri
Ne zaman olcan emekli . 2018 martta asgari brüt ücret üstünde sigortası yatan bayan 950 tl alıyor düşün artık .350 mi bugün halkegitimde de konuştuk 600 tl alırsın emekli olunca demişlerdi sen daha gaddar çıktın 600 ün şokunu atlatamamisken daha 350 ne yahu
Kaça düştün.günaydın kızlarrr 5 tekrar bile zorluyor 21'i napcaz ilk hareketi yaparken çocuk gibi hissediyorum 21'e geçince nolcak acaba bir de ciddi ciddi kilo veriyorm 5e geçtiğimden beri üstelik kaçamak yaptım 2 gün saka gibi
3 tekrar yaptımKaç tekrar yaptın
günaydın kızlarrr 5 tekrar bile zorluyor 21'i napcaz ilk hareketi yaparken çocuk gibi hissediyorum 21'e geçince nolcak acaba bir de ciddi ciddi kilo veriyorm 5e geçtiğimden beri üstelik kaçamak yaptım 2 gün saka gibi
50.3 üm bugün itibariyle
bi süre 9da kalmayı dene herkes öyle yapıyomuss
Öyle şarkı mı varmış ki
Zorlamıyormuş 9 yaparken onun için 9da kalmayı dene dedim :) iştahı acıyor ama kontrol edince veriyor 2 haftadır oynamayan kilom 2 gündür azalıyor 5e de 2 gun oldu geçeli zaten beklentilerine yanıt veriyormuş tibet ben kilo vermek istiyordum bir de bence en önemli hareket 1.si bütün cakralari açan o diye düşünüyorum:)kilo vermek için mi 9 da kalıyorlarmış canım anlamadım
olmazsa 2 hafta 9 da kalırım . 70e çıkmayım da tekrar başka birşey istemiyorum50.3 üm bugün itibariyle
bi süre 9da kalmayı dene herkes öyle yapıyomuss
3 tekrarda bu kadar etki . 5. tekrarını merakla beklicem . uyku durumun rüyaların en önemlisi ağrıların oldu mu . birde ölçülreini almanı öneririm . benim fibromiyaljiden sol bacak 2 cm inceydi tibet ile eşitlendi3 tekrar yaptım
Ölçülerimi bu akşam alıcam. Benim de ayak bileğim fibromiyalji den dolayı yaz kış hep şiş. Sırtım da öyle.olmazsa 2 hafta 9 da kalırım . 70e çıkmayım da tekrar başka birşey istemiyorum
3 tekrarda bu kadar etki . 5. tekrarını merakla beklicem . uyku durumun rüyaların en önemlisi ağrıların oldu mu . birde ölçülreini almanı öneririm . benim fibromiyaljiden sol bacak 2 cm inceydi tibet ile eşitlendi
dinlicem telden girince