- 27 Ağustos 2012
- 368
- 611
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.001
valla ben sende gidersin diyordum ama sağlamdasınmuhtemelen onun ceza puanı daha yüksek
tibetin gençlik pınarı kitabın adı
sende hemen sonra banlandım ben de :)Huhuuu...banim erken açılmış hayret :)
Ben gucciyle girgir yaptigimiz topikten ban almadim...ama gucci kaşınmış gitti geri oraya
Goruyorum ki aramiza yeni baslayanlar var...kim hangi tarihte basladiysa yazarsa listeye alırım....
hoş geldinHuhuuu...banim erken açılmış hayret :)
Ben gucciyle girgir yaptigimiz topikten ban almadim...ama gucci kaşınmış gitti geri oraya
Goruyorum ki aramiza yeni baslayanlar var...kim hangi tarihte basladiysa yazarsa listeye alırım....
Vhalla sabah kafası herhalde hic bisey anlamadim :) kim ikilendi de uçlendiGünaydınnnnnn
Geçmiş olsunKova hatunu 2 olduğuna göre 3 de olacak demektir, hazirda bekle sen
Veeeeee 15 oldummmm
Gördüm gördümsende hemen sonra banlandım ben de :)
Hoj buldukhoş geldin
neyden aldın ki görünürde birşey yoktu başka
mapus nasıldı güvercinli anahtarlıklarımız nerede
kova burcu isyan etmekten vazgeçmez annemin bi lafı var cumhurbaşkanı olsa karşında yine dır dır konuşursun diye o misal haksızlığa dayanamıyorum arkadaş alayına isyannnnnGördüm gördümtabi senin mapıs kısa sürdü..bende artık uslansam iyi olur ceza gunum düşsun :)
Geçmis olsunHuhuuu...banim erken açılmış hayret :)
HoşgeldinGeçmis olsun5/09/2018 bugün 5. Günüm olucak alabilirsin listeye
Ayy tesekkür ederim umarım hepimiz için öyle olurHoşgeldin
Umarım her zerrene faydası olur
Bu arada kızlar kendimi olctum dun
Kalca olmus 93
Bel 67bura niye genisledi uyuz oldum...kilo alma surecindeyim diye moralimi bozmuyorum ama callan yapmak sart oldu bel icin
Göğus aynı 88....şura da 90 olsun
Olculerini kimse niye yazmiyor
Regl basladigi gunden sayiliyor 2 hafta sonraya denk geliyor yumurtlama....gaz olabilir bence de tibet cok gaz yapiyor bende cektim bundan...ve dedigin gibi avayip duyarlasiyoruz...sen 7 tekrarfasin dimi su an?Merhaba kızlar
Sıze bisey soracam. Ben Tibet yapalı 6ay oldu son iki aydır regl olduktan 1 hafta sonra sağ kasıgımda siddetli bi sancı başlıyor gecen ay Dr a gittim sırf bu sebepten gaz birikmiş ıvır zıvır dedi pek de araştırmadıbu yüzden reglden tam bi hafta sonra yine aynı sancı. Aklıma acaba yumurtlama dönemine giriyorum da onun sancısı mı diye dusundum yahu ben bu Tibet i yaptım yapalı şeffaf bi insan oldum vücudum her şeye tepki veriyor ben burdayım diye.
Yumurtlama zamanı reglden ne kadar sonra oluyor bilen arkadaşlar beni aydınlatabilir mi?
Merhaba kızlar
Sıze bisey soracam. Ben Tibet yapalı 6ay oldu son iki aydır regl olduktan 1 hafta sonra sağ kasıgımda siddetli bi sancı başlıyor gecen ay Dr a gittim sırf bu sebepten gaz birikmiş ıvır zıvır dedi pek de araştırmadıbu yüzden reglden tam bi hafta sonra yine aynı sancı. Aklıma acaba yumurtlama dönemine giriyorum da onun sancısı mı diye dusundum yahu ben bu Tibet i yaptım yapalı şeffaf bi insan oldum vücudum her şeye tepki veriyor ben burdayım diye.
Yumurtlama zamanı reglden ne kadar sonra oluyor bilen arkadaşlar beni aydınlatabilir mi?
Bu arada kızlar kendimi olctum dun
Kalca olmus 93
Bel 67bura niye genisledi uyuz oldum...kilo alma surecindeyim diye moralimi bozmuyorum ama callan yapmak sart oldu bel icin
Göğus aynı 88....şura da 90 olsun
Olculerini kimse niye yazmiyor