● Tibet Kızları ●

Başım çok ağrıyor 7 benj çarpmış olabilir alnımın ortasından kafamın arkasına düz çizgi düşünün öyle tansiyonumu ölçtüm 10 7 cıktı 8 5 normalde . 3.ayini yaparken kalbimin nasıl pompa yaptığını hissettim nabız ölçer saatim kolumda olsa hemen ölçecektim o kadar hızlı attı ki korktum açıkçası

Tansiyonun normale dönecek belki, ondan olabilir. Benimde normalde düşük 10 a 8

Ben veremiyorum çünkü sindirim sistemim yine çöktü tibeti sabah akşam yapabilirsin kitapta öyle diyordu bulup atayım sana. 2. Hareketin çözümü bulmak gerek karnını sıkıyormusun yaparken sırtını indirirken omurganı yavaş yavaş indireceksin yada biz çok yukarı kaldırıyoruz başımızı

Teşekkür ederim canım inceledim,sence hareketler bebek düşünenler için biraz ağır mi ben emin olamadim
Kuzum sen kürtaj oldun dimi yoksa kimyasalmiydi. Ben kürtaj olduktan 3 ay sonra başladım tibete ara verdiğim de oldu . Korunmuyorum da hareketler zor değil spor geçmişin nasıl bilmiyorum bana kolay gelmişti. Günde 3 tekrar ile başlıyorsun zaten

Kürtaj canım 8+5 de kalp durması sonucu,ben ilk adetten sonra korunmayı düşünmüyorum,ilk adette oldu sukur

Spor geçmişim yürüyüş ve Leslie ile sınırlı canım,ama onlarida hiç aksatmadan yaparım,bakayım hareketleri deneyeyim zorlanmasam ben de ufaktan başlarım

Yaptın mı tibeti.
Zorlanacak birşey yok aslında yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…