- 30 Eylül 2014
- 395
- 395
- 43
-
- Konu Sahibi Zeynepelmira
Memur olamazsınız. Özellerde de yaş koşulu olmazsa neden olmasın? AÖF ile bitirmiş birini alırlar mı bilmiyorum ama. Sağlık ocakları, diş hekimliği yanında daha kolay iş bulabilirsiniz. Hastane için sanmıyorum.
Umarım öyledirBen saglikta yaş sınırı yok diye biliyorum
Çok teşekkür ederim cevabınız için kpss çok sıkı çalışıcam tek sıkıntı yaş problemiydiYaş sınırı yokta kpss yüksek tutmaya bakın. En düşük 81 ile alım oldu en son ki atamada
Teşekkür ediyorum inşallah iyi bir puan alabilmek için çok çalışıcam.Sağlıkta yaş sınır yok iyi bir puan alın bekleyin sağlık bakanlığına düzenli alım oluyor.
Tıbbi sekreterlik güzel bölüm maaşı da iyi bence kpss yi kaçırmayın Allah kolaylık versin.Teşekkür ediyorum inşallah iyi bir puan alabilmek için çok çalışıcam.
Benim bi tanıdığım abla 45 yaşında atanmıştı 2 - 3 yıl önce. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsunÇok teşekkür ederim cevabınız için kpss çok sıkı çalışıcam tek sıkıntı yaş problemiydi
Sağ olun çok teşekkür ediyorum inanın maaşında değilim tek isteğim kendi ayaklarımın üzerinde durabileceğim daimi bir işimin olmasıTıbbi sekreterlik güzel bölüm maaşı da iyi bence kpss yi kaçırmayın Allah kolaylık versin
Gerçekten mi yaa çok üzülmüştüm yaş sınırı var dediklerinde şimdi bana umut oldunuz çok mutlu oldum çok teşekkür ederimBenim bi tanıdığım abla 45 yaşında atanmıştı 2 - 3 yıl önce. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun
Gerçekten mi yaa çok üzülmüştüm yaş sınırı var dediklerinde şimdi bana umut oldunuz çok mutlu oldum çok teşekkür ederim
Kpss girebilirsiniz yaş sınırı yok 2. Sinifsaniz bu senede girebilirsiniz.Teşekkür ediyorum inşallah iyi bir puan alabilmek için çok çalışıcam.
Evet yaş sınırı yok 40 yaşında öğretmen olanlarda var sadece belki müfettiş gibi uzmanlık isteyen alanlarda olabilir.
Adamını bulursan her sekılde olur devlet hastanelerindeHerkese iyi akşamlar.
Başlıkta da yazdığım gibi tıbbi sekreterlikte yaş sınırı var mı?
Ben 42 yaşındayım şu an açıköğretimde tıbbi sekreterlik okuyorum.Şimdi diyeceksiniz ki bu yaşa kadar nerdeydin.Yıllarca çok istemiştim ama eşim tarafından her niyetlendiğimde hevesimi kırdı hep engelledi.Geçen yıl kendisinden boşanma kararı alıp boşanınca yıllardır niyetlendiğim üniversite sınavına girdim ve tıbbi sekreterlik bölümüne kayıt yaptırdım fakat hata mı ettim bilemiyorum. Sanırım yaş sınırı varmış.Bu konuda bilgisi olan varsa aramızda yardımcı olabilir mi??