- 18 Kasım 2020
- 188
- 109
- 27
-
- Konu Sahibi YENIGELIN3516
Ben hastaneye gidip ilaclarimi alamiyorm kocamim aldigi para krediye gidiyo. 3 haftadr pazara gidemiyorm ben. Kirami odeyemedim evimden tasiniyorm, bunlar utanilcak bisey degil herkesin basina gelebilir. Sen bana baska bölüm oku diyorsun. Elimden gelen bu kadar daha fazlasini yapamiyorm.Tıbbi sekreterlik bir meslek değil. Dilerdim ki olsun ama ülke şartlarında değil. Size tavsiyem teknik bir bölüm okuyun. Sosyoloji psikoloji insan kaynakları vs. bunlar şuan okunarak meslek veren bölümler değil.
Ayrıca eşin çalışmıyor mu ilaçlarını nasıl alamıyorsun
Malesef pandemi döneminde iş bulmak zor ama burası yeri değil işte. İş arıyorsanız hastanelere cv bırakmalı ve iş arama sitelerinden başvurular yapmalısınız. belli ki çok çaresiz kalmışsınız ki buraya yazmışsınız. ama dediğim gibi burası yeri değilBen h
Ben hastaneye gidip ilaclarimi alamiyorm kocamim aldigi para krediye gidiyo. 3 haftadr pazara gidemiyorm ben. Kirami odeyemedim evimden tasiniyorm, bunlar utanilcak bisey degil herkesin basina gelebilir. Sen bana baska bölüm oku diyorsun. Elimden gelen bu kadar daha fazlasini yapamiyorm.
Allah yardımcın olsun.. sekreterlik bulamiyorsan kasiyerlik felan denesen en azından bir süreBen h
Ben hastaneye gidip ilaclarimi alamiyorm kocamim aldigi para krediye gidiyo. 3 haftadr pazara gidemiyorm ben. Kirami odeyemedim evimden tasiniyorm, bunlar utanilcak bisey degil herkesin basina gelebilir. Sen bana baska bölüm oku diyorsun. Elimden gelen bu kadar daha fazlasini yapamiyorm.
Yeri değil evet şikayet et e basılır konu kapanır.Malesef pandemi döneminde iş bulmak zor ama burası yeri değil işte. İş arıyorsanız hastanelere cv bırakmalı ve iş arama sitelerinden başvurular yapmalısınız. belli ki çok çaresiz kalmışsınız ki buraya yazmışsınız. ama dediğim gibi burası yeri değil
Ben h
Başka meslek grubuna başvurdunuz mu ya da düşündünüz mü? Santral, karşılama görevlisi, kasiyerlik vs. bu mesleklere de başvuruda bulunun derim. Bir de Linkedin yoksa kaydolun. Günümüzde çoğu iş alımları bu mecradan yapılıyor artık.Ben h
Dalga geçenler de şikayet edilirYeri değil evet şikayet et e basılır konu kapanır.
Burada açılan konulara yorum yapma özgürlüğümüz var ama dalga geçme hakkımız yok . Zor durumda olmasa zaten buraya yazmazdı .
Ettim :)Dalga geçenler de şikayet edilir
Liseyi açıköğretimden okuyan biri için fazla iddialı cümleler. (Eski yorumlardan hatırlıyorum özellikle takip etmiyorum)Haha hangi ev hanımına sorsam tıbbi sekreterlik okuyorİşiniz zor be. Diploması olmayan birinin bile yapabildiği bir meslekte iş bulmakta Allah yardımcınız olsun.
Bakın mühendislere hiç değinmedim bile
Zaten gerçekten kendini gerçekleştirmiş ve hayatından memnun biri böyle saçma sapan yorumlar yazmazdı. Psikolojiye bile okunarak meslek veren bölüm değil demiş şok oldum devlet üniversitelerinde ilk 20 binle alıyor. Dünyadan bir haber. Ben hayatımda hiç kendi yaşamında başarılı olup da zor durumda olan kişilerle böyle dalga geçen birini görmedim. Nerde vasıfsız var kendine eş arar gibi başkalarını alaya almaya çalışıyor. Daha bugün işten çıkarılma tehlikesi olduğu için intihar eden bir adamın haberine rastladım kim bilir o raddeye gelene kadar nelerle boğuştu. Kadın belki son çare buraya konu açmış nasibin nereden geleceği belli olmaz demiş. Çaresiz kalınca insan her yerden medet umar. Öyle empati fakiri bir toplumuz ki.. Bir de git tekniker ol falan diye akıl vermiş. Tamam hemen olsun. Böyle insanlar bir de her mesleğe kulp bulur. Mühendisler iş bulamıyor vs demiş. Adı sanı bilinmeyen anadolu üniversitesinden 2.20 ortalamayla mezun olup staj vs yapmayıp kendini geliştirmezsen hiçbir bölümde iş bulamazsın. Garantisi olan tek bölüm tıp ülkemizde.Liseyi açıköğretimden okuyan biri için fazla iddialı cümleler. (Eski yorumlardan hatırlıyorum özellikle takip etmiyorum)
Tıbbi sekreter değilim, ev hanımı hiç değilim.
Dalga geçmeye çalışırken dalga konusu olmuşsunuz. Siz ne okudunuz pardon ama? Mühendislikle tıbbi sekreterliğin ne ilgisi var oraya nasıl bağladınız? Kadın hastaymış son çare her yere yazıyor belki iş aradığını. Allah kimseyi işsizlikle sınamasın umarım ileride şu satırlarınızı hatırlamak zorunda kalmazsınız. Ne siz ne sevdiğiniz bir başkası.Haha hangi ev hanımına sorsam tıbbi sekreterlik okuyorİşiniz zor be. Diploması olmayan birinin bile yapabildiği bir meslekte iş bulmakta Allah yardımcınız olsun.
Bakın mühendislere hiç değinmedim bile
Bence seçeneğinizi bununla sınırlandırmayın, eğer çok ihtiyacınız varsa şuan herhangi bir iş de yapabilirsiniz, bu sırada da diğer hedefiniz için başvurular yapabilirsinizBen h
İşletme okuyan biri için de aynı şekilde ezikleyici yorumlar yazmıştı bir ara. Hayat sanki taşradaki x ve y üniversitesinden ibaret.Zaten gerçekten kendini gerçekleştirmiş ve hayatından memnun biri böyle saçma sapan yorumlar yazmazdı. Psikolojiye bile okunarak meslek veren bölüm değil demiş şok oldum devlet üniversitelerinde ilk 20 binle alıyor. Dünyadan bir haber. Ben hayatımda hiç kendi yaşamında başarılı olup da zor durumda olan kişilerle böyle dalga geçen birini görmedim. Nerde vasıfsız var kendine eş arar gibi başkalarını alaya almaya çalışıyor. Daha bugün işten çıkarılma tehlikesi olduğu için intihar eden bir adamın haberine rastladım kim bilir o raddeye gelene kadar nelerle boğuştu. Kadın belki son çare buraya konu açmış nasibin nereden geleceği belli olmaz demiş. Çaresiz kalınca insan her yerden medet umar. Öyle empati fakiri bir toplumuz ki.. Bir de git tekniker ol falan diye akıl vermiş. Tamam hemen olsun. Böyle insanlar bir de her mesleğe kulp bulur. Mühendisler iş bulamıyor vs demiş. Adı sanı bilinmeyen anadolu üniversitesinden 2.20 ortalamayla mezun olup staj vs yapmayıp kendini geliştirmezsen hiçbir bölümde iş bulamazsın. Garantisi olan tek bölüm tıp ülkemizde.