- Konu Sahibi thirteenrenia
rica ederim her zaman yardımcı olmaya çalışıcam. ben de çok destek gördüm çünkü, çok da faydası oldu =)
ama acısından korkman için hiç bir sebep yok eğer normal doğum yaptıysan onun acısının yanında hiç kalır yani. benim ilk ameliyatımdı bu. e biraz da korkak ve evhamlı olduğum için çok panik yaptım dayanılmıycak bi ağrı veya acısı yok. ilk 1-2 hafta en zoru. ondan sonra rahatlamaya başlıyorsun. yaklaşık 1 ay sonra da kendini çok daha rahat hissetmeye başlıyorsun. sadece hala ağır kaldırmamaya özen gösteriyorum elbet. onun haricinde her işimi yapabilecek durumdayım.
açıkçası senin vücudunla da ilgili biraz iyileşme sürecin. örneğin kasüstü olursan eğer benden çok daha çabuk iyileşirsin muhtemelen..
fotoğrafları da 25 mesajdan sonra görebilirsin malesef. bunun için aşağıda verdiğim linki kullanabilirsin. orada kolayca mesaj sayını doldurabilirsin..
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html
thirteenreniacım, beni kabul eder misin? burnunu merak ettim, hem meme hem burun ameliyatı olacagım ben de senin gibi, ikisi birden çıksın aradan dedim ama burundan endişe duyuyorum yahu, kabul edersen sevinirim :))