• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Thirteenrenia Meme Estetiği Ameliyatı

aynen bende untuyorum canım arada sabah dan akşama işe gidiyorum sonra akşam da yabancı dil kursuna gidiyorum eve geldim gece 11 i buluyor kendimi yatağa nasıl atıyom bilmiorum o arada masajımı yapıyorum işlerim şu sıralar çok yoğun sana bile cvp geç veriyorum kusura bakma

evet benim de dikiş ucu biraz sert ama düğüm yok doktorum kesmişti dikiş ucunun misinasını ama rahatsız etmiyor.Yara izi de inşallah zamanla silikleşir kaybolur canım :)

gerçekten baya yoğunmuşsun canım yaa allah kolaylık versin.. vakit buldukça haberleşiriz, çok da yorma kendini yine de =)
bu arada bana düğüm gibi gelen kısım misina benzeri ipin ucuymuş.. tırnağımla hafifçe kazıdıkça minik parçalar halinde düşüyor =) iğnenin başı gibi. yara izim hala belli, jeli de kullanmayı ihmal ediyorum :(

Merhaba, nasil gidiyor? En zor surecleri atlattin zaten ama umarim hersey yolundadir.. sana damla mi yuvarlak protez mi kullanildi?

merhaba, dediğin gibi en zor sürecleri artık atlattım=) bundan sonra yapmam gereken sadece dikkat edip doktorumun önerilerine uymak olacak. o da masaj yapmak, balenli sutyen kullanmak, ağır kaldırmamak vsvs gibi şeyler =)
bende yuvarlak protez kullanıldı..

merhaba canım. sayfanı baştan sona okumak istedim. ufuk bilkaya ameliyat olmuşsun ne güzel, benim istediğim doktora :34:

muhteşem bir doktor kendisi, eminim senin ameliyattan sonraki görüntünde harika olmuştur. bende 10 gün önce ameliyat oldum, ufuk beye yaptırmayı çok istemiştim ama başka şehirde olduğum için ve işyerinden pek izin alamadığım için olamadım. eşim ufuk beye jinekomasti ameliyatı olmuştu yani meme küçültme, sonuç süper :1::1::1:

biz karı koca birimiz büyütüyoruz birimiz küçültüyoruz :1::1::1: Allahın işi işte kocama meme vermiş bana vermemişti :27::27:

sakıncası yoksa fotoğraflarına bende bakabilir miyim canım?

merhaba canım. sayfanı baştan sona okumak istedim. ufuk bilkaya ameliyat olmuşsun ne güzel, benim istediğim doktora :34:

muhteşem bir doktor kendisi, eminim senin ameliyattan sonraki görüntünde harika olmuştur. bende 10 gün önce ameliyat oldum, ufuk beye yaptırmayı çok istemiştim ama başka şehirde olduğum için ve işyerinden pek izin alamadığım için olamadım. eşim ufuk beye jinekomasti ameliyatı olmuştu yani meme küçültme, sonuç süper :1::1::1:

biz karı koca birimiz büyütüyoruz birimiz küçültüyoruz :1::1::1: Allahın işi işte kocama meme vermiş bana vermemişti :27::27:

sakıncası yoksa fotoğraflarına bende bakabilir miyim canım?

çok çok geçmiş olsun, aramıza da hoş geldin =) doğru demişsin, istemeyene verir bazen isteyenin de hiç olmaz. ama Allahtan çözümü var =)
özel mesaj attım sana, bir bak bakalım..

canm mrb yarın ameliyat oluyorum çok heyecanlıyım 1 haftadır uyuyamıyorum... sevinçten çok korku stres var çok merak ediyorum benim için dua et.... uzun zamandır yazamadım..gelişmelerden haberdar etmeye çalışcam...offff çok tırsıyorummm:((((

canm mrb yarın ameliyat oluyorum çok heyecanlıyım 1 haftadır uyuyamıyorum... sevinçten çok korku stres var çok merak ediyorum benim için dua et.... uzun zamandır yazamadım..gelişmelerden haberdar etmeye çalışcam...offff çok tırsıyorummm:((((

Ayy canim, cok sevindim. hadi bakalim hayirli olsun simdiden :) 1 haftadir uyuyamayacak kadar heyecanliysan eger doktorundan sana bu gece icmen icin bir sakinlestirici isteyebilirsin. ben oyle yaptim cunku kan aldirmaya gittigimde bile bayilacak kadar heyecanlanan biriyimdir :)
mutlaka yazmaya calis, haberleri bildir. korkacak da hic bir sey yok sakin unutma :) sonra da yeni memislerinle aramiza don :)

aslında boy ve kiloyla da alakalı protez ölçüsü. benim boyum 170 ve 325 cc müthiş oldu. asla küçük değil, asla büyük de değil. tam ideal ölçüyü uygulamış doktorum sağolsun =)

şu anki meme dokun da önemli tabi. eğer sımsıkı bir büstiyer giydiğinde göğsün dümdüz görünüyorsa ve benim boylarımdaysan, 325 cc uygun olur diye düşünüyorum..

Merhaba thirteenrenia, senin konunu yeni gordum, ben de 10 gun once ameliyat oldum ve bana kaszari alti 325 cc yuvarlak mentor takildi. Seninle olculerimiz de cok yakin ama bana 325 hala cok buyuk gorunuyor, ozellikle yanlardan :( Benim protezim moderate plus, acaba ondan mi bilmiyorum. Sana arkadaslik teklif ettim bu arada, goruntunu merak ediyorum, umarim benimkiler biraz kuculurler zamanla.

mrb thirteenrenia....int . problem oldu giremedm uzun süredir...bugün ameliyat olalı 12 gün oldu işe başladım..amliyatım güzel geçti..ilk 3 gün zorluydu ama 4.gün bandajlar çıktıktan sonra rahatladım...bandaj çıkınca karşımda fırlatılmaya hazır iki füze vardı:))) ödemler dağıldıkça yumuşamaya başladı ..inanamıyorum artık benim de iki memişim var:))) yalnız hala ayrık duruyolar yumuşadıkça daha iyi olur heralde değil mi? Bana vediğin cesaret ve bilgiler için teşekkür ederimmm özellikle de ufuk bey de karar kılmamı sağladığın için....

sen ne yaptın normal sutyen kullanıyorsndur heralde ...kaç beden kullanıyosun ? ben de yeni çamaşırlar almak için can atıyorum::)))

Merhaba thirteenrenia, senin konunu yeni gordum, ben de 10 gun once ameliyat oldum ve bana kaszari alti 325 cc yuvarlak mentor takildi. Seninle olculerimiz de cok yakin ama bana 325 hala cok buyuk gorunuyor, ozellikle yanlardan :( Benim protezim moderate plus, acaba ondan mi bilmiyorum. Sana arkadaslik teklif ettim bu arada, goruntunu merak ediyorum, umarim benimkiler biraz kuculurler zamanla.

canım çooook geçmiş olsun. henüz her şey çok yeni senin için. sargılarım ilk açıldığı gün sana ayna karşısında nasıl şoka uğradığımı söylesem inanmazsın =) bomba gibilerdi. iğne batırsam patlayacaklardı sanki. o gün bana hem biraz yapay hem de çok büyük gelmişti. şu an 3 ayı doldurdum ve gerçekten gözle görülür bir oranda küçülme oldu. küçülme demeyelim ona aslında. ödemlerim gitti.. şu an hem doğal görünüyorlar hem de gayet ideal boyuttalar. senin de öyle olurlar zamanla =)

mrb thirteenrenia....int . problem oldu giremedm uzun süredir...bugün ameliyat olalı 12 gün oldu işe başladım..amliyatım güzel geçti..ilk 3 gün zorluydu ama 4.gün bandajlar çıktıktan sonra rahatladım...bandaj çıkınca karşımda fırlatılmaya hazır iki füze vardı:))) ödemler dağıldıkça yumuşamaya başladı ..inanamıyorum artık benim de iki memişim var:))) yalnız hala ayrık duruyolar yumuşadıkça daha iyi olur heralde değil mi? Bana vediğin cesaret ve bilgiler için teşekkür ederimmm özellikle de ufuk bey de karar kılmamı sağladığın için....

sen ne yaptın normal sutyen kullanıyorsndur heralde ...kaç beden kullanıyosun ? ben de yeni çamaşırlar almak için can atıyorum::)))

ooohh, nerdeyse 2 haftayı devirmişsin bak. maşallah =) bir önceki mesajımda da anlattığım gibi benim de bandaj çıktıktan sonraki halim öyleydi :D ödemlerimin çoğu kısa bir zamanda geçti fakat tamamen geçmesi için epey bekledim ben. şu an doğal bir bomba görünümündeler =)
gerçekten inanılmaz bir şeymiş değil mi =) keşke daha önce cesaret etseymişim diyorum ama olsun, henüz çok geç sayılmaz. şimdi tadını çıkarmamızın zamanı =)
ayrıklık konusuna gelince; o biraz göğüs yapınla ilgili aslında. yani benim göğüslerim hep ayrıktı ama küçük olduğundan ayrık mı birleşik mi anlaşılmıyordu. doktorun senin için en iyisini düşünüp uyguladı bundan şüphen olmasın. eğer protezi göğüs yapını düşünmeden uygulasaydı göğüslerin bitişik olurdu belki ama bu sefer de göğüs uçların nerdeyse kollarına değecek bir görünümde olurdu.
benimkiler şu an gayet yumuşadı. normal sutyene de geçtim evet =) normal sutyen takınca onlar kısmen de olsa birleşiyor merak etme =)
ayrıca rica ederim, ben memnun kaldığım bir doktoru elbette ki benim durumumda olan herkese tavsiye etmeyi ve fikir vermeyi borç bilirim. ne mutlu ki memnun kalmışsın =) bundan sonra da hiiiiç sorun yaşamadan memişlerinin tadını çıkarırsın inşallah =)
diyor ve 34C deyip öpüyorum seni :D

şekerim hayırlı olsun kendine ait başlık açmışsın haberimiz yok bizde bekliyoruz thirteenrenia arkadaşımız gelişmeleri paylaşcak diye darıldım :) şaka şaka darılmadım ya zaten herzaman nete giremiyorum. girdiğim zamanda direkt estetik sayfasına şartlı koşullanma gibi oldu o yüzden göremedim şekerim başlığını. artık burdan takip etcez seni desene :)) şu an nasılsın ameliyat üzerinden baya geçti sanırsam ödemler felan gitmiş olmalı umarım herşey yolundadır :)

şekerim hayırlı olsun kendine ait başlık açmışsın haberimiz yok bizde bekliyoruz thirteenrenia arkadaşımız gelişmeleri paylaşcak diye darıldım :) şaka şaka darılmadım ya zaten herzaman nete giremiyorum. girdiğim zamanda direkt estetik sayfasına şartlı koşullanma gibi oldu o yüzden göremedim şekerim başlığını. artık burdan takip etcez seni desene :)) şu an nasılsın ameliyat üzerinden baya geçti sanırsam ödemler felan gitmiş olmalı umarım herşey yolundadır :)

teşekkür ederim tatlım. valla ameliyat kararımı verdim, ameliyatımı oldum da çoktan iyileştim bile :D ne çabuk geçti gitti yaa. şu an tadını çıkarıyorum :D gerçi daha bikinimi giyip şöyle bi poz atamadım ama olsun. hazirana ne kaldı :D
şu an ödem falan kalmadı, gayet rahat ve memnunum yani. normal sutyene de geçtim artık =) evdeyken ve yatarken sporcuya devam ediyorum ama dışarıya çıkarken normal sutyen kullanıyorum. hiç acı sızı veya rahatsızlık vermiyor. erkenden normal sutyen kullanma denemelerim sırasında beni çok rahatsız etmişti balenlerin olduğu bölge ama şu an maşallahım var =)

demek normal sütyene geçtin ben hala geçemedim:1:göğsümün birisinde sorun olmuştu onun iyileşmesi biraz daha geç olduğu için o da 3 ayı doldursun diye bekliyorum ve sabırsızlanıyorum:1:

demek normal sütyene geçtin ben hala geçemedim:1:göğsümün birisinde sorun olmuştu onun iyileşmesi biraz daha geç olduğu için o da 3 ayı doldursun diye bekliyorum ve sabırsızlanıyorum:1:

geçmiş olsun canım, önemli bir sorun değildir inşallah..
yaklaşık 2 haftadır rahatça normal sutyen takmaya başladım ben. şu an tam 3 aylık oldu ikizlerim :p zamanı geldi diye düşünüyorum ama yine de sporcu sutyeni kullanmaya özen gösteriyorum tabi..

canım konunu baştan sona okudum öncelikle hayırlı olsun cicilerin. bende önümüzdeki ay ameliyat olucam ama hala doktor arayışı içindeyim ve araştırdıkçada kafam karışıyor. resimlerini görebilirmiyim sakıncası yoksa

canım konunu baştan sona okudum öncelikle hayırlı olsun cicilerin. bende önümüzdeki ay ameliyat olucam ama hala doktor arayışı içindeyim ve araştırdıkçada kafam karışıyor. resimlerini görebilirmiyim sakıncası yoksa

teşekkür ediyorum =) hangi doktoru seçersen seç inşallah sen de benim kadar memnun kalırsın =) ekliyorum seni.

teşekkür ediyorum =) hangi doktoru seçersen seç inşallah sen de benim kadar memnun kalırsın =) ekliyorum seni.

canım tşk ederim ederim resimlerine baktım süperr görünüyorlar. cc hakkındada kafam karışıktı seninkileri gördükten sonra karar verdim. ben çok büyük olmasını istemiyorum çünkü yıllarca kilolu ve büyük göğüslü olduğum için hep saklardım göğüslerimi :1: birden zayıflayıncada aşırı derecede sarktı. yani istediğim büyük olması değil dik olması.325-350 cc en uygunu sanırım.

birde canım fiyat bilgisi isticektim senden ama sen sadece meme ameliyatı olmadınki :( ben ocakta olucam ama 2014 te fiyatlar artıcakmış sanırım poffff :( ayrı ayrı fiyat bilgisi aldıysan öğrenebilirmiyim.

Back