- 10 Mart 2011
- 396
- 102
- 323
- Konu Sahibi thirteenrenia
Canım daha kendini hazır hissetmeden sakın banyo olayına girme koaförede gitme sakın ne olur ne olmaz bu günler geçici sabret nasıl olsa evdesin ameliyat hali bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım daha kendini hazır hissetmeden sakın banyo olayına girme koaförede gitme sakın ne olur ne olmaz bu günler geçici sabret nasıl olsa evdesin ameliyat hali bu
çok geçmiş olsun arkadaşım. göğüsleriniz şu an ne durumda, sonuçtan memnun musunuz.?1 ay olmuş galiba.
ne güzel, ne büyük mutluluk... Allahım bizlere de nasip etsin...
Allah bana da nasip eder insallah...
Allah isteyen herkese nasip etsin =) şu an o ilk görüntüsünden çok farklı. bandajlar açıldığı gün resmen bomba gibi patlayacak bir görüntüsü vardı. şu an yumuşadı, şişlikler indi ve dopdolı bir C cup'lık oldular =) insanın özgüvenini bile inanılmaz arttırıyor. inşallah sizler de benim tattığım mutluluğu tadarsınız. zorluğu en fazla 1 ay sürüyor. 1 aydan sonra her şey normal, hatta daha güzel =)
ne güzel gercekten cok güzel görünüyor.. herhangi bir agrın yok degil mi 1 aydan sonra?
slm resimler çok iyi görünüyor gayet güzel vücudunlada orantılı çok güzel olmuşlar bence yaza hazırız
Gördüğüm çok iyi oldu 250cc gibi bir şey düşünüyordum pişman olacakmışım seninki gayet ideal ne çok büyük ne de küçük
canım ben de senin tavsiyen üzere ufuk bilkay la görüşmemi yaptım cuma günü ve ameliyat tarihimi aldım....13 mayıs:)))
Seninle hemen hemen aynı ölçülere sahibiz doktor bana da 325 cc önerdi tabi ben de kabul ettim:)) benimde high profil yuvarlak pütürlü 325 cc olcak...meme altı kesisiyle...çok heyecanlıyım...dktorun yanında dut yemiş bülbüle döndüm heyecandan..şimdi gün sayıyorum her gün rüyamda ameliyat oluyorum:))
canm sakıncası yoksa beni de eklesen fotolarını görebilir miyim? muhtemelen aynı görüntüde olcam ben de çok merak ediyorum...
Canım ilgine teşekkür ederim ama inan çok ihtiyacım var cevaplarına..Çok heyecanlıyım aynı zamanda stresliyim zaman zaman agresifleşiyorum çünkü tamamen bu konuya odaklandım başka bişey düşünemiyorum ..hayal gbi geliyo yıllardır olayan şeyler artık bende de mi olcak diye..
okudum bütün yorumlarını ama ağrı acı konusuna fena taktım çok korkuyorum..gerçi ağrıya dayanıklıyımdır...ayıptır söylemesi tık bile çıkarmadan ağılı ağrılı çatır çatır normal doğum yaptım:)) öğretmenim 10 günde işe başlayabilir miyim mesela?
fotolarını göremedm yaa 25 msj sınırlaması falan olabilir mi acaba???????