• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Thirteenrenia Meme Estetiği Ameliyatı

Canım daha kendini hazır hissetmeden sakın banyo olayına girme:20: koaförede gitme sakın ne olur ne olmaz bu günler geçici sabret nasıl olsa evdesin ameliyat hali bu

Canım daha kendini hazır hissetmeden sakın banyo olayına girme:20: koaförede gitme sakın ne olur ne olmaz bu günler geçici sabret nasıl olsa evdesin ameliyat hali bu

yok zaten cesaret edemedim. vücudumda kirli tek yerim saçlarım olduğunu hissediyorum şu an. onun için de anneme sephoradan kuru şampuan aldırdım. yarın hastaneye gitmeden önce onu deniycem. böyle idare edicem artık bir süre. olmadı göğsümdeki bandajlar çıktıktan sonra göğüs altında kalan tüm bölgemi yıkarım, üst vücudumu da silerim artık ıslak mendillerle. sanıyorum ki yarından itibaren 1 haftam daha var yıkanmamam gereken, onu da atlattım mı ohhh, dünyalar benim olacak, memişlerim burnum ve ben ilk banyomuzu yapıcaz =))

off çok komik bir şey oldu bugun. diren diren diye korktuğum şey meğer bende yokmuş :S ben de korkuma eğilip bükülmemeye ve kendimi zorlamamaya çalışıyorum ya dren yerinden oynarsa diye. doktoruma da bunu söyledim, ne dreni dedi. göğsümdeki diren dedim. o an burnumda dikişler olmasa saftrikliğime katıla katıla gülecektim. e peki bunlar ne dedim sert borumsu şeyler var göğüs altında. onlar tampon dedi :D offf, hastaneden geleli saatler oldu ama diren olmadığını duyunca sanki 1 günde iyileştim :p şaka bir yana, bugün makarna bile yaptım. yattığım yerden kendi başıma kalkabiliyorum :D:D
burnumdaki tamponlar da bugün çıktı, ohhh dedim, nası rahatladım anlatamam. tampon çıkarma işlemi acılı değil fakat çok garip bir his. burnuma 1 metreküp mozaikpasta çekiyormuşum gibi bir histi. kusura bakmayın ancak böyle tarif edebildim. bir an tamponun beynime falan gireceğini sandım :D ama kısa bir işlemdi.
göğüs bandajlarım da çıkmadı, yani geriye kalan her şey çarşamba gününe ertelendi. yine heyecan yine heyecan, sabııııııırr :p :122:

bugün ameliyatımın üzerinden tam 13 gün geçti. burnumu nerdeyse hiç hissetmiyorum dokununduğumda :D ama zamanla hisler yerine gelecekmiş. burnumun üzerindeki bant bugün çıkıyor. 1 saat sonra doktoruma gidicem ve bandım çıkarılacak. ardından burun masajına başlıycam
ve doktorum uygun görürse eğer göğüs masajına da başlıycam yine. fikir olması açısından bir kaç fotoğraf eklemeye çalışıcam bugün. sizlerin yorumları da çok önemli benim için =)

çok geçmiş olsun arkadaşım. göğüsleriniz şu an ne durumda, sonuçtan memnun musunuz.?1 ay olmuş galiba.

teşekkür ederim =) göğüslerimde ağrı artık neredeyse hiç kalmadı. yataktan hemen kalkabiliyorum zorlanmadan, ağrı duymadan :66: ben yapı olarak çok pimpirikliyim. bir de istediğim veya yaptığım şeylerin mümkün olduğunca en iyisi olmasını isterim, çok araştırırım. dolayısıyla insanların yaptığı bir çok şeye ben, ''daha iyisi olabilirdi'' gözüyle bakarım. bu yüzden ameliyat sonucumdan şüpheliydim. yani beni ne derece tatmin edebileceğinden şüpheliydim.
şöyle söyleyeyim, benim gibi birini bile o kadaaaaaar memnun etti ki sonucu anlatamam. =) dün ilk kez eski B cup sutyenimi denedim. B dediğime bakmayın, aslında A cupım ama vucut yapıma ve boyuma çok küçük geliyor A. yoksa göğüsler A'lıktı. Dün B cup sutyenimi denediğimde ise bir kez daha doktoruma içimden teşekkür ettim =) küçük geldiğini de söylemem gerekiyor =) yani epey taşıyor. göğüs ucu tam sınırdan kapanıyor. ölçtüğümde de tam 91 cm :66:
halihazırda masajıma devam ediyorum yumuşaması için, daha 1,5 hafta öncesine kadar masajı nasıl yapıcam ben diyordum acıdığı için. ama şu an resmen yoğuruyorum ve hiç acım kalmadı. özel sutyenimi de çıkarmamaya gayret ediyorum.

şimdilik durumum bu. umarım yeterli gelmiştir =)

ne güzel, ne büyük mutluluk... Allahım bizlere de nasip etsin...

Allah bana da nasip eder insallah...

Allah isteyen herkese nasip etsin =) şu an o ilk görüntüsünden çok farklı. bandajlar açıldığı gün resmen bomba gibi patlayacak bir görüntüsü vardı. şu an yumuşadı, şişlikler indi ve dopdolı bir C cup'lık oldular =) insanın özgüvenini bile inanılmaz arttırıyor. inşallah sizler de benim tattığım mutluluğu tadarsınız. zorluğu en fazla 1 ay sürüyor. 1 aydan sonra her şey normal, hatta daha güzel =)

Allah isteyen herkese nasip etsin =) şu an o ilk görüntüsünden çok farklı. bandajlar açıldığı gün resmen bomba gibi patlayacak bir görüntüsü vardı. şu an yumuşadı, şişlikler indi ve dopdolı bir C cup'lık oldular =) insanın özgüvenini bile inanılmaz arttırıyor. inşallah sizler de benim tattığım mutluluğu tadarsınız. zorluğu en fazla 1 ay sürüyor. 1 aydan sonra her şey normal, hatta daha güzel =)

ne güzel gercekten cok güzel görünüyor.. herhangi bir agrın yok degil mi 1 aydan sonra?

ne güzel gercekten cok güzel görünüyor.. herhangi bir agrın yok degil mi 1 aydan sonra?

çok teşekkür ederim =) ameliyattan 3 hafta sonrasına kadar dokununca biraz acı oluyordu, hatta herkes 1 aya kadar geçer diyordu. ben de 3 hafta oldu, 1 haftada nasıl geçecek bu diyordum ama gerçekten 1 ay sonra ağrım acım kalmadı. şu anda da hiç ağrım yok Allaha şükür. rahatça masajımı da yapabiliyorum..

Gördüğüm çok iyi oldu 250cc gibi bir şey düşünüyordum pişman olacakmışım seninki gayet ideal ne çok büyük ne de küçük

slm:3: resimler çok iyi görünüyor gayet güzel vücudunlada orantılı çok güzel olmuşlar bence:nazar: yaza hazırız:9:

teşekkür ediyorum. bi ara keşke 350 olsaymış dediğim oldu ama la senzanın C cup'ını müthiş bi şekilde doldurduğumu görünce saçmalama dedim kendi kendime :D yaza artık hazırız evet :46: ah şu selülitler de gitse eheh :p derdimiz hiç bitmiyor :D

Gördüğüm çok iyi oldu 250cc gibi bir şey düşünüyordum pişman olacakmışım seninki gayet ideal ne çok büyük ne de küçük

aslında boy ve kiloyla da alakalı protez ölçüsü. benim boyum 170 ve 325 cc müthiş oldu. asla küçük değil, asla büyük de değil. tam ideal ölçüyü uygulamış doktorum sağolsun =)

şu anki meme dokun da önemli tabi. eğer sımsıkı bir büstiyer giydiğinde göğsün dümdüz görünüyorsa ve benim boylarımdaysan, 325 cc uygun olur diye düşünüyorum..

canım ben de senin tavsiyen üzere ufuk bilkay la görüşmemi yaptım cuma günü ve ameliyat tarihimi aldım....13 mayıs:)))

Seninle hemen hemen aynı ölçülere sahibiz doktor bana da 325 cc önerdi tabi ben de kabul ettim:)) benimde high profil yuvarlak pütürlü 325 cc olcak...meme altı kesisiyle...çok heyecanlıyım...dktorun yanında dut yemiş bülbüle döndüm heyecandan..şimdi gün sayıyorum her gün rüyamda ameliyat oluyorum:))

canm sakıncası yoksa beni de eklesen fotolarını görebilir miyim? muhtemelen aynı görüntüde olcam ben de çok merak ediyorum...

canım ben de senin tavsiyen üzere ufuk bilkay la görüşmemi yaptım cuma günü ve ameliyat tarihimi aldım....13 mayıs:)))

Seninle hemen hemen aynı ölçülere sahibiz doktor bana da 325 cc önerdi tabi ben de kabul ettim:)) benimde high profil yuvarlak pütürlü 325 cc olcak...meme altı kesisiyle...çok heyecanlıyım...dktorun yanında dut yemiş bülbüle döndüm heyecandan..şimdi gün sayıyorum her gün rüyamda ameliyat oluyorum:))

canm sakıncası yoksa beni de eklesen fotolarını görebilir miyim? muhtemelen aynı görüntüde olcam ben de çok merak ediyorum...

Canim cok sevindim. insallah benim memnun kaldigim gibi sen de memnun kalirsin :) Ufuk Bey bitanedir, isinin en iyisidir emin olabilirsin, icin rahat olsun. ben de her gece ruyalarimda gorurdum ameliyat oldugumu :)
Seni de aksam eklerim canim su an disardayim. merak ettigin herhangi bir sey olursa cekinmeden sorabilirsin :)

Canım ilgine teşekkür ederim ama inan çok ihtiyacım var cevaplarına..Çok heyecanlıyım aynı zamanda stresliyim zaman zaman agresifleşiyorum çünkü tamamen bu konuya odaklandım başka bişey düşünemiyorum ..hayal gbi geliyo yıllardır olayan şeyler artık bende de mi olcak diye..
okudum bütün yorumlarını ama ağrı acı konusuna fena taktım çok korkuyorum..gerçi ağrıya dayanıklıyımdır...ayıptır söylemesi tık bile çıkarmadan ağılı ağrılı çatır çatır normal doğum yaptım:)) öğretmenim 10 günde işe başlayabilir miyim mesela?

fotolarını göremedm yaa 25 msj sınırlaması falan olabilir mi acaba???????

Canım ilgine teşekkür ederim ama inan çok ihtiyacım var cevaplarına..Çok heyecanlıyım aynı zamanda stresliyim zaman zaman agresifleşiyorum çünkü tamamen bu konuya odaklandım başka bişey düşünemiyorum ..hayal gbi geliyo yıllardır olayan şeyler artık bende de mi olcak diye..
okudum bütün yorumlarını ama ağrı acı konusuna fena taktım çok korkuyorum..gerçi ağrıya dayanıklıyımdır...ayıptır söylemesi tık bile çıkarmadan ağılı ağrılı çatır çatır normal doğum yaptım:)) öğretmenim 10 günde işe başlayabilir miyim mesela?

fotolarını göremedm yaa 25 msj sınırlaması falan olabilir mi acaba???????

rica ederim her zaman yardımcı olmaya çalışıcam. ben de çok destek gördüm çünkü, çok da faydası oldu =)
ama acısından korkman için hiç bir sebep yok eğer normal doğum yaptıysan :D onun acısının yanında hiç kalır yani. benim ilk ameliyatımdı bu. e biraz da korkak ve evhamlı olduğum için çok panik yaptım :D dayanılmıycak bi ağrı veya acısı yok. ilk 1-2 hafta en zoru. ondan sonra rahatlamaya başlıyorsun. yaklaşık 1 ay sonra da kendini çok daha rahat hissetmeye başlıyorsun. sadece hala ağır kaldırmamaya özen gösteriyorum elbet. onun haricinde her işimi yapabilecek durumdayım.
açıkçası senin vücudunla da ilgili biraz iyileşme sürecin. örneğin kasüstü olursan eğer benden çok daha çabuk iyileşirsin muhtemelen..

fotoğrafları da 25 mesajdan sonra görebilirsin malesef. bunun için aşağıda verdiğim linki kullanabilirsin. orada kolayca mesaj sayını doldurabilirsin..

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html

Back