- 4 Şubat 2011
- 284
- 4
- 318
- Konu Sahibi thirteenrenia
veeeeee nihayet beklediğim gün geldi.. yarın sabah erkenden ameliyata giriyorum. bugün doktorumun muayenehanesindeki sekreterinin göğüslerini görünce daha bir heyecanlandım. eskiden nerdeyse dokusunun olmamasına rağmen şu an o kadar hoş ve doğallar ki inanamadım. kesinlikle şu topitop görüntüsü yoktu, tam hayal ettiğim gibiydi. inşallah ben de yarın kavuşucam =)
şu an çooooooook ama çok heyecanlıyım, doktorumla bugün görüştüğümde de fenaydım. akşam 1 adet sakinleştirici almamı önerdi. ben ki fena düzeyde iğne fobisi olan biriyim, ama bu işlere nasıl kalkıştım bilmiyorum. sonunda güzel bir burna ve göğüslere kavuşacağımı düşündükçe moral depoluyorum..
ameliyattan çıkıp evime vardığımda tüm detayları paylaşıcam. hadi bana bol şans dileyin =)
şu an çooooooook ama çok heyecanlıyım, doktorumla bugün görüştüğümde de fenaydım. akşam 1 adet sakinleştirici almamı önerdi. ben ki fena düzeyde iğne fobisi olan biriyim, ama bu işlere nasıl kalkıştım bilmiyorum. sonunda güzel bir burna ve göğüslere kavuşacağımı düşündükçe moral depoluyorum..
ameliyattan çıkıp evime vardığımda tüm detayları paylaşıcam. hadi bana bol şans dileyin =)