Theworldismine'ın Çeyizleri

çok güzel bir çeyiz allah ağız tadıyla kullandırsın maşallah

amin canım çok teşekkür ederim :)

son eklediklerin de çok çok güzel:16:

onları unutmuşum ilk sayfaya ekleyemedim , beğendiğine sevindim canım :)

Hepsi çok güzel, iyi günlerde kullan :))

çok teşekkür ederim çok sevindim beğendiğine :)

Hepsini güle güle kullanın inşallah. Canım son eklediğin baharat takımını nereden aldın ve markası nedir? ablam çok önceden almıştı aynısından, şimdi pek hatırlamıyor. çok kullanışlı güle güle kullan :)

baharat takımı ve diğerlerini markafonideki bir kampanyadan almıştım canım, ama o desen heryerde var, burda resmi olmayan diğer parçalarını istanbul fatihte bir züccaciyeciden aldım fiyatlarıda çok uygundu. Bunlar ilk aldıklarımdan daha sonra fikir değiştirip herşeyimi pembe almaya başladım :)

herşey çok güzel canım mutlu günlerde kullanmak nasip olsun inş.

amin canım,çok teşekkür ederim iyi dileklerin için :)

hayırlı olsun, gülegüle kullanın inşallah.

Lacivert yemek takımını nerden aldınız? fiyatı ne kadar acaba?
teşekkür ederim canım:)

lacivert yemek takımı hediye o konuda yardımcı olamıycam maalesef

Son düzenleme:
yenilerde cok tatlıı :)) ya ben bernardo takımına bayıldım dün gittim baktımm ind var ama almıştım ben önceden takımlarımııı yenileri cıkıoo aklım gidioo :((

Hayırlı olsun herşeyin güle güle kullan. Porselen takımlarının sayısı çok ama misafir takımı günlük takım kahvaltı takımı çay takımı ve bir tane daha var, o ne oluyor?

hayırlısı olsun cnm güzel günlerde kullanın inş:16:

çok teşekkür ederim canım :)

çooooook güzel çok cici bir çeyizin var güle güle kullan canım:16:

beğendiğine sevindim :) çok teşekkür ederim canım :)

çeyizine bakmaktan çok zevk aldım hepsi birbirinden güzel güle güle kullan

öyle düşündüysen ne mutlu bana :) , çok teşekkür ederim canım :)

yenilerde cok tatlıı :)) ya ben bernardo takımına bayıldım dün gittim baktımm ind var ama almıştım ben önceden takımlarımııı yenileri cıkıoo aklım gidioo :((
bernardo takımı hiç hesapta yokken dayanamayarak almış oldum :) bunun sonu yok maalesef insan beğendikçe almak istiyor ama bazıları varki karşı koyulamıyor , içinde kalıcaksa eğer al derim :)

Hayırlı olsun herşeyin güle güle kullan. Porselen takımlarının sayısı çok ama misafir takımı günlük takım kahvaltı takımı çay takımı ve bir tane daha var, o ne oluyor?
çok teşekkür ederim güzel yorumuna :) porselen takımların fazla değil aslında misafir takımım açelya ve çok uyguna almıştım o yüzden 2 tane daha günlük takım aldım(birisi bernardo diğeride lacivert takım) Kahvaltı takımının haricinde başka da bir takım yok hangisini söylediğini anlamadım ?

cevabın için çok teşekkür ederim :) Tekrar güle güle kullan canım:16:

çok teşekkür ederim canım tekrar :)

iyi günlerde kullan... hepsi çok güzeller

çok teşekkürler beğendiğine sevindim :)

çatal bıçak takımın hisardan milano mu?
çok gzel tüm eşyaların güle güle kullan :)

İki tane günlük takım dediğinde çözmüş oldum:) Hepsi çok güzel güle güle kullan canım. Günlüklerin de gerçekten çok güzel

Back
X