Theworldismine'ın Çeyizleri

theworldismine

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
122
11
623
Merhaba Arkadaşlar , bende yaklaşık bir senedir yavaş yavaş çeyiz yapmaya başladım , tam olarak tamamlayamasam da sizlerin beğenisine sunmak istedim :)
bazı aldıklarımın resimlerini bulamadım ama geneli böyle, country tarzını seviyorum evimdeki eşyalar da bu tarzda yakın zamanda onları da ekleyeceğim

İlk olarak mutfak grubu;

$BRH008.webp$rrr.webp$rg.webp$images (1).webp$5428_152281004.200X200.webpEki Görüntüle 591434 Eki Görüntüle 591435 $dd.webp$d.webp$images (5).webp$images.webp$indir (2).webp$kk.webp$th.webp

Tekstil Grubu;

$00339006_2203147.webp$00520001_718.webp$f8053ad4-c253-423c-a382-b1969d54e043.webp$images (2).webp$images (10).webp$images (8).webp$indir (10).webp$indir (9).webp
$images (3).webp$images (9).webp

Diğerleri ;

$00752001_TUS_UNIC_22101SB1D.webp$00752001_TUS_UNIC_22172D.webp$images (4).webp$images (6).webp$images (7).webp$images.webp$t.webp$indir (8).webp$indir (7).webp$ddd.webp$indir (3).webp$indir (4).webp
$indir (1).webp

Eklentiler

• $indir (6).webp
    $indir (6).webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:
İlk mesajın benden olsun tatlım :)

Hepsi birbirinden güzel, mutlulukla huzurla kullan inşallah :16:

Kahvaltı takımına bayıldım ben de birzamanlar bunu almak istiyordum bievdendi yanlış hatırlamıyorsam. Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullan inş.

Mutlu günlerde aşkla kullanın çeyizlerinizi:nazar:
Devamını bekliyoruz:54:

çok teşekkür ederim :) devamı gelicek inşallah :)

Kahvaltı takımına bayıldım ben de birzamanlar bunu almak istiyordum bievdendi yanlış hatırlamıyorsam. Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullan inş.

benim ilk aldığım eşyalardan biridir kahvaltı takımım çok beğenerek almıştım tavsiye ederim:) iyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim canım :)

cok begendım gulegule kullan ıns hepsını maşallah :nazar::21:

çok teşekkür ederim çok sevindim beğendiğine :)

canımm cok cok güzell inş güle güle kullanmak nasip olur :)

amin inşallah canım :) çok teşekkür ederim :)

canım çok güzeller hayırlı olsun günlük yemek takımının kahvaltı takımı da bende var bernardolar :27: :49:

listeye en son eklenendir günlük takımım çok beğeniyordum dayanamadım aldım, yoksa bundan başka english home dan aldığım günlük takımım da var :)güzel günlerde kullan sende :) çok teşekkür ederim yorumun için :)

mutlulukla kullanırsın inşallah :16:

çok teşekkür ederim iyi dileğin için :)

ben beğenerek aldım ama sizlerin beğenmesine de ayrıca çok çok mutlu oldum:)

Hepsini güle güle kullanın inşallah. Canım son eklediğin baharat takımını nereden aldın ve markası nedir? ablam çok önceden almıştı aynısından, şimdi pek hatırlamıyor. çok kullanışlı güle güle kullan :)

Back
X