- 17 Nisan 2012
- 120
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece uyurken dinlersen çok daha az gelir canım etkisini gördüğünde ohh diyeceksin
kızlar bide alanlar fln biliyodur ve görürlerse cvplarsanız sevinirim bizim aktarlar hep erkek cins şeyler internet üzerinden almak istiyorum bu themra göğüs şekillendirici yağı ama güvenilir bi site varmı bildiğiniz ben baktım biraz ama pek güvenemedim sanki yardımcı olan çıkarmı acep
ben internetten aldım canım sosyeteşifacısı diye bir siteden ama kötü kokuyor 1 kere sürdüm bıraktım yazın gitmiyor o yüzden kışın kullanacağım bende almak istersen dediğim yerden alabilirsin
Rica ederim canım ne demek :)
yağı sadece varmış galiba szin krem dediğiniz çıkmadı 27 TL cik =))bide kargoyu koysa 35i geçer bu şu aktarlarda nie erkek durur anlamıom ki bayan koysanıza
yağı sadece varmış galiba szin krem dediğiniz çıkmadı 27 TL cik =))bide kargoyu koysa 35i geçer bu şu aktarlarda nie erkek durur anlamıom ki bayan koysanıza
Evet canım benimki yağ valla bende aktardan almaya cesaret edemediğim için netten sipariş verdim ama yazın kullanılacak bir yağ değil kışı bekliyorum bende :)