Kızlar programım boşa gitti bu hafta şehir dışından teyzem geldi onu gezdirmekle geçiyo vakit birde ilkokul arkadaşlarım geldi dün ve bugünü de onlarla geçirdim hep yani hiç bi şey yapamadım anlayacağınız :26:
canım ne zaman başlayacak olsak bir engel çıkıyor zaten ya bende grip oldum gece hiç uyuyamadım bugün acile götürdülerilaç içtim az önce biraz düzelirsem başlayacağım hemen ama nerdeeeee
hayırlı olsun kızlar bende size katılabilirmiyim benimde bu yl 3. girişim üniv.2 sınıfım tekrar gircem
Katılabilirsin tabiki :) Hoşgeldin :) Bitirdikçe konularını gel söyle tabloya alalım senide :)
tmm cnm ben bu ay sadece problemlerle tarihe çalışıyorum zaten pazar günleri yazarım
süper bi topik olmuş çizelgeler falan
yeniden sınava giresim geldi
hayırlı olsun kızlar bende size katılabilirmiyim benimde bu yl 3. girişim üniv.2 sınıfım tekrar gircem
Aynen öyle kuzu geçmiş olsun bu arada bi an önce toparlan :)
İyi olur :) KOlay gelsin bu arada hangi bölümü istiyorsun ?
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnn alanın nedir hangi bölüm istiyorsun
meslek mezunuyum coğrafya okuyorum açığa aldım bu yıl çocuk gelişimi istiyorum yani eşit ağırlık
hayırlısı olsun inşallah kazanırız
meslek mezunuyum coğrafya okuyorum açığa aldım bu yıl çocuk gelişimi istiyorum yani eşit ağırlık
İnşallah kazanırsın canım ekliyorum senide listeye bildirimleride bekliyorum bu ay sonunda herkes çalışmaya başlamış olacak diye umuyorum en geç.
İnşallah kazanırsın canım ekliyorum senide listeye bildirimleride bekliyorum bu ay sonunda herkes çalışmaya başlamış olacak diye umuyorum en geç.
tam düzene oturtmayı beceremesemde hala başaladım sayılırcnm
Evet canım bizde öyleyiz ama diyorum ya en son bu ay diyorum daha geç olamaz çünkü bu ay sonu herkesten bildirimleri bekliyorum şu konudayım şöyle çalışıyorum şu kadar soru çözdüm diye hepimiz yapacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?