TheBeyin'in Ygs Topiği

Kızlar programım boşa gitti bu hafta şehir dışından teyzem geldi onu gezdirmekle geçiyo vakit birde ilkokul arkadaşlarım geldi dün ve bugünü de onlarla geçirdim hep yani hiç bi şey yapamadım anlayacağınız :26:

canım ne zaman başlayacak olsak bir engel çıkıyor zaten ya bende grip oldum gece hiç uyuyamadım bugün acile götürdüler ilaç içtim az önce biraz düzelirsem başlayacağım hemen ama nerdeeeee

canım ne zaman başlayacak olsak bir engel çıkıyor zaten ya bende grip oldum gece hiç uyuyamadım bugün acile götürdüler ilaç içtim az önce biraz düzelirsem başlayacağım hemen ama nerdeeeee

Aynen öyle kuzu geçmiş olsun bu arada bi an önce toparlan :)

süper bi topik olmuş çizelgeler falan
yeniden sınava giresim geldi

meslek mezunuyum coğrafya okuyorum açığa aldım bu yıl çocuk gelişimi istiyorum yani eşit ağırlık

İnşallah kazanırsın canım ekliyorum senide listeye bildirimleride bekliyorum bu ay sonunda herkes çalışmaya başlamış olacak diye umuyorum en geç.

tam düzene oturtmayı beceremesemde hala başaladım sayılır cnm

Evet canım bizde öyleyiz ama diyorum ya en son bu ay diyorum daha geç olamaz çünkü bu ay sonu herkesten bildirimleri bekliyorum şu konudayım şöyle çalışıyorum şu kadar soru çözdüm diye hepimiz yapacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…