TheBeyin'in Ygs Topiği

nette o kadar çok bilgi kirliliği var ki
bir de benim zamanımdan beri her sene 2 defa sınav sistemi değiştiği için össnin değişme hızına yetişemiyorum
aşağıdaki resimdeki olay doğru değil mi

kaynak:http://ygs.varolmak.com/2009/08/derslerin-puan-turlerine-gore-etkisi.html

Ygs de çıkacak 5 din sorusunu ben de mi çözmeliyim :44:
şu an ilk defa bu konuda gördüm şaşırdım
benim zamanımda türkçe matematik geometri, tarih coğrafya felsefe, fizik kimya biyoloji vardı
on senede içine din ve ahlak da mı girdi

Son düzenleme:

canım din kültürü gördüysen lisede yapmak zorundasın görmediysen yapsanda bir puan getirmez sana

canım din kültürü gördüysen lisede yapmak zorundasın görmediysen yapsanda bir puan getirmez sana

evet görmüştüm sanırım mf1 tüm sosyali çözersem 5 puan getiriyor , din kültürü de 1,75 puan sanırım yanlış hesaplamadıysam
çok ufak rakamlar ama her soru önemli

çok teşekkür ederim

canım öenmli ama görmedysen din kültürü puan getirmiyor işte 1,75 i bile yani çözmemiş sayılıyorsun

selam arkadaslar..
uzun zamandir yazamiyorum.. dersleri biraz bosladim haliyle buraya yazmaya da pek yuzum yoktu..
ben ocak ayinda turkiye'ye donuyorum nasipse.. ve gelir gelmez dershaneye baslamayi dusunuyorum.
ama uzun suredir turkiye'de okul ve dershane olaylarinin disinda kaldigim icin bilmiyorum nasil oluyor. yani
ben basladigimda neredeyse donemin sonu gelmis oluyor.. dershaneler alir mi? alsalar bile arayi kapatabilir miyim?
ayrica hangi dershane daha iyidir? bu konularda bilgisi olan arkadaslar cvp bekliyorum.. simdiden cok tesekkur ederim.

Sınav martta yalnız canım bilemiyorum senin için durum nasıl olur :/

Sınav martta yalnız canım bilemiyorum senin için durum nasıl olur :/

bende bilemiyorum thebeyin :/ yanliz burada kafami veremiyorum derslere tam super gidiyordum bi anda hersey durdu. hicbir ilerleme kaydedemiyorum.. yinede birakmis degilim. ama 2 bucuk ay kadar bir surede dershanenin bana ne gibi bir faydasi olur bilemiyorum. surekli bir arayis icerisindeyim ama neye elimi atsam bos cikiyor.. psikolojik olarakta acayip gerginim. dokunulsa volkan gibi patlayacak moddayim diyebilirim..

canım dershaneye gitmen şart mı ki hani hedefin tıp falan olsa derim ki şarttır tek başına yapamazsın ama senin istediğin bölüm ilahiyat ve sözel hep yani bence sözelde dershane şart değil sen kendinde çalışıp başarabilirsin ki nette o kadar çok ders siteleri var ki yani benim sana tavsiyem zorlu e okul ücretsiz derslerini izle coğrafya konusunda özellikle çok beğeneceksin eğer dislipini sağlayabiliyorsan dershane bir sözelci için boş bence hiç gerilme planla yapacaklarını her şeyde düzelir yoluna girer sakın pes etme...

Eveet konular ne alemde kızlar ? Neler yapıyosunuz ben her gün giremiyorum.

canım vizelerim başladı o yüzden pek çalışamıyorum ya pazar güne bitecek inşallah yine dört elle sarılacağımmmm şimdilik iki konu ama bunlara bu vizelerden sonrada çalışmam lazım kafa kalmıyo bende

*I.dünya savaşı
*Kurtuluş savaşı hazırlık dönemi

thebeyin, bunları bitirdim

Cümlenin Ögeleri
Fiil Çatısı
Anlatım Bozuklukları
Yazım Kurallar
Noktalama İşaretleri

Çokgenler

Osmanlı Kuruluş
Dönemi
Osmanlı Yükselme
Dönemi

İklim Bilgisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…