ee kazanmışsın neden hazırlanıyosun? hazırlanıyosan neden unıdesın cok yorucu oluyodur
Insan hayal ettiği bölümde olmayınca kazanmış sayamıyor kendisini aah ahh
selamlar ikisene sonra ben de size katılacağım gerçi siz o zamana çoktan istediğiniz bölümlerde okuyor olacaksınız
benim bir sorum vardı
sınavda din kültürü ve ahlak bilgisi de mi soruluyor
herkes yapmak zorunda mı yoksa sadece bu alandan seçecekler mi çözmeli
mesela mf-1 olan da mı çözecek bu soruları, artı puan getiriyor mu
canım din kültürü gördüysen lisede yapmak zorundasın görmediysen yapsanda bir puan getirmez sana
çok yorucu canımmm valla arkadaşım vefat etti dağıldım iyice bir haftadır çalışmıyorum ben
evet görmüştüm sanırım mf1 tüm sosyali çözersem 5 puan getiriyor , din kültürü de 1,75 puan sanırım yanlış hesaplamadıysam
çok ufak rakamlar ama her soru önemli
çok teşekkür ederim
Başın sağolsun canım..
basin sagolsun sagopam..
selam arkadaslar..
uzun zamandir yazamiyorum.. dersleri biraz bosladim haliyle buraya yazmaya da pek yuzum yoktu..
ben ocak ayinda turkiye'ye donuyorum nasipse.. ve gelir gelmez dershaneye baslamayi dusunuyorum.
ama uzun suredir turkiye'de okul ve dershane olaylarinin disinda kaldigim icin bilmiyorum nasil oluyor. yani
ben basladigimda neredeyse donemin sonu gelmis oluyor.. dershaneler alir mi? alsalar bile arayi kapatabilir miyim?
ayrica hangi dershane daha iyidir? bu konularda bilgisi olan arkadaslar cvp bekliyorum.. simdiden cok tesekkur ederim.
Sınav martta yalnız canım bilemiyorum senin için durum nasıl olur :/
bende bilemiyorum thebeyin :/ yanliz burada kafami veremiyorum dersleretam super gidiyordum bi anda hersey durdu. hicbir ilerleme kaydedemiyorum.. yinede birakmis degilim. ama 2 bucuk ay kadar bir surede dershanenin bana ne gibi bir faydasi olur bilemiyorum. surekli bir arayis icerisindeyim ama neye elimi atsam bos cikiyor.. psikolojik olarakta acayip gerginim. dokunulsa volkan gibi patlayacak moddayim diyebilirim..
sagom ya fena oldum sayacı görünce :18:
Eveet konular ne alemde kızlar ? Neler yapıyosunuz ben her gün giremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?