TheBeyin'in Ygs Topiği

selam canım :) bitirdiğim konuları söyleyeyim

cümlede anlam
paragraf
sözcüğün yapısı
coğrafi konum
dünyanın şekli ve hareketleri
felsefenin bütün konuları canım

merhaba kızlar.. depresyonumu atlattım geldim tekrar aranıza. Zor günler geçirdim ama iyiyim, iyi olmaya çalışıyorum.
Köklü sayıları eklermisin thebeyin birde türk islam tarihini

Canlar
Ben de artık adam gibi çalışmaya başladım.
Hatta bir de topik açtım kendime. Günlük olarak 'Neler yaptığımı yazacağım' diye de şart koydum.
Aslında iyi de oldu. Dün sadece mat1 çalışabildim ama onu bile yazamadım diye huzursuz oldum. Gözümü açar açmaz bilgisayara koştum.
Neyse konular bittikçe buraya da yazacağım.
Kolay gelsin.

canım benim sağol ama inan ki çok kötü gidiyor yetersiz çok yetersiz 2 hafta sonra sınavlar başlayacak okulda o zaman ne yapacağım hiç bilmiyorum

sagopam sen lise son musun ? geçen senede girdin sanıyodum sınava

Biliyorum çook geç olacak ama acaba beni de aranıza alma ihtimaliniz var mı? Yeni gördüm de topiği dayanamadım ne güzel hedefler böyle bunlar:) Bugün dershanede sayısalın 1. sınıfındayken ani bir kararla TM nin 1.sınıfına geçme cesareti gösterebildim lise sonum ama sayısalı da iyi yapabilen tmcilerdendim diyeyim sevmiyorum yani..

Hedefiimm TM-3 puan türünden Boğaziçi Üniversitesi-PSİKOLOJİ sözellerime güveniyorum olmazsa 1 yıl daha deneyebilirim en büyük arzum ahh ahh ay TM ne rahatmış valla salaklık ettim 3 yıl sayısalda :)

Tabi ki katılabilirsin hedefini ekliyorum. Bitirdiğin konuları da yazarsan eklerim. Hoşgeldin

sağol canım nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar

Eh fena değil diyelim bi kaç gündür pek çalışamıyorum :/ Kimya bu ara sıkıntıda onun dışında pek sorun yok gibi canım senin nasıl gidiyo ?

bebeğim iyi çalışmalar sana kaç kilo oldun kız nasılsın görüşemiyoruz :)

Pek giremiyorum foruma canım dershaneden geç geliyorum genelde pc ye de çok oturmuyorum mobil takılıyorum daha çok
Kilo sabit pek dikkat edemiyorum çünkü sabahtan akşama kadar dershanedeyim düzen değişip duruyo :/

Eh fena değil diyelim bi kaç gündür pek çalışamıyorum :/ Kimya bu ara sıkıntıda onun dışında pek sorun yok gibi canım senin nasıl gidiyo ?

çok yorucu canımmm valla arkadaşım vefat etti dağıldım iyice bir haftadır çalışmıyorum ben

selamlar ikisene sonra ben de size katılacağım gerçi siz o zamana çoktan istediğiniz bölümlerde okuyor olacaksınız
benim bir sorum vardı

sınavda din kültürü ve ahlak bilgisi de mi soruluyor
herkes yapmak zorunda mı yoksa sadece bu alandan seçecekler mi çözmeli
mesela mf-1 olan da mı çözecek bu soruları, artı puan getiriyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…