TheBeyin'in Ygs Topiği

Bititrdiğim konuları ve bitirdiklerinizi ekledim kızlar eksiğim olursa söyleyin :)

kızlar denemelerde yetiştiremiyorum, bu gün olduk dersanede, moralim 0 çıktım hiç yetiştiremiyorum birde fen çözmeyi düşünüyorum bu halimle derece için çok moralim bozuk çok bi ağlasam akşama kadar sürer heralde ((

bozma moralini.. zamanla hepsi olur ki dershaneye de gidiyorsun.. sabirla azimle olur hepsi insaallah

Kizlar yeni gordum topiginizi hayirli ve ugurlu olsun..
ins istedigimiz yerleri kazandik gidiyoruz dediginiz gunleri de goruruz

Son düzenleme:

Zamanla düzelecektir daha 5 ay var önünde neler yaparsın beş ayda ..

Kızlar selam öncelikle iyi bayramlar

Bende aranıza katılmak isterim şu bitirdiğimiz konuları yazma işi hoşuma gitti

kızlar kafanıza hıc takmayın gerçekten hedefleyın ben ıkıncı gırışımde hukuk kazandım ve şuan çok rahatım program ve sorularda yardımcı olabılırım kızlar

kızlar kafanıza hıc takmayın gerçekten hedefleyın ben ıkıncı gırışımde hukuk kazandım ve şuan çok rahatım program ve sorularda yardımcı olabılırım kızlar

netlerinizi ve sıralamanızı öğrenebilir miyiz bir de hangi kaynakları çözdüğünüzü şimdiden teşekkürler

Kızlar selam öncelikle iyi bayramlar

Bende aranıza katılmak isterim şu bitirdiğimiz konuları yazma işi hoşuma gitti

O zaman hoşgeldin aramıza hedefini ve bitirdiğin konuları söyle o zaman senide ekleyelim :)

Bu arada bayramı pek iyi değerlendirmedim evde hep misafir vardı falan derken 525 soru çözmüşüm anca o da 2-3 gün kadar çalıştım kalan 5 gün boşa gitti..

O zaman hoşgeldin aramıza hedefini ve bitirdiğin konuları söyle o zaman senide ekleyelim :)

Hoşbuldum :) Hedefim Hukuk. Bitirdiğim konular;

Türkçe: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam, Paragraf,
Matematik: Sayılar, Basamak Kavramı, Taban Aritmetiği, Bölme Bölünebilme
Geometri: Üçgende Alana kadar bitti
Tarih: İslam Tarihine kadar bitti
Coğrafya: Harita Bilgisi, Coğrafi Konum

Geçen sene sayısal olarak hazırlandım sınava ama bu sene eşit ağırlığa geçtim. Sayısal konuları az buçuk biliyorum ama çalışmayı düşünmüyorum :)

Konularını ve hedefini ekledim bi kontrol et istersen eksik var mı diye :)

yine ii çalışmıssın ben onu bile yapamadım

O zaman ne yapıyoruz daha sıkı asılmalıyız..

Dün akşam 6 da geldim eve ve çalışmalarımı yazayım.
21 biyoloji,49coğrafya,19türkçe,31tarih,89matematik çözdüm toplamda 209 soru çözdüm şimdi de derse geçiyorum .

Kızlar nasıl gidiyor çalışmalar hiç ses soluk yok ben bitirdiğim konuları buraya yazmadan direkt tabloya ekliyorum sizler ne alemdesiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…