- 15 Mart 2009
- 1.681
- 18
15 Eylül akşamı The CW ekranlarında başlıyormuş. Ertesi günde altyazısı çıkar indirir izleriiiz.
eneeeeeem bu akşam yani.yarın sabaha izlerim =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 Eylül akşamı The CW ekranlarında başlıyormuş. Ertesi günde altyazısı çıkar indirir izleriiiz.
Yeni bölümü az önce izledim,çok güzeldi..Özellikle stefanın elenayı telefonla aradığı sahne çok romantik ve etkileyiciydi.Bence Stefan sonunda mutlaka iyi olacak ve elenayla kavuşacaklar..
Carolin bence kurtulur ama,bazen tahmin edemeyeceğimiz şeylerde oluyor,bakalım ne olacak..Aynı anda izlemişiz İlk bölümü bende beğendim. Caroline'ın durumu ne olacak merak ediyorum. Umarım diziden falan çıkmıyordurda öldürmezler
Damon'da çok hoş ama,yinede elena ve stefan ın aşkı bambaşka..İyileşmesi zorda olsa en sonunda iyileşecek bence stefan.Elena ile telefonda konuşmalarında O elenadan alacağı gücü aldı,mutlaka eskisi gibi mutlu olacaklar..bence stefan biraz zor iyileşir
ayrıca damonın stefanın yokluğunu fırsat bilip elenayla yakınlaşması cidden kalleşlik olur çünkü stef damon için gitti onu kurtarmak için
emme velakin gönül ister ki damonla elenacık olsun
geçen sezon da hani katherine elenanın yerine geçip damon ı öpmüştü ya o anda onun elena olmadığını anlamadan afferin be elena diye alkış tutmuştum ama naptı bizim saf kız..pöff
bari benim için özel bölüm çeksinler elenayla damonın olcağı
hatta elenayı ben oynayayım
öpüşmem sevilmem diye kurallarım da olmaz herşey damon için
aswang, fragman ve bilgiler için teşekkürler canım.
Çok heyecanlı, 3. sezonun 6. bölümünü bitirdim. 1 hafta dayanmak zor oluyor yeni bölüm için vee kesinlikle yetmiyor. Bir haftada 5 bölüm izlesek keşke