The Vampire Diaries

bu sezon çok iyi gidiyor ama alaric i neden katil yaptılar anlamadım
yüzüğü takıpta ölüp dirilenler manyak oluyor
alaric ten sonra bence jeremy de geliyor aynı onu gibi
ayrıca kökenleri öldürme yolunu buldular gibi ama bence yine başlarına bela açacaklar gibi

severek izliyoruzzz :KK9::KK9::KK9:

ya ben bu caroline a bayılıyorum ya çok komik finn öldükten sonra sage in ölmesine 'belki üzüntüsünden ölmüştür' diyo ya hala gülüyorum:KK1:

ya ben bu caroline a bayılıyorum ya çok komik finn öldükten sonra sage in ölmesine 'belki üzüntüsünden ölmüştür' diyo ya hala gülüyorum:KK1:

aynen canım bende o cümleye çok güldüm :KK53: diziye ufaktan espri katmaya başladılar kasvetin pirimide bi yere kadar heeheh:KK23:

yeni sezonda bakalım neler olacak
jeremy aramıza dönüyor güzel olucak sanırım
yeni bölüm 20 sindeymiş, yine sezonda ara verdiler, meraktan öldürecekler :18::18:

şu yabancı dizilerdeki ara merakından bıktım artık,altı üstü 40 dk dizi yapıyolar onu da ayda yılda bir veriyolar:KK1:

vampirler ortalığı karıştırıyor derkene elena ortalığı karıştırmaya başladı
ama yinede süper bir bölümdü, jeremy döndü, tabi kötü cadı annede valla bu bölümde ne olcak merakla bekliyorum
kimsenin ölmesine izin verilmiyor arkadaş bu dizide :KK9::KK9:

alaric in vampir avcısı olması çok kötü oldu.ayrıca elana ile stefane yakıştırıyorum hikaya onlarla başladı sonradan kardeşiyle olursa:KK19:
cadı anneye de sinir oluyorum gebrip gidemedi bir diziden.
carolini ile klaus un olmasını çok istiyorum.tabi carolin klaus un iyi tarafını ortaya çıkarabilirse

alaric in vampir avcısı olması çok kötü oldu.ayrıca elana ile stefane yakıştırıyorum hikaya onlarla başladı sonradan kardeşiyle olursa:KK19:
cadı anneye de sinir oluyorum gebrip gidemedi bir diziden.
carolini ile klaus un olmasını çok istiyorum.tabi carolin klaus un iyi tarafını ortaya çıkarabilirse

Elena:KK16:Stefan Katılıyorum kesinlikle,hikaye onlarla başladı onlarlada bitmeli.Elena en sonunda gerçek aşkına dönecek,Damon sadece bir kafa karışıklığı.

Elena:KK16:Stefan Katılıyorum kesinlikle,hikaye onlarla başladı onlarlada bitmeli.Elena en sonunda gerçek aşkına dönecek,Damon sadece bir kafa karışıklığı.

inş. bu şekilde olur.klaus a üzüldüm carolinle olup iyi adam olmasını bekliyorum.haftaya sezon finali sanırım:KK5:

inş. bu şekilde olur.klaus a üzüldüm carolinle olup iyi adam olmasını bekliyorum.haftaya sezon finali sanırım:KK5:

Evet aslında carolin ve klaus yakışıyorlar,Klausun iyi adam olması şartıyla tabi..Sezon finalimi haftaya,üzüldüm şimdi,ama ne çok ara veriyorlar,birde kısa zaten dizini süresi..Çok keyiflerine düşkün bu yabancılar valla..

offffffffffff elena vampir oldu,vampir hali nasıl olacak bakalım.stefana dönecek gibi buna sevindim.
klaus un yerine tyler mi öldü şimdi.bedeni yandı tekrar dönemeyecek bedenine

yaa bende buna bakıyodum ama en son hangı bolumde sezonda kaldıgımı unuttummm :S:S:S kpssden sonra bakaraım dıye not almıstım pcde bı dosyada onuda kaybettım belkıde sıldım içerigine bakmadannn... :KK4:

X