The Vampire Diaries

beklenen gün geldi de geçtide :) ama diziler çok kısa sürüyor sinema tadınca süper bir dizi eşimede birinci sezondan izletmeye başladım zorla :KK1::KK1:

bide gidip damona vuruyo ya dengesiz vampir

stefcim biz buna türkiyede yemeyenin malını yerler diyoruz şekerim :) hem köprülerden uçur kızı hemde trip yap öptü diye..

arkadandayım elena öp damonı :KK31::KK23::KK76:

damon "yeap" demiyo mu Allah'ım yaaa o ne tatlı bi söyleyiştir ya hemen gülümsetiyo yüzümü :KK16:

köken vampirler de arttıkça artıyo arkadaş sardılar dört bi yanı daha katerina görünmüyo ortalıklarda ohoooo :KK53:

the vampire diares seveler :KK16::KK16::KK16:
bu hafta yayınlanmadı mı benim izlediğim sitede yeni bölüm yoktu
3. sezon 15. bölümde kaldım blgisi olan var mı??:KK17::KK17:

15. bölümden sonra 1 aylık bi araya girdi dizi :KK31:
15 mart perşembe günü 16. bölümle devam edecek tekrardan :KK34:

teşekkürler bilgilendirme için
bulamadım haberlerinde bişeyy :KK14::KK14:

rica ederim ne demek :KK8:
takip ettiğim bi site var ordan izle istersen. sıkıntı olur mu isim versem bilmiyorum da dizimag.com diye bi site çok da güzel bütün yerli yabancı dizileri bulabilirsin. sezon sezon tarihleri yazar hep açıklamalı :KK34:

:KK5:
rica ederim ne demek :KK8:
takip ettiğim bi site var ordan izle istersen. sıkıntı olur mu isim versem bilmiyorum da dizimag.com diye bi site çok da güzel bütün yerli yabancı dizileri bulabilirsin. sezon sezon tarihleri yazar hep açıklamalı :KK34:

şimdi baktım siteye teşekkürler yeni adresim olacak
benim kullandığım sitede de genelde yazardı ya da kenardaki haberlerde çıkardı ama
bişey göremedim
saol arkadaşım tekrardannn :KK34::KK34:

en başından beri hep sinir oldum stefan'a ya.benim adamım damon :KK51: kötülük ona çok yakışıyo :KK16:

kızlar bu dizi hangi kanalda ve hangi gün saatte çıkıyo merak ettim vampirli falanmış:KK53:

kızlar bu dizi hangi kanalda ve hangi gün saatte çıkıyo merak ettim vampirli falanmış:KK53:

canım uydu kanallarında bile yok gösterilen kanal. biz mecburen internetten izliyoruz.perşembe günleri giriyo ama cuma günleri türkçe alt yazılarıyla hazır hale geliyo dizi. vampiiiiir mi dersiiiiiiin kurt adamlar mı dersiiiiiiiin hayaletler mi dersiiiiiin :KK53: şu anda 3. sezon 16. bölümde. 1 aylık bi ara verdiler. teni bölüm başlayana kadar izle bence 1. sezondan itibaren :KK53:

sezona güzel başladılar
demekki elena nın kökeninde de vampirlik varmış bende diyorum bu kız niye vampir seviyor:KK9::KK9:
stefan mı damon mu olacak kızın hayatında, ben olsam damon u seçerdim, bence kalbi stefan dan daha iyi ve asil bir adam
sevdiği kadını mutlu etmek uğruna yapmadığı yok
bakalım diğer bölümde neler olacakkk :21::21:

X