The Vampire Diaries

Yeni bölümü az önce izledim,çok güzeldi..Özellikle stefanın elenayı telefonla aradığı sahne çok romantik ve etkileyiciydi.Bence Stefan sonunda mutlaka iyi olacak ve elenayla kavuşacaklar..

Yeni bölümü az önce izledim,çok güzeldi..Özellikle stefanın elenayı telefonla aradığı sahne çok romantik ve etkileyiciydi.Bence Stefan sonunda mutlaka iyi olacak ve elenayla kavuşacaklar..

Aynı anda izlemişiz İlk bölümü bende beğendim. Caroline'ın durumu ne olacak merak ediyorum. Umarım diziden falan çıkmıyordurda öldürmezler

bence stefan biraz zor iyileşir

ayrıca damonın stefanın yokluğunu fırsat bilip elenayla yakınlaşması cidden kalleşlik olur çünkü stef damon için gitti onu kurtarmak için

emme velakin gönül ister ki damonla elenacık olsun

geçen sezon da hani katherine elenanın yerine geçip damon ı öpmüştü ya o anda onun elena olmadığını anlamadan afferin be elena diye alkış tutmuştum ama naptı bizim saf kız..pöff

Damon'da çok hoş ama,yinede elena ve stefan ın aşkı bambaşka..İyileşmesi zorda olsa en sonunda iyileşecek bence stefan.Elena ile telefonda konuşmalarında O elenadan alacağı gücü aldı,mutlaka eskisi gibi mutlu olacaklar..

bari benim için özel bölüm çeksinler elenayla damonın olcağı

hatta elenayı ben oynayayım

öpüşmem sevilmem diye kurallarım da olmaz herşey damon için

Özlem sona erdi! The CW'nin merakla beklenen dizisi The Vampire Diaries geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni sezon prömiyer bölümü ile 3.sezonunu açtı. Dizi önümüzdeki hafta kaldığı yerden devam edecek. 'The Hybrid' isimli 3.sezonun 2.bölümünün yayın tarihi ise 22 Eylül Perşembe akşamı.

Yazımızın devamında yeni bölüm için yayınlanan fragman ve kareler ile bölümün kısa özetini bulabilirsiniz. Ayrıca geride bıraktığımız bölümün reyting raporu ile müzik listesi de yine yazımızın içerisinde yer alıyor.

Yeni bölümde neler olacak? İşte 'The Hybrid'in kısa özeti: Yeni Düzen - Melez bir ordu yaratma peşinde olan Klaus (Joseph Morgan) kendisini daha güçlü hale getirecek bir planı uygulamaya koymak için hazırlanmaktadır. Ancak isteksizce de olsa bu planın bir parçası olan kurtadam Ray Sutton (David Gallagher)'ın katılımına rağmen işler tam olarak Klaus'un planladığı gibi gitmez. Damon (Ian Somerhalder) ve Alaric (Matt Davis) Elena’nın (Nina Dobrev) Stefan'ı (Paul Wesley) bulma konusunda planladığı stratejiye isteksizce olsa da uyarlar ve birlikte hareket ederler. Ancak bu durum Damon'un beklenmedik bir düşman ile tehlikeli bir mücadeleye girişmesine neden olur.

Jeremy (Steven R. McQueen), Matt'den (Zach Roerig) geçmişinden gelen hayaletlerin kendisinden ne istediğini anlaması konusunda yardım ister. Caroline'nin (Candice Accola) kendisinin yardımına ihtiyacı olduğundan habersiz Tyler (Michael Trevino) ise annesiyle (Susan Walters) duygusal bir yüzleşme yaşar.. Josh Butler'in yönetmenliğini üstlendiği bölümün senaryosu ise Al Septien & Turi Meyer'e ait.

Geride bıraktığımız hafta yayınlanan 'The Birthday' isimli bölümün reyting raporuna bakacak olursak; bölüm 18-49 yaş aralığında 1.4 rating oranı ve ortalama 3 milyon izleyici rakamlarını yakaladı. Geçen yılki 1.6'lık sezon açılışına nazaran 12%'lik bir düşüşle 3.sezonu açan dizinin yeni bölümünün 18-34 yaş aralığındaki bayan izleyiciler baz alındığında rating oranı 2.2'ye çıkıyor.

Ve dizinin müzik supervisorü Chris Mollere'nin bu hafta 'The Birthday' için seçtiği müziklerin listesi:

Ingrid Michaelson “Are We There Yet”
Two Door Cinema Club “What You Know”
The Civil Wars “Barton Hollow”
Trent Dabbs “Means To An End”
Andrew Belle “Make It Without You”
Martin Solveig and Dragonette “Hello”
Mona “Shooting The Moon”
The Kicks “Hawk Eyes”
Walk The Moon “Anna Sun”
Location Location “Starpusher”
Cobra Starship “You Make Me Feel”
Ron Pope “A Drop In The Ocean”

'The Hybrid' fragman

[video=youtube;nQy70nwPIFg]http://www.youtube.com/watch?v=nQy70nwPIFg[/video]

Alıntıdır!

2.bölümü izledim az önce.Ne bölümdü ama,bayılıyorum bu diziye.Yabancılar bu işi iyi biliyor,dizi süresi kısa ama her anı heyecan dolu..Stefan'ın kurtulacağına inancım bu bölüm dahada arttı.Damon'da bundan sonra elena'yla birlikte Onu geri getirmeye çalışacaklar ve başaracaklar eminim.Stefan ve Elena'nın aşkına inanan bir izleyici olarak, Elenanın Damon için endişelenmesi ve Damonun Stefanı kurtardığımızda bu hissettiklerini unutma gibi birşeyler söylemesi,bu sözler Elananın Damon konusunda kafasının karışık olduğunu :44:gösterdi.Katerinada ikisiyle ilgileniyordu ama,stefanı seviyordu.Bakalım elena ne yapacak.Ayrıca kanlı sahneler çok iyiydi..

Bu sezon süper olmuş yaa. Damon'a ölürüm been.

Ian Somerhalder

Son düzenleme:
3.sezon 3.bölüm ile beni benden aldıı. ama rebakah nerden cıktı ya stefan elenadan vazgecmesın

Çok heyecanlı, 3. sezonun 6. bölümünü bitirdim. 1 hafta dayanmak zor oluyor yeni bölüm için vee kesinlikle yetmiyor. Bir haftada 5 bölüm izlesek keşke

Çok heyecanlı, 3. sezonun 6. bölümünü bitirdim. 1 hafta dayanmak zor oluyor yeni bölüm için vee kesinlikle yetmiyor. Bir haftada 5 bölüm izlesek keşke

o da yetmezde yazık oyunculara :)

ama stef özgürlüğünü kazandı.klaustan intikam almak yerine elenadan özür dileyebilirdi

ee stef efendi klaus'un elinden aldıkları için inkiam almak yerine geri dönde elena damona yeltenmesin

sonuçta katherine'in görsel ikizi ama dimi

Haftada 1 yetmiyordu, şimdi ocak ayına kadar beleyeceğiz:26: Çok heyecanlı bir yerde bitti. Valla Elena kiminle olursa olsun dizi çok güzel Ama damon'ın da stephan'ın da üzülmesini istemem. Stephan şimdi hissetmeye de başlamışken..

4 günde bütün bölümleri bitirdiğim dizi aşığım sana müptelan oldum

heryer vampir dizisi oldu diye ön yargıyla başladığım bu dizinin resmen bağımlısı oldum dizi kurgu kalite bir numara izlenmeye değer her bölüm filim tadında harika bir dizi...
ama ne yazıkki ocağa kadar beklemek gerekiyor yeni bölümler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…