The Vampire Diaries

bu damon artık iyi biri mi oluyo ne :uhm:
az önce 7 bölümü izledim de

haklısın eltim görcez bakalım diğer bölümde kaydirigubbakcemile3
şu elenaya da gıcık oluyorum ben ya ruhsuz soğuk şey :dilcikar:

vooovv ne bölümdü ama akannehir
anam damon iyice kuduracak bundan sonra kesin

Lexi birkaç bölüm daha kalsa süper olurdu hemen öldürdüler kızı.:gitme:
Damon ölmedi ya bir daha zor ölür.:asigim:
Ama bundan sonra Elena ve Stafanı bayağı hareketli günler bekliyor.delikafadulden
Bonnieyle ilgili daha çok daha çok şeyler gösterilsin artık ben o kızı çok merak ediyorummm.zemuszemus

ups.. işte bnm topiğim.. hastayım bn bu damona yaa... hayalimdeki gezilecek erkek...
tabi stefanın da yeri ayrı oda evlenilecek cinsten daha romantik yemek yapıyo fln :kedi:
şu damon daha önce lostta oynayıp öldü ordada çok yahuşuklu zemuszemus resimleri fln yakıyo..

bugn gördüm kitabını ansiklopedi gibi bişi resmen son sayfasını okuyup şok! oldum.. onuda yakın bir zmnda bitirmem lazım kitabını okuyanınız varmı??

:kedi:

ay peki pardon bi an kaptırdım kendimi stefan benimdi di mi sahi :kedi:
kaydirigubbakcemile3

Şimdi izledim, Elena ve Stefan ne kadar tatlılardı :asigim: Çok pis yerde bıraktılar ya :mymeka:

hehe sonunda işi pişirdiler :kedi:
ama sonu hüsran oldu stefan delisi de baştan söyleseydi kıza sen katherine benziyon diye
elenayı sevmem ama hak verdim kendisine

The Vampire Diaries’te Yeni Oyuncu: James Remar

James%20Remar-2.jpg

The Vampire Diaries‘te yeni oyuncuların ardı arkası kesilmezken, sizlere bilgi sızdırmaya devam ediyoruz ve bomba bir haber daha veriyoruz. Artık Damon ve Stefan Salvatore kardeşlerin bir babaları var!

2006′da da Dexter dizisinin başrolündeki Dexter’ın babası rolünde de oynamış olan James Remar, birkaç Vampire Diaries ve Dexter bölümünün yönetmenliğini üstlenmiş Marcos Siega tarafından Baba Salvatore rolüne seçildi.

55 yaşındaki aktör 2 Aralıkta çekimler için Atlanta’ya uçacak. Mystic Falls üçüncü bir Salvatore’u daha kaldırır mı dersiniz?

Kaynak

X