The Vampire Diaries

Dizi 18 ocak'ta devam edecekmiş, şimdi ara vermiş.. ama bir şey sorucam, o sezon finali mi? öyle gözüküyor çünkü baktığım yerde şaşırdım

şuan yeni bölümü izliyorum, iyi gidiyo
ve dediğimiz gibi oldu elena damonla efendilik bağından dolayı değil, ona aşık olduğundan dolayı birlikte olmuşşşş

Şu an çok fena spoiler aldım Ben daha 4. sezonun 3. bölümündeyim...
Hayley denen şahıs önceden var mıydı? Hiç hatırlamıyorum ben... Bu arada o The Secret Circle'da da oynamıştı.

Son düzenleme:
12. bölüm çok iyiydi, olaylar ne yönde ilerlicek bakalım
görebilcez mi şu silas ı acabaa
bu arada stefle rebekah yakıştı sanki he

Diziye yeni başladım 11. bölümdeyim ama fena sardı :)

Diziye bende yeni başladım hızla tüm sezonları bitirdim ve son bölümü izledim...3 hafta ara verildi meraktan çatlıyorum acaba neler olacak diye...

Bu arada forever stelanacıyım bende :))) Gerçek aşk onlarınkisi, elenanın bir anda duygularının değişmesi efendilik bağı yüzünden, bir şeyler hissediyordu belki ama hep stefanı seçmişti hatta vampire dönüşmeden hemen önce seni çok seviyorum ve seni seçtim senin için döndüm falan demişti....Kesilikle stelana!!!

Gerçek hayatta ian ve nina çok yakışıyor bunu kabul ediyorum.

Yeni bölüm yayınlanmış ve ben işteyim izlemek için sabırsızlanıyorum çooookkkk.. Bir an önce gün bitse eve gidip izlesem yaaa

elenanın bu halinden nefret ettim
eski sünepe hallerini de sevmezdim ama bi ortası yok mu bunun yav

Bu diziyi izlemeye başladığım için pişmanım, bu ne ya, gece 2 ye kadar izliyorum.
Saatler boyunca pc basında her yanım ağrıyo
Ama bunları saymazsak süper dizi, elenanın yerinde olsam tercihim damon olurdu gerçi
Ben henüz ilk sezonu bitirdim, bu hızla izlersem yarın bütün sezonlar bitmiş olur sanırım

kitaplarını okudugum fakat begenmedigim, kitaplarına nazaran senaryosu muhteşem olan dizi birde zırt pırt ara vermese süper olacak beklemekten sıkılıyor insan

Başlarda beğenmiştim diziyi, ama son bölümlerde sıkmaya başladı, yine de arada açıp izlemeye çalışıyorum.

Son düzenleme:
Her dizinin kaçınılmaz kaderi başlarda güzel başlayıp sıkıcılaşması. Yeni başladığımda atlı kovalıyormuş gibi izledim ama o kadar sıktı ki şu an son sezonu izleyemedim

entrika entrika entrika oyun aşk herşey var kimse gerçekten ölmüyor bi şekil geri geliyor am kurgulayana helal olsun

Her dizinin kaçınılmaz kaderi başlarda güzel başlayıp sıkıcılaşması. Yeni başladığımda atlı kovalıyormuş gibi izledim ama o kadar sıktı ki şu an son sezonu izleyemedim

ayni sey banada oldu, ilk 2 sezonu deli gibi arka arkaya izledim,
ücündüde bölüm icinde ileriye ala ala, cünkü caroline ve taylor olaylar ilgimi cekmiyordu...
4ncü sezon hepsinden sIKIci, bölümler bombos geciyor gibi
Jeremy öldü en son, ama biliyoruz geri dönecek... o yüzden o bile bos ve zaman gecirmece gibi geliyor...
bundan sonra kötü elanayi izleyecegiz, belki o bi hava katar...

3. sezona geldim yok bizi dizi bu kadar saçmalayamazdı arkadaşlar ya zorla iziliyorum hatta atlaya atlaya sırf sonunda ne olacak merakımdan zaman harcıyorum yani..

3. sezona geldim yok bizi dizi bu kadar saçmalayamazdı arkadaşlar ya zorla iziliyorum hatta atlaya atlaya sırf sonunda ne olacak merakımdan zaman harcıyorum yani..

3.sezona yeni başlıcam bende, bu yorumları okuyunca hevesim kaçtı yaw:44:
Gerçi Damon için bile izlenir be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…