The Vampire Diaries

ama ama damonda başkalarıyla birlikte oldu ubmu saf bublecim elenayı seviyordu madem bekleyeydi, efendi gibi ama beyimiz hovarda :))) valla eve gideyim izlicem 3 bölümü elenaya gıcık oluyorum yaa mıymıyyy dimi hala o

Orası öyle tabide yinede göstermelik sevmiyor ya, koruyacağım illa biyerden :))
bencede eve gidince izle canım dizi ortalara doğru toparlanmaya başlıyor yine diğer sezonlar gibi. Son bölümdede o mıy mıylığı azaldı elenanın. Duyguları oturmaya başlıyo sanırım. Otursada rahatlasak

aman damoncular saf diyor nya ona kızıyorm saf aşık değil yani :)))) stef daha saf yahuu

hem elenanın duyguları otursa dizinin anlamı kalmaz baksana seneristler damon ve stefçileri birbine düşürünce rayting yapıyolar ben hep stef dedim resmen hep öyle birini sevmek isterdim ki huy olarak aşkım onun gibi :)))) ama benmki bu kadar kararlarıma saygı duymaz

şu damon elena yakınlaşmalarında stf ne durumda sölesene çok merak ettim

şimdiki favori dizimse the pretty little liars bunuda izleyin kızlar hep the vampire diaries oyuncuları var özellikle stefanının karısı doktor kız meredith rolünde :)))) sonra klausun kardeşi birkaç bölüm lezbiyen rol oynadı, emily cadısıda lezbiyendi :)))))) çok farklı bir dizi

aman damoncular saf diyor nya ona kızıyorm saf aşık değil yani :)))) stef daha saf yahuu

hem elenanın duyguları otursa dizinin anlamı kalmaz baksana seneristler damon ve stefçileri birbine düşürünce rayting yapıyolar ben hep stef dedim resmen hep öyle birini sevmek isterdim ki huy olarak aşkım onun gibi :)))) ama benmki bu kadar kararlarıma saygı duymaz

şu damon elena yakınlaşmalarında stf ne durumda sölesene çok merak ettim

şimdiki favori dizimse the pretty little liars bunuda izleyin kızlar hep the vampire diaries oyuncuları var özellikle stefanının karısı doktor kız meredith rolünde :)))) sonra klausun kardeşi birkaç bölüm lezbiyen rol oynadı, emily cadısıda lezbiyendi :)))))) çok farklı bir dizi

Her zamanki tepkilerini veriyor :)) kıskanç şaşırmış bön bakışlı
Elena itiraf etti damon a karşı olan hislerini. Stefde ayrıldı elenadan. 7. bölüm bakalım nasıl olacak. Bide damon şimdide ben seni istemiyorum derse elenaya, ne gülerim ama :)))
Söylediğin diziyede akşam bakıcam yeni dizi arayışı içindeydim zaten umarım beğenirim :)

canım dediğim dizide a die grup var ve bir kız öldürülüyor felan kimse kimin ne olduğunu bilemiyor her bölüm olaylı ve ekşın o yüzden tavsiye ederim bütün sezonları izledm ocağa kadarda ara verdiler sanırsam zaten supernaturel ve bu aşkım askere ghitti gideli bitirdim

muhakak izle

ayyyy stefe kıymam hemen akşam izlicem kimbilir ne parçalar çalmıştır dizide stef üzülürken elenayı yolmak istedim şu an

Dizide çalan şarkılar gerçekten çok güzel ben bir çoğunu indiriyorum şarkıların dizimag sitesinde her bölümde çalan şarkının adı yazıyor.
Bende sevgilim gitti gideli how i met your motherı ve bunu baştan sona bitirdim. Fringe i güncel olarak takip ediyorm zaten yeni bölümdeyim hep. Bide şimdi 666 park avenue diye bi dizi başladı oda korku filmi tadında baya ürkünç onu izliyorm .Her güne 1 dizi

supernatural izliyo musun?
eğer izlemiyosan onu da tavsiye ederim
giz de pek sever onu

supernatural izliyo musun?
eğer izlemiyosan onu da tavsiye ederim
giz de pek sever onu

İzlemiyorum onu. Daha doğrusu ilk bölümünün yarısını izledim beğenmeyip kapadım ama seveni baya çok. sanırım ön yargılı davrandım bir şans daha vereyım bu sefer 3-4 bölüm izleyip öyle karar vereyim

ben beğeneceğini düşünüyorum fringe ve vampire diaries izlemenden yola çıkarak
8 sezon oldu ama temposunu hiç yitirmedi

7.Bölüm yayınlandı nihayet. Caroline nın dediği gibi stefan&elena'nın masalımsı bir aşkları var.Bölümün sonunda elenanın damona niçin gittiğide belli oldu,efendilik bağı..Yani damona ve herşeye rağmen yine ve sadece stefan&elena aşkı kazanacak...Bunu bölümün sonunda hemen öğrenmemiz iyi oldu,yoksa Stefan&Elena aşkına inananlar yani benim gibi,çok üzüleceklerdi..STEFAN&ELENA
[video=youtube;AtGp9c9syXY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=AtGp9c9syXY[/video]

Son düzenleme:
ben olsam stefan derdim damon yakısıklı falan ama stefan aile babası olacak turden tam ehehehe

Son bölüme çok sinir oldum..

İzlemeyenler devamını okumasın --- sanki elena efendilik bağı bıdı bıdısı olmadan Damon'a karşı bir şey hissedemez gibi, şimdi tam yakınlaştıklarında efendilik bağını ortaya atmışlar. Caroline'nın dediği gibi de stefan & elana hiç "epic love" değil benim gözümde. resmen sıkıcı love.
çok üzülürüm yine Damon'ı eşeğin bir tarafına sokup çıkartırlarsa.

chloen sana kesinlikle katılıyorm
tam sevinmiştik bi efendilik bağı diye çıkardılar. Bozmasınlar bu sefer artık elena stefana dönmesin içimi bayıyolar yaa ama damonla süperler
carolineda önce kendi ilişki durumlarını düzeltsinde sonra bulaşsın elenayla damona

inanmıyorum gece evi serisindede efendilik bağı vardı kaç bölüm oldu izlemiyordum setfanınn üzüntüsünü görmek istemiyordum şimdi izleyebilirim stefelena olmalı ilk ve saf aşk bence

bu efendilik bağı elena damonun kanını içti diemi oldu yoksa damonun kanı elenayı dönüştürdü diemi

izlemiyordum ocağa kadar ara verirler aralığın ortasında o zaman izlerim diyordum ama izlicem vallla dayanamıcam stefın acı çektiğini görmek hiç istemiyorum ama en azından bu haberi duydum yaaaa seviniyorummmm

4 ve 5. bölümü izledim stef ve elena aynı anda gülüklerini yazıyolar onuda geçtim elenaya sinirliyim birini öldürdüm diye diye mızıldanıyor sinirimi bozuyor yaaa resmen damona sen öldür dedin öldürdüm diyor ama elena ve stefan aşkı bitemez kim inanıcak damona aşık olduğuna neden zor olan güzel olur ki stef elena için herşeyi yaptı hemde herşeyi damon hep acı çekmiş olabilr ama elena stef aşkı güldürdüğü gibi beni ağlattıda ben o ikiliyi çok seviyorum bu gece 6 ve 7. bölümü izlersem mutlu olucam boşa izlememişim bu 2 bölüm o kadarda kötü değilmiş sanırsam 6. bölümde elenaya bol miktarda küfür edicem stefııııı üzüyorsa eğer nefrette ederim

offff yaaa bu sadece bir dizi ama benim hayatımda 4 senedir var ve en favori dizim çok kaptırdım yine kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…