The Vampire Diaries

chloen sana kesinlikle katılıyorm :KK70:
tam sevinmiştik bi efendilik bağı diye çıkardılar. Bozmasınlar bu sefer artık elena stefana dönmesin içimi bayıyolar yaa ama damonla süperler
carolineda önce kendi ilişki durumlarını düzeltsinde sonra bulaşsın elenayla damona :KK47:

zaten elena'yı da ilk gören damon, onunla ilk konuşan. sadece etki altına alıp unutturmuştu ya.. ikisi çok yakışıyorlar ya, tek tesellim gerçek hayatta sevgili olmaları :) daha çok yakışan bir ünlü çift görmemiştim.

bu efendilik bağı doğru çıkar da, yine damon'a patlarsa iş, çeksin gitsin damon'da valla. daha da bakmasın elenanın suratına
hep kullanılıyor, hep üzülüyor, kıyamam.

bu arada, klaus ve caroline çok yakışıyorlar

zaten elena'yı da ilk gören damon, onunla ilk konuşan. sadece etki altına alıp unutturmuştu ya.. ikisi çok yakışıyorlar ya, tek tesellim gerçek hayatta sevgili olmaları :) daha çok yakışan bir ünlü çift görmemiştim.

bu efendilik bağı doğru çıkar da, yine damon'a patlarsa iş, çeksin gitsin damon'da valla. daha da bakmasın elenanın suratına
hep kullanılıyor, hep üzülüyor, kıyamam.

bu arada, klaus ve caroline çok yakışıyorlar

elenanın damonun her deidğini yapmasında garipliği benmi gördüm sadece jeri aramadı damon dedi diye daha ne olabilir aşkmı aşktan değil tabi gözleri bağla kör olmuş damonda farkında bunun stefla aşıkken dediğni yapıyrmuydu yine bir irade vardı

elenaya kat kat kızsamda salak en başından beri salak bunun böyle olacağı belliydi basiretsiz şey aşk felan değil gözünü kör eden çok yavan duruyor asla stefanla oynadıkları gibi damonla hissedemiyorum o hissi bana damona dediği hiçbir sözde cümlede veremedi

neysee şu efendlk bağından kurtulsa tyler nasıl görmüştü onda nasıl belliyse elenadada bu olay çok belli iş gerizekalı elena keşke görse şu bağın onu bu hale getirdiğini tyler carolini nasıl red ediyordu stefcimmmm daha iyilerine layıksın ama elenayı kurtarrrrr

Ya şu efendilik bağı çıktı şimdi bi de!Tam sevinmiştim Damon'cığım sonunda mutlu olmuş diye.Üzmesinler artık bu çocuğu ya...

Ayrıca efendilik bağı diye bir şey var madem Elena vampir olmadan önce de Damon'a karşı bir şeyler hissediyordu.Elena vampir olur olmaz Damon'a bir şey hissetmiş olsa o zaman anlarım ama bundan önceleri de var.Stephan deşici olduğu zamanlar Elena Damon'la öpüşmüştü otelde.

Senaristler neden ısrarla şu koca kafa Stephan'ı ön plana çıkartıyorlar anlamıyorum.Stephan gitsin Katherina'le olsun işte.

Aaaa burda benim 3 sezonu kısa bir sürede izleyim 4. sezonun yayınlanan bölümlerinide bir çırpıda biritip dizinin yeni bölümlerini merakla beklememe sebep olan Vampir Günlüklerinin başlığı varmış :KK1: Sevdim ben bu diziyi entrikalar olaylar hız kesmeden devam ediyor, ayy artık bende burdayım kızlar (:-)

benim gibi damoncu olanlar kızmış aynen :KK53:
yahu damon bi kere elenayı olduğu gibi kabul ediyo.. insanken de seviyodu, vampirken de hiç değişmedi hisleri
ama stefan elena vampir oldu da damona karşı hisleri oluştu diye elenayı tekrar insan yapmaya çalışıyo
bilmiyorum, bu durumda damonun aşkı bana daha samimi geliyo

ayrıca efendilik zımbırtısına ben de sinir oldum.. elena insanken de damona karşı bi ara bişeyler hissetmişti ki
sadece vampir olunca bu hisleri daha kuvvetlendi
bence efendilik bağına sakın bağlamasınlar sinir bozucu çünkü

elenanın bi ona bi buna durumuna da çok sinir oluyorum..
jerr de büyüdükçe yakışıklılaşıyo valla :KK9:

bu arada caroline ve klaus demiş bi arkadaş kesinlikle katılıyorum.. klausun içindeki o gizli romantiği de çok seviyorum
hehehe beni sanırım kötü adamlar daha çok çekiyo :KK53:

kızlar stef eleni insan yapmaya çalşyor benciliğinden değil elena insan olmak istedi die şimdi ise elena damonun etkisinde kalıp vampirliği istiyo farketmednzmi son bölümde nasıl damon ne ders eyaptı cidden snaiyede anladım o olayda bişiler olduğunu jeri aramadı ne olabilir ki başka

hem damona stef uzaklara gitti onu yalnız bıraktı damonda sürekli elenaylaydı taş olsa çatlardı elenada damonu öptü hattaha hoşlandı ama sonra yine stef dedi çünkü stefi seviyor

özgeciğim canım damoncusun ama aynı şeyin başına geldiğini hayal etsene canım insanken seni sevip vampir olunca değişen sevgili empati yapsana bencilce onu eskisine çevirmeye çalışmazmısın ki stef hırs yok yani hırsla bencilce açık açık demiyor biliyor elena insanken mutluydu die canım :)))

ayyy sanırım çok kaptırdım ama stef kadar duyguları net olan bir dizi karakteri görmedim damon başklaryla yattı kalktı elenayı severken ama stef canım yaaa kıyamam masum aşık inşallah seneristler stefi çapkın bişi yapmazlar :)

Son düzenleme:
kızlar stef eleni insan yapmaya çalşyor benciliğinden değil elena insan olmak istedi die şimdi ise elena damonun etkisinde kalıp vampirliği istiyo farketmednzmi son bölümde nasıl damon ne ders eyaptı cidden snaiyede anladım o olayda bişiler olduğunu jeri aramadı ne olabilir ki başka

hem damona stef uzaklara gitti onu yalnız bıraktı damonda sürekli elenaylaydı taş olsa çatlardı elenada damonu öptü hattaha hoşlandı ama sonra yine stef dedi çünkü stefi seviyor

özgeciğim canım damoncusun ama aynı şeyin başına geldiğini hayal etsene canım insanken seni sevip vampir olunca değişen sevgili empati yapsana bencilce onu eskisine çevirmeye çalışmazmısın ki stef hırs yok yani hırsla bencilce açık açık demiyor biliyor elena insanken mutluydu die canım :)))

ayyy sanırım çok kaptırdım ama stef kadar duyguları ne tolan bir dizi karakteri görmedim damon başklaryla yattı kalktı elenayı severken ama stef canım yaaa kıyamam masum aşık inşallah seneristler stefi çapkın bişi yapmazlar :)

benim damon aşkım baskın olduğundan stefin iyi yanlarını göremiyom ben gizom :KK1:
adamın her hareketi ayrı bi karizma geliyo bana, benim sevdicek duymasın tabi de :KK53:

damon da her anında yardımına koştu elenanın, mesela stef elena köprüden düştüğünde sırf elena istedi diye matt i kurtardı elenayı ölüme terk etti
ama damon olaydı yemişim matt ini der elenayı kurtarırdı anında :KK1:
stefin değişik bi sevgisi var.. ayrıca deşici olduğu dönemlerde de nasıl üzmüştü elenayı

damon da damon diyorum ben :KK53:

benim damon aşkım baskın olduğundan stefin iyi yanlarını göremiyom ben gizom :KK1:
adamın her hareketi ayrı bi karizma geliyo bana, benim sevdicek duymasın tabi de :KK53:

damon da her anında yardımına koştu elenanın, mesela stef elena köprüden düştüğünde sırf elena istedi diye matt i kurtardı elenayı ölüme terk etti
ama damon olaydı yemişim matt ini der elenayı kurtarırdı anında :KK1:
stefin değişik bi sevgisi var.. ayrıca deşici olduğu dönemlerde de nasıl üzmüştü elenayı

damon da damon diyorum ben :KK53:

stefin değişik değil aslında açıkça çok saygılı bir sevgisi var bak elena naparsa yapsın başka kadınlara gitmiyor bekliyor acı çekiyor ama elena diyor ben böyle dizi karakteri görmedim genelde her iki taraf gider ne halt ediyorsa eder geri döner stefte asla olmadı bişi

ohoooo köprü olayından ben binlerce damon olayı sayaiblirim gözüme batan hem o ikili gerçek hayatta sevgili diemi ne hiç duygu veremiyorlar bana yada ben çok gelenekçimiyim bana göre damon yanlış seçim :)) gidip kardeşine yani ne bileyim ben filmin içinde gibiyim karalinin yerinde olsam aynı tepkiyi elenaya verirdim pat pat

bide stefin sevgi ve kıskançlğnı sahi,plenmesini hep sevgiliciğe benzetiyorum o yüzden seviyorum belkide çok masum geliyor ekbet deşiciyken nefret ettim steften ama herşey elena içindi kıyamam o bölümler çok üzülmüştüm elena güzel rol ypıyordu iyi ağlıyordu :)

Evet Steff de gerçekten seviyor Elena'yı.Ama ben Damoncuyum.Rose'un Jerr'e hayaletken söylediği gibi Steff masum bir sevgi yaşatabilir Elena'ya ama tek düze,sadece sevgi ve saygı çemberinde.Ama en iyi duyguyu asla yaşatamaz Elena'ya.Elenayı en çok mutlu edecek insan asla Steff olamaz.Damon Elena'yı ya çok mutlu eder ya da dibe batırır,acıdan öldürür.Elena gerçek aşkı sadece Damon'la yaşar.Onların aralarında tutku var.Elena ailesi ölmeden önce anlatıldığına göre çılgın bir parti kızıymış eğer Elena'nın ailesi ölmüş olmasaydı Elena zaten direk Damon'u seçerdi.Steff ona sadece ailesinin verebilceği bir şefkat verdi,ona dayanak oldu.Acısını hafifletti ama yine de Elenayı o yükten kurtaramadı,kurtaramaz da.Elena onunlayken asla eski haline daha doğrusu özüne dönemez içinde ağır bir suçluluk var çünkü.

Ama Damon Elenayı acıdan tamamen kurtarabilir,onu eski haline döndürebilir.Elena Damonlayken çok daha güçlü bir kadın olabilir.

Damoncu olmama rağmen ben Steffi suçlamıyorum o her zaman kendisi açısından en doğru olanı yapmaya çalıştı,Elena'yı sevdi ama o sadece insan olan Elenayı sevebilir.Ailesi ölmeden önce tanısaydı Elenayı yine sevmezdi sadece görüntüsü Katherine benziyor diye ona yaklaşırdı.Çünkü Steff tek düze bir insan,sıkıcı ciddi tiplerden Elena öyle bir insan değildi.Ailesini kaybettikten sonra bu hale geldi.Şimdi vampir olduğu için tüm duyguları daha güçlü yaşıyor o kazadan önceki Elena haline dönüyor.

elenada varya nasıl bir kız cozemedim daha dun stefan diye viyaklıyordu simdi damoncu oldu tamam efendilik bagı var ama tyler duyguları etkilemez sadece davranısları etkiliyor dedi demekki dunden razıymıs elena efendilik bagıda var simdi iyice serdi kendini damona.. stefan birlikte olduklarını duyunca napıcak acaba len adam olan bırakır su kızı :KK53: bu neya abi kardes takılıyor ayıp :KK52: bide damona seviyom seni diyo yarın stefanı sever artık oh ne ala amma doluymusum:KK53:
bana kalırsa damonu secerse cok uzulcek elena damon baglı bir adam asla olamaz yarın oburgun elenayı bırakır bence ama stefan daha mantıklı aklı basında efendi:KK1: bırak su kızı stefan sana kızmı yok diziyede koysunlar en guzelinden bir kız stefana asık olsun elena catlasın dursun:KK9: herne kadar damonu daha cekici bulsamda bu dizideki tercihim suan stefan :KK1:

Son düzenleme:
ben de bayılıyorum bu diziyee
ama ben stelenacıyımm
damona gıcık oluyorum dizide
ama gerçek hayatta da çok seviyorum ve çoook yakışıyorlar

damon bence elenayı bırakmıcak ayrılmıcak ben öyle anladım sonundan
baya da uğraşıcaklar

ayrıca elenanın hislerinin çoğalmasının nedeni önceden de az da olsa bişey hissettiği için efendilik bağından iyice tavan yaptı ama yine de doğal değil yani olmaması gerekiyordu normal bir vampir olsa yine efendilik bağı yüzünden

bence damon asla elenaya git demicek.
ama stefan buna rağmen kalbini geri kazanıcak bence
bu bölüm klaus yoktu :KK43: belki claire i kurtarır dedim ama cık gelmedi:KK19::KK19::KK19:

bi de bonnie o 12 melezle kara büyülü bişeyler yapıcak hadi bakalım ne işler dönecek klausu öldürcek heralde :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

bu bölümle birlikte stefandan iyice nefret etmeye başladım. nasıl bencil adi bi pislik yaa yüz ekre söylediler işte efendilik bağı duyguları etkilemiyo diye ki daha öncedende elenanın damona karşı hisleri vardı bunu stefde biliyodu şmdi ikisininde birbirini sevdiğini bile bile sırf kendisi için ayırmaya çalışıyo bencillikte son nokta nası sinir oldum :KK1:

stef bırak şu elnayı daha fazla zorlama ne hali varsa görsün seviyormuş sezon başındada seni sevdiğini söledi ne mide bulandırıcı değmez canım boşa uğraşmaya damonu bilen biliyor hiçbir zaman tek eşli kalamadı kendisi elenayı üzücek ama stef asla onla beraber olmamalısın stef gibi mantıklı birini saplantılı yaptılar bırak canım gururlu ol değmez midem bulanıyor damon ve elena sahnelerinde bana mantıklı gelmiyor elenanın salakça şımarık kız tirplerine ayrıca sinir oldum

şu dizide çoğu şey stefin üstüne kuruluydu hep kilit adam çözen adam oydu tekrar o haline dönsün ve şu elenadan vazgeçsin elenada kendi fikri olmadan köle gibi efendisini bağlı kalsın

şimdi duygu damona 0 değil ama stef ve damonla 3.sezon geçirdi herşeyi geçtim damona karşı minik olan hissi efndilik bağıyla tavan yaptı yani elena stefından daha fazla damonu sevemez kendi aklı ve duygularıyla hareket etmiyor hissi ne kadar güçlü desede efendilik bağının verdiği bağlılığı yaşıyor stefa olan duyguları bu yüzden azaladı

ama o bağ yada başka bir şey çözülse bileee stef canım sen onun peşinden gitme ne hali varsa görsün salak

jeremy nin vücut gitgide devasalaşıyo :KK53: kafası küçücük kaldı çocuğun o vücuda

damon a kızıyonuz ama bu bölümde hep uzak durmaya çalıştı elenadan ama elena yılıştı napsın çocuk :KK53:
stefe ayıp ettiğini düşündü vicdan azabı çekiyo ama bi yandan aşkın da vazgeçemiyo
ama en sonunda gönderdi elenayı içi kan ağlaya ağlaya.. yine de stef yanlış anladı damonu ya ona üzüldüm

klausu bi kaç bölümdür iyi adam olarak görüyoduk ama bu bölümde yine kesti biçti milleti

ara verdi sanırım yanılmıyosam sevgili dizimiz

X