The Vampire Diaries

Harika bir dizi her bölümde daha fazla merak uyandırıyor bir sonraki bölümü izlemeden duramıyorsunuz. Twilight ile karsılastırılması bile mümkün değil twilight bunun yanında hicbir sey

Eşimin isteği ve merakı üstüne izlemeye başladık bir hayli sardı bir ara ama iki sezon sonra bıraktık izlemeyi..
Kendini aman amanda aratan bir dizi değil benim için..

Bu diziye basladigimda eşim askerdeydi. boş vaktimi tv izleyerek geciriyordum.. ilk izledigim andan itibaren asik oldun bu diziye. bambaska.hissettirdi hic sıkmadı beni.. Hatta telefonda esime bile anlatirdim o zamanlar. Asker adama.dizi anlatiyordum :)) Konuya gelirsem. Elbette ki her iki tarafi da tutan olucak. Ama objektif bi gòzle bakarsak elena kesinlikle damon'a asik. İlk onunla tanismis ve ilk ondan etkilenmis. Fakat damon ona bunu uutturmus. Evet stefani da seviyor. Ben de buna kiziyorum. Her iki erkege birden nasil acabiliyor kalbini? Efendilik baginin etkisi olabilir ama elena kesinlikle damona asik ve bunu kendi de kabul etti zaten. kazadan evvel stefani secmisti cünkü stefan onun hayatini kurtardigi icin bi minnet duygusu hissediyordu. Damonu secerse kötü biri olacagini saniyordu. Onu tamamlayacak kisi damon. Bunu çözdüm objektif bi gözle. Bu arada 4. sezonu yarim yamalak izleyebildim cok canim sıkkın..

DAMON! Damon'ı sevmeyen insanlar görüyorum aaa ablam abim o karakter sevilmez mi? Böyle bi karakter hayatımda görmedim ben hem sempatik hem yakışıklı hem aşık! Daha ne aranıyosunuz siz :KK70:
Elena bak kızım sana bi sözüm olucak, o 1 kilo çenesi olan stefana yaklaşmak yerine biraz damona pas ver adam ol gömerim kafayı hahaha :KK70:

10 Ekimdi sanırım ABD de yayınlanma tarihi. Nefesimi tuttum bekliyorum bende. Herşeye rağmen ne olursa olsun Damoncıyım ben :KK17:
Şimdi en az 5 bölüm bulamazlar Stefan gerçek mi değil mi diye.

Bende 5.sezonun 1ini yani en son bölümü begenmedim, tempo düşük başladılar..
Gerçi Damon tek başına da izlettirir o diziyi ama bence daha hareketli olmalıydı,
ha bide Caroline artık Klaus'la sevgili olsun Tyler'dan hayır yok ona yaaaa:)

Son bolum güZeldı amA klausu gormedım ya onsuz olur mu dızı bırde the orıgınal dıye dızı başlamış wd dekı herkes orda konuda aynı devam edıyor cozemedım olayı

3. sezonun ortalarındayım stefana gıcık oluyorum :KK47:
Damona aşkım hala devam ediyor :KK69:

Ohh be, elena sonunda doğru yolu buldu..
yani damonı :KK69:

Adam rüyalarıma giriyor valla..:KK17:

Oyuncu parasından kısmak için, görsel ikizi kullanıp duruyorlar gibi geliyor :KK1:

gerçi nina dobrev paraya para demiyordur, 3 tane karakteri canlandırıyor. ne biçim sezon yahu

5. sezona geçtim..7 bölüm sonra bitecek, onu da bugün bitiririm..Sonra napcam ben damonsuz:KK43::KK43:
Klausu bile özlicem :KK43:

Bu arada domanla elena niye ayrı ki? Damon gidemiyor mu onun gittiği şehre ya da elena mecbur mu üni okumaya, böyle aşk mı olur:KK19:

Son düzenleyen: Moderatör:
5. sezona geçtim..7 bölüm sonra bitecek, onu da bugün bitiririm..Sonra napcam ben damonsuz:KK43::KK43:
Klausu bile özlicem :KK43:

Bu arada domanla elena niye ayrı ki? Damon gidemiyor mu onun gittiği şehre ya da elena mecbur mu üni okumaya, böyle aşk mı olur:KK19:

originals'a başla aynı anda

X