chloen sana kesinlikle katılıyorm
tam sevinmiştik bi efendilik bağı diye çıkardılar. Bozmasınlar bu sefer artık elena stefana dönmesin içimi bayıyolar yaa ama damonla süperler
carolineda önce kendi ilişki durumlarını düzeltsinde sonra bulaşsın elenayla damona
zaten elena'yı da ilk gören damon, onunla ilk konuşan. sadece etki altına alıp unutturmuştu ya.. ikisi çok yakışıyorlar ya, tek tesellim gerçek hayatta sevgili olmaları :) daha çok yakışan bir ünlü çift görmemiştim.
bu efendilik bağı doğru çıkar da, yine damon'a patlarsa iş, çeksin gitsin damon'da valla. daha da bakmasın elenanın suratına
hep kullanılıyor, hep üzülüyor, kıyamam.
bu arada, klaus ve caroline çok yakışıyorlar
kızlar stef eleni insan yapmaya çalşyor benciliğinden değil elena insan olmak istedi die şimdi ise elena damonun etkisinde kalıp vampirliği istiyo farketmednzmi son bölümde nasıl damon ne ders eyaptı cidden snaiyede anladım o olayda bişiler olduğunu jeri aramadı ne olabilir ki başka
hem damona stef uzaklara gitti onu yalnız bıraktı damonda sürekli elenaylaydı taş olsa çatlardı elenada damonu öptü hattaha hoşlandı ama sonra yine stef dedi çünkü stefi seviyor
özgeciğim canım damoncusun ama aynı şeyin başına geldiğini hayal etsene canım insanken seni sevip vampir olunca değişen sevgili empati yapsana bencilce onu eskisine çevirmeye çalışmazmısın ki stef hırs yok yani hırsla bencilce açık açık demiyor biliyor elena insanken mutluydu die canım :)))
ayyy sanırım çok kaptırdım ama stef kadar duyguları ne tolan bir dizi karakteri görmedim damon başklaryla yattı kalktı elenayı severken ama stef canım yaaa kıyamam masum aşık inşallah seneristler stefi çapkın bişi yapmazlar :)
benim damon aşkım baskın olduğundan stefin iyi yanlarını göremiyom ben gizom
adamın her hareketi ayrı bi karizma geliyo bana, benim sevdicek duymasın tabi de
damon da her anında yardımına koştu elenanın, mesela stef elena köprüden düştüğünde sırf elena istedi diye matt i kurtardı elenayı ölüme terk etti
ama damon olaydı yemişim matt ini der elenayı kurtarırdı anında
stefin değişik bi sevgisi var.. ayrıca deşici olduğu dönemlerde de nasıl üzmüştü elenayı
damon da damon diyorum ben
özgee azcık detaylandırsana canım acaip merak ediyorum akşam kendimi ödüllendircemmm :)yeni bölümü izliyorum şuan çok heyecanlıyım