The Vampire Diaries

[video=youtube;EN-1O-zyWfA]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=EN-1O-zyWfA[/video]

[video=youtube;u0-6H0aaYDw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=u0-6H0aaYDw[/video]

en sonunda yeni bölümü izleyebildik ne bölümdü ama elena sevgili elena :)
damon'un hastasıyım

The Vampire Diaries 3. sezon finali ile 4. sezona çok iddaalı başlayacağını düşündürdü ama ben 4.sezonun ilk bölümünü çok baştan savma buldum, yavandı.Ayrıca herkes Damon ile Elena yakınlaşır diye düşünüyordu öyle olmadı hatta Stefan'ın ile aralarındaki bağ kuvvetlenecek gibi, izleyip göreceğiz.

ben bu yeni bölüme bayıldım ya gerçekten özlemişim onu anladım
bence dolu bi bölümdü, hey gidi elena diyorum ben de

özgem bende bayıldım özellikle finalde elena ve stefanının çatıda yan yana oldukları sahne harikaydı gözlerim odlu dolu izledim aşklarını canlarım, çalan şarkıalrda çok güzeldi bir stefancı olarak damon ve elenada çalan elena damonın unutturklarını hatırlarken çalan parça harikaydı

Son düzenleme:
gizim hakkaten çok duygusal bi bölümdü yaaa ben damon u çok seviyorum, kıyamıyorum ama elena herşeye rağmen vazgeçemiyo stefandan
öyleyse madem mutlu olsun lar ne diyim
taylor ölmesin ben caroline ile ikisinin aşkını da çok seviyorummmm

stefancıyım ben aşkım aynı onun gibi huylar çok uyuyor deli kıskanç stefana çok benzetiyorum, bide elena ne güzel konuştu hapis oldukları sahnede ne güzel bir aşk, taylor promolarda var canım ölmicek

bu arada 4. bölümde damoncular için güzel sahneler geliyormuş

ben bu bölümü de çok beğendim yineee
seviyorum vempayır dayirisiiii

ben bu bölümü de çok beğendim yineee
seviyorum vempayır dayirisiiii

ama varya hiç adil değil sen iş yerinde izle bizim iş yeri ise herşeye kısıt getirsin ben senelerdir akşam izliyorum şimdi meraktan çatlicim akşam arkadaşlarla izliyoruz ya aynı evde yada farklı evlerde aynı anda vampir günlükleri romantikleriyiz biz

heheheh ben bu büroda ne diziler ne filmler izledim gizimmm
hint sinemasının bütün filmlerini izledim nerdeyse
ama evde izlemenin keyfi tabi ki daha başka

gözlerim doldu ağladım bütün geçmişte kaybettiklerinize gönderdiğiniz fenerler çalan şarkı stefennn sen ne düşünceli ne mükemmel bir şeysin öyle beni yine mahfettiniz

bu arada jeremy o dövmeyi nasıl gördü neden kimse o adamdaki dövmeyi göremedi

ahhh alaric ahhh damon inanmıyorum sonunda biri rici hatırladı delireceğim sandım rici öyle görünce offf fena oldum çok kötüydü son 3 dakka kötüydü

karıştı dizi iyice bu sezon bizi neler bekliyor bu karakter değişimleri neler acaip heyecanlıyım

4.sezon 2.bölümde güzeldi heee
ama biraz delena görsek iyi olucak

Canım dizim güzel dizim seni ben pek çok pek çok severim
Şafak arkadaşım giz de burdaymış :)
Kimsecikler yok ama galiba bayağı sessiz buralar.

4. sezonun başları beni baymaya başlamıştı açıkcası. Elananın vampirliği kaldıramayan mıy mıy halleri yüzünden diziden soğumaya başlamıştımkiii yeniden ısınma aşamasındayım
Elena kızımız sonunda doğru yolu bulmaya ve Damon safına doğru kaymaya başladı. Zaten bu zamana kadar Damon gibi bi erkeğe karşı nasıl durabildi hala anlamış değilim. Çemçük ağızlı Stefanın ağzının üstüne her gördüğümde iki tane çakasım geliyor ne buluyor bu elena bunda.
Ayrıca bir dizide taş erkek ortalaması ancak bukadar yüksek olabilir Damondan sonra klaus elijah ve taylorda yakışıklılıklarını konuşturuyolar :)

İlerleyen bölümlerden beklentim artık elena damona naz yapmasın varsın şu çocuğa :)) zaten o elma suratınla daha iyisini bulman imkansız.
Ayrıca Türkiye'de olucaksın, 2 kardeşin arasında omu bumu diye o piti piti yapıcaksın varya topuklarına iki tane sıkı verirler. Adam ol efendi ol canımı ye elena :)

buble canım ben soğudum bile son 2 3 bölümü izlemedim onuda geçtim damon elena isteömiyorum bana etrs onlarınki stefan dururken elena damonu nasıl tercih eder çok dönek geliyor o yüzden izlemiyorum zaten anlamıştım bişiler olacağına birazda damoncular sevinsin

bana göre elena hep stefe aşık olucak ne bileyim onların aşkı yeri geldi güldürdü yeri geldi ağlattı zaten sevdiceğime benzetiyorum stefi huıy olarak kıskançlık olarak aynı o yüzden hep stef derim :))

Her daim Damoncıyım
Bana Damonın aşkı daha saf geliyor. Hiç birşeyi göstermelik yapmıyor stef gibi. İlk tanıştıklarını bile unutturup herşeyi bukadar zaman saklamış elenadan. Halbuki ilk damonla tanışmış belkide unutturmamış olsa elena hep damonı sevmiş olacaktı.
Hem stef kızın kararlarına saygı duyucam diye diye suyun dibinde kızı resmen ölüme terk etti doktor ona vampir kanı vermemiş olsa ne halt yicekti eli bomboş kalıcaktı. Damoncığım olsa çeker çıkarır kurtarırdı onu direkt. :)))

ama ama damonda başkalarıyla birlikte oldu ubmu saf bublecim elenayı seviyordu madem bekleyeydi, efendi gibi ama beyimiz hovarda :))) valla eve gideyim izlicem 3 bölümü elenaya gıcık oluyorum yaa mıymıyyy dimi hala o

Ayrıca Alaric Saltzman ı çok özledim geri getirsinler bi şekilde
Harcadılar resmen adamın dibiydi :)
Damonın her bölümde onu anması beni çok duygulandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…