zaten kitapta da da yazıyodu ki şunun olmasını istemiyorum derseniz o şey olur yazıyodu yani bi nevi korkuğunuz şey başınıza geliyo istemiyorum derken bile insan o kötü sonucu aklından geçiriyor düşünüyor. bu yüzden de başa geliyor
malesef olumsuzunu da düşünmek elinde olmuyo insanın ..yada ben yapamıyorum..fisfisfis
benim çok ihtiyacım var buna ben olumlu düşüncenin etkilerine inanıyorum ama korkularımı bir türlü atamıyorum:sm_confused:
arkadaslar ne kadar olumsuz bir seyi dusunursek yada akliniza geldi ama sonradan unuttnuz diyelim ama bunu bilncalti unutmuyor sizin icin saklayip sonradan isitip masaya koyuyor yani istesenizde istemesenizde buyur bunu istemistin diye size getiriyor. su bilintalci nasil bisey mis insan hayret ediyor onun icin dusuncelerimiz hep pozitif olmali bazen bunu beceremiyoz ama yinede hep dikkat edelim
canım çok haklısın bilinçaltı da çok önemli,ne yazık ki farkına varamıyoruz bu konuda ama yapmamız gereken çok kolay birşey önereceğim sana ve diğer arkadaşlara düşündüğümüz negatifliklerin bilinçaltına indiğini farketmediğimiz için onları düşündüğümüzü fark ettiğimiz anda hemen mutlu olduğumuz biranı düşünerek düşüncemizi değiştireceğiz ardından içimizden geçirdiğimiz o negatif düşünceye , kişiye vs vs neyse ona seni affediyorum benim içimden uçup git deyiyerek onu serbes bırakacağız bu tekniği uygulayın ve rahatladığınızı istediğiniz şeye daha kolay ulaştığınızı fark edeceksiniz.....ayrı ayrı hepinize teşekkürlerrrr..hepinizi sevgiyle ,yürekten kucaklıyorum....:1hug:
ben NİL GÜN e eit çekim yasasını okudum..ve eğtmenleri de arkadaşım zaten...hayatım değişti diyebilirim.önceleri çok tuhaf geliyor insana ama uygulamaya başladıkça insan yavaş yavaş değiştiğini anlıyor..birde evrene isteklerimizi iletmeliyiz devamlı...ben buna dilekçe vermek diyorum.nasıl bir yerden bir istekte bulunursak dilekçe veriyoruz..işte bunun için evrenede dilekçe vermeliyiz..isteyelim ki olsun..isteyin her sabah uyandığınızda iki dk isteklerinizi sıralayın evrene..nasılsa geri dönecektir.....
aynen canim bende oyle yapiyorum bi deftere isteklerimi ve olumlamalari yazdim sabah aksam okuyorum ve inaniyorumki isteklerim olacak ve beklemedeyim
kesinlikle doğru canım,öyle birşey ki bu enerji, malesef ağızdan çıkmasından ziyade kalpten geçirdiğin an bile çekebiliyor, onun için düşüncelerimizi sürekli sorgulamalıyız ve yine düşüncelerimizi kontrol edebilme yeteneği kazanmalıyız.tabiki bu bir süreç gerektiriyor ama emin olun ki çok eğleneceli bir süreç zamanla düşüncelerine hakim olabiliyorsun,kendinizi gün içinde nasıl hissettiğinizi sorgulayın istemediğiniz bir şeyi çekme olasılığınız olduğu için ,düşüncelerimize ,isteklerimize dikkat etmeliyiz ,ne mutlu ki istediğimizi çekme olasılığımız daha fazla çok şükür ,şu da çok önemli ve bunu kavramakta çok önemli kendi düşüncelerimizi yönlendirme yeteneğine sahibiz bu bizim elimizde,hayal etmek ,bizi mutlu edecek şeyleri anımsamak veya istediğimiz şeyi elde ettiğimizde içimizde oluşabilecek mutluluğu anımsamak bunlar her zaman istediğimiz şeylere bizi daha da yakınlaştırır<bırakın istediğimiz birşeyi var etmek bizim işimiz değil evrenin <allahın> işi onun için tercih ettiklerinizin listesini istediğiniz gibi yapabilirsiniz önemli olan istediklerimizle uyum içerisinde olup ,bunların olabileceğine yürekten inanmak, onun için lütfen dikkatinizi istediklerinizin üzerine verin ve gün içinde anımsayın> sevgiler...arkadaşlar size belki saçma gelicek ama geçen gün annemle konuşuyorduk.
o gün çok güzel bi ilişkim vardı. aşıktık birbirimize.. ama cok ufak bir sorun vardı..
annem dediki bu sorunu yaşadınız ya, "bundan sonra herşey çok kötü olacak. çok kötü günler geçireceksin"dedi.
bi an ürperdim ne diyosun anne falan dedim. sanki küfür etti bana gibi etkilendim..
bak kotu düşünceler çeker falan dedim..
yok öylesine demiştim falan dedi..
şu an arkadaşlar yerle birim...
ilişkim falan kalmadı herşey bitti.. o kadar kötü günler yaşıyorum ki annemlede paylastım..
hatırlıyor musun surada oturuyordun, cok kotu günler gecireceksin demiştin şu an o günleri geçiriyorum dedim..
olumluya odaklanalım hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?