- 5 Mayıs 2008
- 82
- 29
KAĞIT VE KALEM ALALIM ELİMİZE merhabalar arkadaşlar ne zamandır biliyorsunuz the secret ile ilgili pozitif düşünmeyi,dileklerimizi ve isteklerimizi birlikte paylaşmaya çalıştık,arınma tekniğini ne kadar alışkanlık haline getirdiğinizi bilemiyorum ama uyguladığınız tahmin ediyorum şimdi sizden şunu yapmanızı istiyorum;elinize bir kalem ve kağıt alın kendinizi mutlu hissedebileceğiniz bir ortama geçin ve tamamen içinize odaklanın şimdi neleri istiyorsunuz yaşamdan ,bolluk bereket mi,sağlık mı, bol kazanç mı, ev mi, araba mı,aşk mı,sevgi mi,saygı mı,işinizde başarı mı,bunları bir düşünün ve içten yürekten sevgiyle hayal ederek ,çoşarak,bunların bir listesini çıkarın lütfen isteyen çıkardığı listeyi bizimle sayfamızda paylaşabilir BENİM BİLGİSAYARIMDA 6 sayfa olarak listelenmiş biçimde duruyor istediklerimin listesi hatta başlığı yüce allahtan dilek ve isteklerim, ve şunu bilmenizi istiyorum yazdığınız listeye yazdığınız anın tarihinide atın lütfen ve bakın çekim yasasına göre listelenmiş yazılmış isteklerimizin %80 oluyormuş,<süreç 1 yıl olabiliyormuş> ,takip edin, listeyi yapıpda bir köşeye atmak yok ama ara ara okuyacağız o listeyi anımsayacağız,üzerinde düşüneceğiz ,hayal edeceğiz hemen şimdi hadi alalım kalem kağıdı liste yapma zamanı......yazdıklarımızı paylaşalım sonra ....SEVGİYLE MUTLU KALIN...POZİTİF DÜŞÜNCELER.....a.s.