- 8 Eylül 2008
- 1.271
- 10
kızlar çekim yasasıyla boyumu uzatmak istiyorum.olabiliyormuş.ama ben 28 yaşındayım ve 3 sefer doğum yaptım olurmu sizce
hele bi ufaktan yavas yavas yol alsan diyorum boy uzatmayi ilerde dusunek diyorum yasakkelime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar çekim yasasıyla boyumu uzatmak istiyorum.olabiliyormuş.ama ben 28 yaşındayım ve 3 sefer doğum yaptım olurmu sizce
canım benim sizi takip ediyorum tebrik ederim çok yol katetmişmisiz.ben de araştırıyorum bu konuyu.tarif ettiğin yöntemle ilgili istemedikleriniz kısmı dikkatimi çekti.benim okuduklarıma göre istemediğiniz şeyi söylememek gerekiyor.ben evde olmak istemiyorum dediğimiz zaman evren evde olmak kelimesi üzerine sizin evde olmanızı veriyor diye biliyorum ben.beni aydınlatırmısın canım.bu tekniği deneyerek mi buldunuz
Benim son zamanlarda hic bisey istedigim gibi olmadi
hersey ters gitti
hersey hep kötü gitti
ben mutsuz oldum, üzülen ben oldum.
hala hic bisey düzelmis degil
ben aslinda cok positif bir insanimdir, hic negativ düsünmem ama,
süphelerim vardi, ve hersey kötüye gitti.. allahin taktiriymis dedim
artik bende herseyi istedigim sey olucakmis gibi düsünücem.
insallah olur..
gerci pek sanmiyorum, cünkü cok sanssiz bir insanim,
nebileyim hic bisey hemen istedigim gibi olmadi hic,
hem tirmanmak zorunda kaldim,
tirnaklarimla kazimak zorunda kaldim,
bilmiyom ya öyle paylasmak istedim simdi bunu ..
kızlar çekim yasası kitabının yarısına geldim ama içime sinmeyen şeyler var.çekim yasasıyla ilgili nil gün ün röportajını okududum.oradada aynı.bu konuyu sizlerle tartışalım.sanki insana tanrısallık yükleniyor.sanki allahtan özellikle bahsedilmiyor.peki çekim yasası varsa kader ne.bu yasa kaderin neresinde.muhammet bozdağ bu yasaya inanmanın insanı küfre düşüreceğinden bahsediyor.iyice kafam karıştı:bbo:2 haftadır hemen hemen aynı içerikli hayata evet programını izliyorum.orada izleyici önceki yaşamımda şöyle olmuş olabilirmi dedi.demekki reenkearnasyona inanıyor.o yazarında kitaplarını okumak istiyordum kafam karıştı.
teşekkür ederim alakanız için.ama ben dua ederken allahım şunu bana hayırlıysa ver diye dua ediyorum.burada işi yapan allah.ama çekim yasasında ben şunu tezahür ettirmeyi seçiyorum deniyor.burada bu işi yapan ben.peki bunu veren kim.bu yok.ben bu noktadan rahatsızım.birde kaderimizin bizim eseri olduğu görüşü var özellikle nil günün yayınlarında.benim oğluma adını bile bilmediğim bir hastalığın teşhisi konmuştu.bunu benmi istedim.gerçekten bilmek anlamak için tartışmak istiyorum.bu yasaya karşı yada taraf değilim.çokta merak ediyorum.
O kitabı tamamen okuduysan şükür kısmı da var, Allah a şükür, yani insan tanrısallaştırılmıyor. Bu tamamen olaya bakmak ve görmekle alakalı, yani sizin niyetiniz. Siz sonuçta (haşa) İlah olmak istemiyorsunuz, siz sadece hayatınızı olumlu yapmak istiyorsunuz - en azından ben böyle düşünüyorum ve burdaki arkadaşların da böyle olduğunu sanıyorum-
Sonuçta hepimiz duaya ilk başlarken -hayırlısını- istiyoruz, sonrada neyi nasıl istiyoruz onu da belirtiyoruz. Bu da aslında dua gibi birşey biliyormusunuz a.s Siz ibadetlerinizi yaptıktan sonra dua ederken nasıl dua ediyorsunuz ve olunca da dualarım kabul oldu diyosunuz bu da aynen böyle. Burda sadece daha çabuk olabilmesi için yaşamınızı ona göre idame ettirin denmiş bu yapılmaya çalışılıyor ama sanırım bu daha acemilik safhasında herkeste.
Aslında yine herşey dinimizdeki bizim göremediğimiz gizli gerçeklerde. Mesela günde 5 vakit namazın ardından dua edince zaten sürekli olarak o istenilen şeyler yineleniyor, şükrümüzü ediyoruz, özel gecelerimiz var Rabbim o gecelerde bol dua etmemizi kabul olunacağını bildirdiği için daha çok dua ediyoruz, haksızmıyım kaydirigubbakcemile5.
Siz sadece kalbinizi ferah tutun, kaygıdan endişeden uzak durun, eğerki olmuyorsa birşey de olmuyor, ne hayatın sonu olmuş ki o olsun. Siz elinizden geleni yapıp gerisini Allah a bırakın kaydirigubbakcemile5
canım o kitabı dikkatli okuduysan şöyle yazar ,dileyin ne dilerseniz ,isteyin evrenden diye geçer ama parentez içinde de ayrıca belirtir,evren sizin için ne ise onu niteleyin der ,yazmıştır da aynı zaman da bu sizin için tanrı da olabilir veya hangi dinde iseniz onun yerine koyabilirsiniz der...hatta ben tanrı kelimesini pek sevmem yüce allah diye anarım isterken ,tabi ki allahtan isteyeceğiz ama istemeyi bilmek istediğin şeyi düzgün istemek,hayal ederek yaşayarak gönülden çocuklar gibi inatcı bir şekilde istemeyi öğretiyor bence ne kadar güçlü istersen allahtan ve içten ilk öncelik çok isteyenin olur ,yüce allaha güçlü frekans göndermekle alakalı yani burada evren dediği şey allahtır canım bu kadar basit...ama tabi ki yaşanılan negatiflikler olacak yaşamımızda ama önemli olan yaşamımızda ki o negatifliğe takılmadan hemen pozitif şeyler istemek ve pozitif frekansa geçmek..kafana takılan her ne olursa cevaplamaya hazırım yeterki isteyinn...teşekkür ederim alakanız için.ama ben dua ederken allahım şunu bana hayırlıysa ver diye dua ediyorum.burada işi yapan allah.ama çekim yasasında ben şunu tezahür ettirmeyi seçiyorum deniyor.burada bu işi yapan ben.peki bunu veren kim.bu yok.ben bu noktadan rahatsızım.birde kaderimizin bizim eseri olduğu görüşü var özellikle nil günün yayınlarında.benim oğluma adını bile bilmediğim bir hastalığın teşhisi konmuştu.bunu benmi istedim.gerçekten bilmek anlamak için tartışmak istiyorum.bu yasaya karşı yada taraf değilim.çokta merak ediyorum.
O kitabı tamamen okuduysan şükür kısmı da var, Allah a şükür, yani insan tanrısallaştırılmıyor. Bu tamamen olaya bakmak ve görmekle alakalı, yani sizin niyetiniz. Siz sonuçta (haşa) İlah olmak istemiyorsunuz, siz sadece hayatınızı olumlu yapmak istiyorsunuz - en azından ben böyle düşünüyorum ve burdaki arkadaşların da böyle olduğunu sanıyorum-
Sonuçta hepimiz duaya ilk başlarken -hayırlısını- istiyoruz, sonrada neyi nasıl istiyoruz onu da belirtiyoruz. Bu da aslında dua gibi birşey biliyormusunuz a.s Siz ibadetlerinizi yaptıktan sonra dua ederken nasıl dua ediyorsunuz ve olunca da dualarım kabul oldu diyosunuz bu da aynen böyle. Burda sadece daha çabuk olabilmesi için yaşamınızı ona göre idame ettirin denmiş bu yapılmaya çalışılıyor ama sanırım bu daha acemilik safhasında herkeste.
Aslında yine herşey dinimizdeki bizim göremediğimiz gizli gerçeklerde. Mesela günde 5 vakit namazın ardından dua edince zaten sürekli olarak o istenilen şeyler yineleniyor, şükrümüzü ediyoruz, özel gecelerimiz var Rabbim o gecelerde bol dua etmemizi kabul olunacağını bildirdiği için daha çok dua ediyoruz, haksızmıyım kaydirigubbakcemile5.
Siz sadece kalbinizi ferah tutun, kaygıdan endişeden uzak durun, eğerki olmuyorsa birşey de olmuyor, ne hayatın sonu olmuş ki o olsun. Siz elinizden geleni yapıp gerisini Allah a bırakın kaydirigubbakcemile5
bende okudum belki doğru olabilir ama ben hiç bi farklılık göremedim..hatta tam tersi istemediğim şeyler gerçekleşti.. bu nasıl çekimse..