- 19 Temmuz 2008
- 1.916
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum...Paraya ihtiyacım var dedim kendime...Bekledim...Bekliyorum..
Cevap gelmedi daha evrenden falan
gelicek gelicek :) cüzdanında yer aç ve o parayla yapcaklarını düşün
Pozitif enerji yaydınız kızlar ya biz inanarak gerçekleştireceğiz sonra burada paylaşalımm=)
Tek çekim yasası var oda dua kızlar rabbim iste kulum vereyim demiş....
Böyle şeylerin dinden uzaklaştırma adına yapıldığını duymuştum mantıklıda
Adamın biri gece yatarken dua etmiş altın istemiş Allah tn sabah kalktıgın elinin biri altınlarla dolu iken diğeri boşmuş,çünkü dua ederken elinin biri yorganın altında kalmış...Diyeceğim o ki ne istersen dua ile rabbim onu verir istemezsen vermez
Hanfendi dinden uzaklaştırmayla ne ilgisi var ? bu düşüncelerle ilgili bişey..kitapta şuna tapın buna tapın demiyor ki zaten.. isteklerinizi gerçekleştirmenin yolları onlar dinden uzaklaştırma değilki...oruç tutmayın namaz kılmayın inanmayın zekat vermeyin gibi şeyler yazıyosa söyleyin siz açıyım tekrar okuyayım.
Biz dinden mi çıktık şimdi ?
Bence "duymuştum mantıklı" yerine okusaydınızda öyle yorum yapsaydınız daha iyi olucaktı.
Tamam gene katılmayın zorlamıyoruz ama kulaktan dolma bilgilerle ziyan etmeyin.Hele hele dini hiç karıştırmayın
pardon biz kimden istiyormuşuz da bu 'dinden uzaklaştırma'gibi bir kalıba soktunuz? polemiğe girmek için yazmadım bunları beğenmeyen okumadan geçer gider bu bukadar basit..
bazen düşünüyorumda
olmazları naparsa napsın olduramıyo insan.. ağlasakta sızlasakta olmuyosa kaderde yoktur..artık öyle avutuyorum kendimi napıyım..
istiyorum hayal ediyorum inanıyorum ama olmuyo..belkide yeteri kadar istemiyorum diyorum yada inanamıyorum.. sizler inanma kısmını nası hallediyosunuz kızlar ?
Aynen canim ben olumlu düsünmeye dahada yogunlasitigim su günlerde gecen gün karisik rüya görerek uyandim ve sonra gün icinde düsündüm acaba ne kadar icten istiyorum yeterlimi?evet kalbim ile cok istiyorum gercekten icim pirpir oluyor heycanlanip agizim kulaklarima variyo hatta sevincten gözlerim doluyo.ve gün icinde yüzüm gülüyo.Ama bi yandanda zihnimin derinliklerinde olumsuz düsünceler kayitli olan (farkinda olmadan)daha mi agir yada engeliyormu acaba diyip cevabini vermekde güclük cekiyorum.ben kisiyle bi tartisma yasadimmi o konu hakkinda konusmakda kendimi alamiyorum ki bu cok yanlis.Ama kendime diyorum o insan böyle degismez onu oldugu gibi kabul et bu yönü olumsuz ama baska olumlu yönleri var diye telkin ediyorum ama amasi var iste bu telkin bana ne yazikki inandirici gelmiyo.Daha cok calismam lazim anlasildi
Aynen canim ben olumlu düsünmeye dahada yogunlasitigim su günlerde gecen gün karisik rüya görerek uyandim ve sonra gün icinde düsündüm acaba ne kadar icten istiyorum yeterlimi?evet kalbim ile cok istiyorum gercekten icim pirpir oluyor heycanlanip agizim kulaklarima variyo hatta sevincten gözlerim doluyo.ve gün icinde yüzüm gülüyo.Ama bi yandanda zihnimin derinliklerinde olumsuz düsünceler kayitli olan (farkinda olmadan)daha mi agir yada engeliyormu acaba diyip cevabini vermekde güclük cekiyorum.ben kisiyle bi tartisma yasadimmi o konu hakkinda konusmakda kendimi alamiyorum ki bu cok yanlis.Ama kendime diyorum o insan böyle degismez onu oldugu gibi kabul et bu yönü olumsuz ama baska olumlu yönleri var diye telkin ediyorum ama amasi var iste bu telkin bana ne yazikki inandirici gelmiyo.Daha cok calismam lazim anlasildi