Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayağı geç bir mesaj oldu ama, ben şöyle düşünüyorum tabiki insan olumsuz da düşünecek, ya da kendiyle konuşıacak, işte ben olumsuzum, kötü hissediyorum felan dicek, demezsen zaten içine atmış olursun ve kendini kandırmış olursun, bu itirafı yapıkça insan rahatlıyor zaten, daha kötü hissetmiyor inan, ben genel olarak şunu uyguluyorum, iyi veya kötü her ne oluyorsa muhakkak ki benim iyiliğim için, nilgün diyorki kitabında büyük resmi görmüyorsunuz, büyük resmi görmediğimiz için de hemen sanıyoruz ki başımıza gelen kötü, belki de iyidir,
geçen yıl bende okudum kitabı.bence sadece mali amaçlı yazılmış bir kitap.zaten biz ne kadar istersek isteyelim allah ın yazdığından öteye geçilmiyeceğide bir gerçek
merhabalar yine ne kadar ilgili arkadaşlar varmış okuyunca hakikaten sevindim hepinize yorumlarınızdan dolayı tşkürler ediyorum,ben sadece the secret ı okumakla kalmadım arkadaşlar sadece başlangıcı onunla yaptım çünkü sadece the secret ı okumak yetmiyor size bugün sizece kısaca arınma yöntemini öğreteyim inanın uygulayın bakın ilk başlarda size çok komik gelebilir ,ki bana da öyle gelmişti, olay şu.. arınmak :gün içinde allaha seni seviyorum,yaptıklarım için senden özür dilerim,lütfen beni affet,teşşekkür ederim....ve bu yöntemi en sevmediğiniz olaylar yaşadığınız insana bile söyleyerek kendi kininizi yumşatıp karşıdakini etkileyebiliyorsunuz ama yüzüne söylemeye gerek yok sadece içinizden söyleyeceksiniz gün içinde tekrar edeceksiniz,mesafe de önemli değil o kişi çok uzaktada olabilir içinizden bu dört kelimeyi söyleyip o kişiden ne yapmasını istediğiniz şeyi de içinizden geçireceksiniz olay bu örnek ben vücudumla konuşuyorum içsel olarak seni seviyorum,seni yoruyor olabilirim bundan dolayı özür dilerim,lütfen beni affet senin incecik çok hoş görünmeni istiyorum teşekkür ederim gibi... gülmeyin lütfen.... gerçekten bu yöntemi yapıyorum evrende herşeyden bizi ilgilendirsin ilgilendirmesin bizler sorumluyuz 100 de 100 ilk önce bunu kabul etmemiz gerekiyor,herşeyden biz sorumluyuz . bunu hewlen diye bir doktor hawaili uzaktan hastalarını tedavi yöntemi olarak kullanıyor bu yöntemin adı hooponopono yöntemi joe vitale kitabında bu yöntemi inanılmaz derecde bahsediyor kitabın adı zero limit lütfen okuyun beni daha iyi anlayacaksınız yazmaya devam edeceğim beni takip edin arkadaşlar görüşmek üzere iyi düşünceler....
arkadaşlar ya şu hayalde resmetme işini siz nası yapıyosunuz örnek verebilir misiniz ? bide mış gibi yapmayı deniyo musunuz...sadece istemekle olur mu yoksa mış gibi de yapmamız lazım mı ?
Çok isteyip üstüne düşmeyeceksin canım
cemre25 boş bi zamanın olduğunda otur ve kafanda istediğin şeyi resmet. kafanda olmuş gibi davran. hepiimiz resim çizme konusunda yeteneklı olamadgımızdan bizdee düşlerimizde resmedelim. yani mesela o çok istediğin elbiseymi almak istiyosun? kafanda onun senin olduğunu giydiğini hayal et gibi..
Evet bunu biliyorum inanıyorum ve uygulamaya çalışıyorum fakat şöyle bir sorunum var.Olumsuz düşünceler aklımdan çıkmıyor yani biliyorum düşünmemem gerektiğini ve onları kendi hayatıma kendim çektiğimi ama malesef takıntı gibi bir şey.Sürekli kafamda yer alıyorlar bunu durdurmak için neler yapabiliriz?Olumlu düşünün diyeceksiniz biliyorum mantıken ben de farkındayım ama hani takıntılı insanlar olurya o şekilde benimki malesef.
Özel bir konuda böyle oluyor, yani belli bir konu işte o konu hakkında iyi düşünmeye çalışıyorum ama malesef kötü şeyler geliyor aklıma.Bunu burda yazarak bile iyi yapmış olmuyorum aslında bu felsefeye göre ama bir çözüm bulmam lazım paylaşmam gerekiyordu.
genel bişeyse olumsuz düşüncelerin buhar olup gittiğini imgele, ya da derin nefes alıp verdikçe kara bi duman şeklinde ağzından uçup gittiğini, böylece içinden atmış oluyorsun bunu düşün, basite indirge, bir nefesimle uçar gider
ama takılıp kaldığın özel bi konu varsa bence bunun derinine inmen lazım, kötü sonuçlanabilecek olasıklıkarı ortadan kaldırman lazım