- 30 Haziran 2009
- 1.086
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ee arkadaşlar hiç yazacak olan yok mu ? umutsuzluğa düşmek üzere olan şu arkadaşınızın umutlu olmasını sağlayın..
kim bilir derler ya vaz gectigimiz anda bize döner :44: ben cok yogunlasamiyorum gibime geliyor neysee Canim aynanin karsisina gec ve kahkaha(yoga) atmaya basla arkasi gelir ohh dünya varmis dicen pozitif enerji ve günün gülümseyerek gecicektir
onu anlamıyorum işte..vaçgeçtikten sonra yani iş işten geçtikten sonra artık istemedikten sonra neyleyim ben...
eğer olucaksa şimdi olsun...sabır kemale erince olur diyolarda onun tam açıklamasını yapsa birisi ? sabrın kemale ermesini ?
akşam hayal kurduktan sonra uyuyakalmışım öyle güzel rüya gördüm ki :)
The Key'i kesinlikle tavsiye ediyorum, olumsuz duygulardan kurtulmayı da anlatıyor ve gerçekten işe yarıyor.ben hiç uygulayamıyorum uzun zamandır kafamın içi çok bulanık=((
olumlu düşünürken en azından ruhum huzurlu,rüyalarım bile güzeldi,kaç gündür hep kabus of
kendime çeki düzen vermem lazım hem de hemen
the key i merak ettim şimditavsiyeni dikkate alıcam teşkkürler
ben kendimi şuan çok iyi hissediyorum
odağımı hemen değişitiriyorumm
buarada saniyem saniyemi tutmuyo
kendi halime gülümsemeyi öğrendim bu iyi oldu
Dilerim canım =))rapunzel iyi gidiyorsun, uzmanlaşacaksın bu konuda yakındır, benim için de iyi bir şeyler dilesene. :)))